Sustanon 250 βασισμένο στο πετρέλαιο μίγμα Liquild μιγμάτων στεροειδών 250mg/ml που βάζει στη μάζα

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: YW
Πιστοποίηση: GMP, ISO9001, USP, KOSHER
Αριθμό μοντέλου: Sustanon 250
Ποσότητα παραγγελίας min: 50 ml
Τιμή: Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: Διακριτική μεταμφιεσμένη συσκευασία ή όπως απαιτείται
Χρόνος παράδοσης: 3~7 εργάσιμες ημέρες
Όροι πληρωμής: Μεταφορά καλωδίων της Western Union, Moneygram, Bitcoin και τράπεζας
Δυνατότητα προσφοράς: 5000L/week
Δύναμη: 250mg/mL Εμφάνιση: Κίτρινο πετρέλαιο
Χρήση: Στεροειδές οικοδόμησης μυών Εφαρμογή: Εκχύσιμος
Αποθήκευση: 2~8 ℃ Ενεργός ζωή: 2-3 ημέρες
Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: το sinosource6666@gmail.com Whatsapp: +86-13657291547
Υψηλό φως:

φαρμακευτικές πρώτες ύλες

,

Στεροειδή πετρελαίου

Βασισμένα στο πετρέλαιο στεροειδή, μίγμα Liquild Sustanon 250 μιγμάτων για την τοποθέτηση στο μαζικό κίτρινο πετρέλαιο

 

Περιγραφή:

 

Το στεροειδές Sustanon είναι ένα μίγμα τεσσάρων μακρύς-οι μορφές τεστοστερόνης: τεστοστερόνη phenylpropionate, τεστοστερόνη isocaproate, propionate τεστοστερόνης, και τεστοστερόνη decanoate. Λόγω της μακροχρόνιας ημιζωής περίπου τριών εβδομάδων, είναι ιδανικό για τη συσσωρεύοντας και αυξανόμενη δύναμη χωρίς καθημερινή χορήγηση της δόσης. Είναι αναβολικό και αρρενογόνου φύσης, έτσι παράγει τα φανταστικά αποτελέσματα Sustanon μαζί με μόνο μερικές παρενέργειες. Μπορείτε να αγοράσετε Sustanon 250 χάπια, αλλά πολλά άτομα κολλούν στις εγχύσεις λόγω της αποτελεσματικότητας δαπανών.

 

Προδιαγραφές:

 

Η σύνθεση της ένωσης είναι η ακόλουθη:
Propionate τεστοστερόνης: 30mg
Τεστοστερόνη Phenylpropionate: 60mg
Τεστοστερόνη Isocaproate: 60mg
Τεστοστερόνη Decanoate: 100mg

 

Ιστορία:

 

Η φαρμακοβιομηχανία πίσω από την ανάπτυξη Sustanon 250's είναι το Κάτω Χώρα-βασισμένο στους Organon διεθνές, το οποίο αποκτήθηκε από την εταιρία Schering Plough το Νοέμβριο του 2007. Το αναβολικό στεροειδές έκανε την είσοδό του στην αγορά στη δεκαετία του '70. Η αρχική ιδέα που οδήγησε τους κατασκευαστές Sustanon 250 ήταν να βρεί ένα μίγμα τεστοστερόνης που θα πρόσφερε τα μεγαλύτερα οφέλη πέρα από οποιοδήποτε ενιαίο προϊόν τεστοστερόνης στα κλινικά περιβάλλοντα. Η ευκολία ήταν μια άλλη κινητήρια δύναμη στην ανάπτυξη του ισχυρού φαρμάκου δεδομένου ότι λιγότερες εγχύσεις Sustanon 250 απαιτούνται έναντι των μονο εστεροποιημένων φαρμάκων τεστοστερόνης όπως Propionate και η τεστοστερόνη Decanoate τεστοστερόνης, για να ονομάσουν μερικών.


Οφέλη Sustanon 250:

 

Για να βελτιώσετε την απόδοση στον ανταγωνιστικό αθλητισμό, πρέπει να αυξήσετε το ποσό τεστοστερόνης στο σώμα σας. Παίρνοντας Sustanon 250 ταμπλέτες μπορούν να σας βοηθήσουν με αυτό. Οι ταμπλέτες μπορούν να σας βοηθήσουν με την τοποθέτηση στη μάζα, την κοπή και τη γενική αύξηση.

 

i) Τοποθέτηση στη μάζα


η τεστοστερόνη, που είναι ένα συστατικό κλειδί στη βοήθεια να διατηρηθεί η μάζα μυών από κοινού με μια περιορισμένη θερμίδα διατροφή, αυτό είναι η ιδανική ορμόνη για τους αθλητές που κοιτάζουν για να κλίνει έξω. Επειδή η τεστοστερόνη αποτρέπει το μυ τις ορμόνες το σώμα ενισχύει, Sustanon δημιουργεί αναπόφευκτα μια ικανοποιώντας διάπλαση όταν αυξάνονται τα επίπεδα τεστοστερόνης.

 

ΙΙ) παρέχετε την κοπή


Sustanon-250 μπορούν να χρησιμοποιηθούν για οποιοδήποτε κύκλο είτε που συσσωρεύει ή που κόβει και όπως οι περισσότεροι στεροειδείς χρήστες να χτίσει τους κύκλους τους γύρω από την τεστοστερόνη Sust μπορεί να είναι μια λεπτή