Νομικά αναβολικά στεροειδή Dianabol, συμπλήρωμα Bodybuilding σκονών Metandienone CAS 72-63-9 άσπρο

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: YW
Πιστοποίηση: GMP, ISO9001, USP, KOSHER
Αριθμό μοντέλου: 72-63-9
Ποσότητα παραγγελίας min: 5 γραμμάρια
Τιμή: Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: Διακριτική μεταμφιεσμένη συσκευασία ή όπως απαιτείται
Χρόνος παράδοσης: 3~7 εργάσιμες ημέρες
Όροι πληρωμής: Μεταφορά καλωδίων της Western Union, Moneygram, Bitcoin και τράπεζας
Δυνατότητα προσφοράς: 5000kg/week
Αριθμός CAS: 72-63-9 Εμφάνιση: Άσπρη σκόνη
Μοριακός τύπος: C20H28O2 Μοριακό βάρος: 300.43512
Συσκευασία: 1kg καθαρός/τσάντα ή κασσίτερος φύλλων αλουμινίου Χρήση: φαρμακευτική υλική, στεροειδής ορμόνη, Anabolin
Υψηλό φως:

μυς που χτίζει τα αναβολικά στεροειδή

,

φυσικά αναβολικά στεροειδή

Νομικά αναβολικά στεροειδή Dianabol, Metandienone CAS: 72-63-9 άσπρο συμπλήρωμα Bodybuilding σκονών

 

Το Dianabol (methandrostenolone, methandienone) είναι ένα από τα σημαντικότερα αναβολικά στεροειδή από την εισαγωγή του το 1958. Επίσης συνήθως γνωστή ως «Dbol», αυτή η προφορική ένωση χρησιμοποιείται καλύτερα για τους στεροειδείς κύκλους σε σχέση με με τα εκχύσιμα στεροειδή, αλλά μπορεί να είναι της αξίας χρησιμοποιούμενης μόνο επίσης.

 

Γρήγορες λεπτομέρειες:

 

Όνομα προϊόντων: Dianabol, Metandienone, Methandrostenolone
CAS: 72-63-9
EINECS αριθ.: 200-787-2
Αγνότητα: 99% λ.
MF: C20H28O2
MW: 300.43512
Εμφάνιση: Άσπρη κρυστάλλινη σκόνη
Κατηγορίες: Βιοχημεία Hydroxyketosteroids Στεροειδή
Ποιοτικά πρότυπα: USP30
Χρήση: Φαρμακευτική υλική, στεροειδής ορμόνη, Anabolin
Συσκευασία: 1kg καθαρός/τσάντα ή κασσίτερος φύλλων αλουμινίου.

 

COA και HPLC:

 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΟΚΙΜΗΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Περιγραφή Σχεδόν άσπρη κρυστάλλινη σκόνη άσπρη σκόνη
Προσδιορισμός IR, UV Θετικός
Διαλυτότητα Σχεδόν αδιάλυτος στο νερό, διαλυτό μέσα Προσαρμόζεται
  96% αιθανόλη, στο χλωροφόρμιο & το παγετώδες οξικό οξύ, ελαφρώς διαλυτά στον αιθέρα
Δοκιμή (στην ξηρά βάση) 97.0~103.0% 99.70%
Απώλεια στην ξήρανση 0.5%max 0,22%
Υπόλειμμα στην ανάφλεξη 0.2%max 0,03%
Συγκεκριμένη περιστροφή +7° ~ +11° (w/v 1% λύση στη λύση αιθανόλης 96%) +9.3°
Σημείο τήξης 163~167℃ 164.5~165.5℃
Σχετικές ουσίες Methyltestosterone: 0.5%max <0>
  Οποιοι δήποτε άλλοι μη-που διευκρινίζονται: 0.5%max <0>
Υπόλοιποι διαλύτες Αιθυλικό οξικό άλας: 5000PPm ανώτατος 210PPm
Συμπέρασμα Η προδιαγραφή προσαρμόζεται με στα πρότυπα BP80

 

 

Τι είναι Dianabol;

 

Το Dianabol είναι ένα από τα αποτελεσματικότερα αναβολικά στεροειδή γύρω. Μπορεί αληθινά να αυξήσει τη μάζα μυών οποιου δήποτε σημαντικά και πολύ γρήγορα. Συνήθως αναφερόμενο ως δ -δ-bol οι κύκλοι, αυτό το στεροειδές ενεργεί στις διάφορες διαδικασίες σωμάτων για να ωθήσει ταυτόχρονα την παραγωγή μυών και την παχιά μείωση.

 

 

Το Dianabol έχει ένα πολύ ισχυρό συστατικό που σας βοηθά για να κερδίσει το μυ, να χάσει το λίπος, και αυξάνει τη δύναμη μόνιμα. Το ενεργό συστατικό σε αυτό το στεροειδές είναι methandrostenolone. Έχει τη δυνατότητα να ωθήσει την παραγωγή μυών σε σύντομο χρονικό διάστημα.

 

 

Χρήση:

 

1) Σαν τονωτικό:

 

 

Metandienone που δημεύεται από το DEA το 2008.
Στις αρχές της δεκαετίας του 1960, οι γιατροί όρισαν συνήθως το καθημερινό metandienone για τις γυναίκες ως τονωτικό. Αυτό διακόπηκε γρήγορα επάνω στην ανακάλυψη των βαριά masculinizing αποτελεσμάτων του.

 

 

2) Bodybuilding:

 

Παρά την έλλειψη οποιωνδήποτε γνωστών θεραπευτικών εφαρμογών, το φάρμακο παρέμεινε νομικό μέχρι το 2001. Το Ηνωμένο συνέδριο πρόσθεσε ορισμένα είδη στεροειδών που μπορούν ή δεν να περιλάβουν το metandienone στον ελεγχόμενο νόμο ουσιών ως τροποποίηση γνωστή ως αναβολικός στεροειδής νόμος ελέγχου του 1990. Αυτή η πράξη τοποθέτησε τα στεροειδή στην ίδια κατηγορία με μερικές αμφεταμίνες ως «σχέδιο ΙΙΙ» φάρμακο και κατοχή αυτών των αποτελεσμάτων φαρμάκων σε ένα κακούργημα. Χρησιμοποιείται από τα bodybuilders και το metandienone συνεχίζει να χρησιμοποιείται παράνομα σε αυτήν την ημέρα, που συνδυάζεται χαρακτηριστικά (που συσσωρεύεται) με τις εκχύσιμες ενώσεις, όπως propionate τεστοστερόνης, enanthate, cypionate καθώς επίσης και άλλο εκχύσιμο οξικό άλας liketrenbolone φαρμάκων.


Διάφοροι επιτυχείς αθλητές και επαγγελματικά bodybuilders έχουν αναγνωρίσει τη μακροπρόθεσμη χρήση metandienone προτού να απαγορευθεί το φάρμακο, συμπεριλαμβανομένων των στεροειδών του Arnold Schwarzenegger.Other που συσσωρεύονται με το metandienone είναι πρώτιστα, εάν όχι πάντα, εκχύσιμες ενώσεις όπως η τεστοστερόνη, το trenbolone και το nandrolone. Οι μεγάλες δόσεις και η μακροπρόθεσμη χρήση του metandienone έχουν συνδεθεί με την εκκεντρική αριστερή κοιλιακή υπερτροφία που παρουσιάζει τους αισθητά αυξανόμενους κινδύνους καρδιομυοπάθειας εάν και όταν τα hypertrophyatrophies. Το Athleticism συνδέεται χαρακτηριστικά με την αριστερός-κοιλιακή υπερτροφία εντούτοις, το φυσικό athleticism παρουσιάζει γενικά την ομόκεντρη αριστερή κοιλιακή αύξηση που δεν συνδέεται με έναν αυξανόμενο κίνδυνο καρδιομυοπάθειας.

 

3) Ανίχνευση της χρήσης:

 

Το Metandienone υπόκειται στην εκτενή ηπατική βιολογική μεταβολή από ποικίλες ενζυματικές διαβάσεις. Οι αρχικοί ουρικοί μεταβολίτες είναι ανιχνεύσιμοι μέχρι και 3 ημέρες, και ένας πρόσφατα ανακαλυμμένος hydroxymethyl μεταβολίτης βρίσκεται στα ούρα μέχρι και 19 ημέρες μετά από μια ενιαία στοματική δόση 5 mg. Αρκετοί από τους μεταβολίτες είναι μοναδικοί στο metandienone. Οι μέθοδοι για την ανίχνευση στα δείγματα ούρων περιλαμβάνουν συνήθως τη χρωματογραφία αερίων-φασματομετρία μαζών.

 

 

Οφέλη Dianabol:

 

Το Dianabol είναι ένα εξαιρετικά ισχυρό στεροειδές οικοδόμησης μυών που έχει και τα αναβολικά και αρρενογόνα αποτελέσματα σε ένα πρόσωπο. Η αναβολική φύση Dianabol αυξάνει τη διατήρηση αζώτου και με τη σειρά την παραγωγή μυών. Η δυνατότητά της να αυξήσει την αντίδραση αζώτου βελτιώνει το συναίσθημα ενός προσώπου της ευημερίας και της πρωτεϊνικής κατασκευής στο σώμα. Το στεροειδές βοηθά επίσης το σώμα ενός προσώπου για να προσαρμοστεί γρήγορα στους αυξανόμενους φόρτους εργασίας που μειώνει την κούραση.

 

 

 

Όταν σε Dianabol, τα bodybuilders προσθέτουν 2 έως 4 λίβρες του βάρους κάθε εβδομάδα για ενάμισι μήνες. Αυξάνει σημαντικά τη δύναμη σωμάτων αλλά είναι αποτελεσματικότερο όταν συνδυάζεται με ένα κατάλληλες πρόγραμμα και μια διατροφή άσκησης.

 

 

Όπως είπα πριν, Dianabol βελτιώνει το συναίσθημα ενός προσώπου της ευημερίας που κάνει τους ανθρώπους για να τους αναφέρει ως αίσθηση-καλό στεροειδές. Το Dianabol παρέχει μια επίδραση ομαλοποίησης στις πολυάριθμες διαδικασίες που είναι αρμόδιες για φυσικό και τις πνευματικές υγείες.

 

 

Το Dianabol βελτιώνει την ποιότητα ενός προσώπου του ύπνου και τους προστατεύει από να καψει έξω που οφείλεται στη συχνή κατάρτιση. Το Dianabol μειώνει την εξαγωγή λόγω της δυνατότητάς του να βελτιώσει τη σύνθεση RNA κατά τη διάρκεια των επίμονων workouts. Μειώνει την καταβολική πίεση σε έναν χρήστη - ένα γεγονός που επιτρέπει σε το για να εκτελέσει καλύτερα από άλλους ανθρώπους καθώς επίσης και για να ανακτήσει γρήγορα μετά από την επίμονη κατάρτιση.

 

 

Bodybuilders βοηθειών Dianabol για να κρατήσει τις πρωτεΐνες στους μυς. Το δ -δ-bol προκαλεί μια σημαντική βελτίωση στην αύξηση ινσουλίνης. Η ινσουλίνη είναι μια καταβολική ουσία που παράγεται στο συκώτι και που χρησιμοποιείται σε άλλους ιστούς σωμάτων και είναι πολύ σημαντικό στο μεταβολισμό.

 

 

Το Dianabol επομένως εξασφαλίζει ότι οι μεταβολικές διαδικασίες του σώματος λειτουργούν κατάλληλα ακόμη και σε περιόδους της έντονης κατάρτισης, της διανοητικής πίεσης, και του θερμιδικού περιορισμού. Αυτή η λειτουργία αποτρέπει το σώμα από να αναλύσει την πρωτεΐνη για να παραγάγει την ενέργεια κατά τη διάρκεια των ακραίων workouts με αυτόν τον τρόπο που διατηρούν την ακεραιότητα των μυών.

 

 

Οι πολυάριθμοι αθλητικοί τύποι έχουν κάνει Dianabol το εμπιστευμένο στεροειδές τους και το χρησιμοποιούν συχνά για να ενισχύσουν την αύξηση μυών και να διατηρήσουν τη φυσική απόδοση στην αιχμή του.

 

 

Είναι ένα από τα στεροειδή διαθέσιμα στην αγορά που έχει και τα ψυχολογικά και φυσικά αποτελέσματα. Έχουν υπάρξει ανεκδοτικές εκθέσεις από το αυξανόμενη παραγωγή τεστοστερόνης που είναι απαραίτητη για την αυξανόμενη Μασαχουσέτη μυών.

 

 

Δόση:

 

1) Πρώτη χρήση φορά - δόση Newbie Dbol:

 

 

Εάν δεν έχετε συμπληρώσει ποτέ με ένα ιδιαίτερο αναβολικό στεροειδές πριν, είναι πάντα καλύτερο να κρατηθεί η δόση μάλλον χαμηλή ο πρώτος σας πηγαίνει γύρω προκειμένου να εξασφαλίσει ότι δεν τρέχετε στο πρόβλημα. Πρέπει να ανακαλύψετε πώς αποκρίνεστε σε ένα ιδιαίτερο στεροειδές, και σε αυτήν την περίπτωση, εάν η δόση Dbol σας είναι πάρα πολύ υψηλή και τρέχετε στα προβλήματα που πρόκειται μόνο να φέρετε την πρόσθετη και αχρείαστη πίεση επάνω στο σώμα σας. Έχοντας αυτό υπόψη, 10mg ανά ημέρα θα παράσχει την αντικατάσταση ανδρόγυνων, αλλά για μια αληθινή αναβολική επίδραση πρόκειται να χρειαστείτε μια δόση Dbol 20mg ανά ημέρα. Αυτό είναι μια τέλεια δόση για ένα newbie 25mg ανά ημέρα μπορεί να εξεταστεί, αλλά δεν πρέπει πραγματικά να υπερβείτε αυτό το σημείο. Περαιτέρω, ενώ μπορεί να είναι χαμηλό, μια τέτοια δόση είναι εγγυημένη για να δει την αύξησή σας μάζας και δύναμης σημαντικά εάν παρέχετε τις επαρκείς θερμίδες μπορεί να είναι χαμηλό, αλλά είναι μακριά από αδύνατο. Επιπλέον, για πολλούς μπορεί να είναι όλο το Dianabol χρειάζονται πάντα ή επιθυμούν, και εάν αυτή συμβεί, μια τέτοια δόση Dbol θα παράσχει τα κέρδη που επιθυμείτε κάθε φορά.

 

 

2) Αύξηση της δόσης:

 

 

Εάν απολαύσατε μια θετική απάντηση σε 20mg σε 25mg ανά ημέρα και επιθυμείτε περισσότερων, στοιχηματίζετε ότι περισσότεροι μπορούν να χρησιμοποιηθούν, και ακόμα μέσα στη σφαίρα της ασφάλειας σε τελευταία ανάλυση, εάν απολαύσατε μια προηγούμενη θετική απάντηση είστε όπως τα περισσότερα άτομα θετικός αποκριτής. Εάν αυτό συμβαίνει, μια δόση Dbol 30mg σε 50mg ανά ημέρα μπορεί να εξεταστεί. Για τα περισσότερα άτομα, 50mg ανά ημέρα θα είναι το ανώτατο αυτοί πρέπει πάντα ή επιθυμεί να χρησιμοποιήσει μόλις ξεπεράσετε αυτό το ποσό οι κίνδυνοι που συνδέονται με την αύξηση δυσμενών αποτελεσμάτων σημαντικά. Φυσικά, με οποιαδήποτε δόση πρέπει να γνωρίζετε τέτοια αποτελέσματα, και κάθε φορά που την αυξάνετε ο κίνδυνος ανεβαίνετε εντούτοις, θα ανεβεί ουσιαστικά επάνω από 50mg ανά ημέρα. Ακόμα κι έτσι, αναφέραμε ότι ανωτέρω μπορεί να υπάρξει μια εξαίρεση σε αυτόν τον κανόνα, και είναι μικρό. Μερικά ανταγωνιστικά bodybuilders μπορούν να βρούν μια ανάγκη για τις μεγαλύτερες δόσεις κατά τη διάρκεια εκτός εποχής τους, αλλά τέτοιες δόσεις δεν πρέπει ποτέ να χρησιμοποιηθούν για περισσότερο από 2 εβδομάδες λόγω της ισχυρής ηπατοτοξικής φύσης αυτού του στεροειδούς. Παραδείγματος χάριν, εάν το bodybuilder αρχίζει με 50mg κάθε μέρα, θα μπορούσε να το αυξήσει σε 75mg ή ακόμα και 100mg ανά ημέρα για μερικές εβδομάδες, αλλά θα χρειαζόταν στην τελική χρήση σε αυτό το σημείο.

 

 

Συνταγή μαγείρων:

 

1) 20ml @ 50 mg/$l*ml
1 γραμμάριο σκόνης Methandrostenolone
1 κούπα κατάλληλη για τον όγκο των υγρών
19 μιλ. του οινοπνεύματος σιταριού 190 απόδειξης

 

 

2) 250ml @ 80 mg/$l*ml
γραμμάριο 20 σκόνης Methandrostenolone (1ml=1.12g) 17.86ml
40ml BB
10ml BA
182.14ml Grapeseed πετρέλαιο

 

 

3) 250ml @ 80 mg/$l*ml
σκόνη 20g Dianabol (1.12g/ml) 17.86ml 1g=0.89ml
60ml BB
15ml BA
157.14ml Grapeseed πετρέλαιο

 

 

4) 100ml @ 50mg/ml
dianabol 5g (5.6ml)
15%Guaiacol
2% BA
18% BB
30% EO
Grapeseed πετρέλαιο 29.4ml

 

 

5) 50ml @ 50mg/ml
2.5g σκόνη 2.23ml
1% BA 0.5ml
18% BB 9ml
15% guaiacol 7.5ml
κόκκινο πετρέλαιο 31.77ml (1ml=0.909g)

 

 

Νομικά αναβολικά στεροειδή Dianabol, συμπλήρωμα Bodybuilding σκονών Metandienone CAS 72-63-9 άσπρο 0

 

Άλλα σχετικά δημοφιλή στεροειδή:

 

1 Τεστοστερόνη Enanthate CAS: 315-37-7
2 Οξικό άλας τεστοστερόνης CAS: 1045-69-8
3 Propionate τεστοστερόνης CAS: 57-85-2
4 Τεστοστερόνη Cypionate CAS: 58-20-8
5 Τεστοστερόνη Phenylpropionate CAS: 1255-49-8
6 Τεστοστερόνη Isocaproate CAS: 15262-86-9
7 Τεστοστερόνη Decanoate CAS: 5721-91-5
8 Τεστοστερόνη Undecanoate CAS: 5949-44-0
9 Sustanon 250  
10 1-τεστοστερόνη Cypionate  
11 Turinabol CAS: 855-19-6
12 Προφορικό Turinabol CAS: 2446-23-3
13 Stanolone CAS: 521-18-6
14 Nandrolone Decanoate (DECA) CAS: 360-70-3
15 Nandrolone Cypionate CAS: 601-63-8
16 Nandrolone Phenypropionate (πυρηνικός σταθμός) CAS: 62-90-8
17 Οξικό άλας Boldenone CAS: 2363-59-9
18 Boldenone Undecylenate (ισορροπιες) CAS: 13103-34-9
19 Propionate Drostanolone (Masteron) CAS: 521-12-0
20 Drostanolone Enanthate CAS: 472-61-1
21 Οξικό άλας Methenolone (Primobolan) CAS: 434-05-9
22 Methenolone Enanthate CAS: 303-42-4
23 Οξικό άλας Trenbolone CAS: 10161-34-9
24 Trenbolone Enanthate  
25 Ανθρακικό άλας Hexahydrobenzyl Trenbolone CAS: 23454-33-3
26 Epiandrosterone CAS: 481-29-8
Προφορικό στεροειδές
27 Anavar CAS: 53-39-4
28 Anadrol CAS: 434-07-1
29 Winstrol CAS: 10418-03-8
30 Dianabol CAS: 72-63-9
31 Superdrol CAS: 3381-88-2
32 Κιτρικό άλας Tamoxifen (Nolvadex) CAS: 54965-24-1
33 Κιτρικό άλας Clomiphene (Clomid) CAS: 50-41-9
34 Κιτρικό άλας Toremifene (Fareston) CAS: 89778-27-8
35 Femara CAS: 112809-51-5
36 Aromasin CAS: 107868-30-4
37 Proviron CAS: 1424-00-6
38 Arimidex CAS: 120511-73-1
39 Formestane CAS: 566-48-3
40 Cabergoline (κορμός) CAS: 81409-90-7
41 Finasteride CAS: 98319-26-7
42 Dutasteride CAS: 164656-23-9
SARMs
43 Ostarine (MK-2866) CAS: 841205-47-8
44 Cardarine (GW-501516) CAS: 317318-70-0
45 Andarine (S4) CAS: 401900-40-1
46 Ligandrol (lgd-4033) CAS: 1165910-22-4
47 Ibutamoren (MK-677) CAS: 159752-10-0
48 RAD140 CAS: 118237-47-0
49 SR9009 CAS: 1379686-30-2
50 YK11 CAS: 431579-34-9
Αύξηση φύλων
51 Avanafil CAS: 330784-47-9
52 Vardenafil CAS: 224785-91-5
53 Sildenafil CAS: 119356-77-3
54 Κιτρικό άλας Sildenafil CAS: 171599-83-0
55 Υδροχλωρίδιο Vardenafil CAS: 431579-34-9
56 Υδροχλωρίδιο CAS: 431579-34-9
57 Υδροχλωρίδιο Yohimbine CAS: 65-19-0

 

Το πλεονέκτημά μας:

 

Υψηλός - ποιότητα με την ανταγωνιστική τιμή:


1) Πρότυπα: Επιχειρηματικά πρότυπα
2) Όλη η αγνότητα: >=99%
3) Είμαστε κατασκευαστής και μπορούμε να παρέχουμε σε υψηλό - ποιοτικά προϊόντα την τιμή εργοστασίων.

 

Γρήγορη και ασφαλής παράδοση:


1) Το δέμα μπορεί να σταλεί σε 24 ώρες μετά από την πληρωμή. Αριθμός καταδίωξης διαθέσιμος
2) Εξασφαλίστε και διακριτική αποστολή. Διάφορες μέθοδοι μεταφορών για την επιλογή σας.
3) Ποσοστό περασμάτων τελωνείου: >=99%
4) Έχουμε τον πράκτορά μας/remailer/διανομέας που μπορεί να μας βοηθήσει να στείλουμε τα προϊόντα μας πολύ γρήγορα και ασφαλή, και έχουμε το απόθεμα μέσα εκεί για τη μεταφορά.

 

Έχουμε τους πελάτες σε όλο τον κόσμο:


1) Η επαγγελματική υπηρεσία και η πλούσια εμπειρία κάνουν τους πελάτες να αισθανθούν άνετα, το επαρκές απόθεμα και η γρήγορη παράδοση συναντούν την επιθυμία τους.
2) Η αγορά ανατροφοδοτεί και τα αγαθά ανατροφοδοτούν θα εκτιμηθούν, η συνανμένος απαίτηση των πελατών είναι η ευθύνη μας.
3) Υψηλός - ποιότητα, ανταγωνιστική τιμή, γρήγορη παράδοση, πρώτης τάξεως κέρδος υπηρεσιών η εμπιστοσύνη και έπαινος από τους πελάτες.

 

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις, παρακαλώ αισθανθείτε ελεύθερος να με έρθει σε επαφή με:

 

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: το sinosource6666@gmail.com    Whatsapp: +86-13657291547

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Ben

Τηλεφωνικό νούμερο : Wickr: sinosource

WhatsApp : +https://api.whatsapp.com/send?phone=8613657291547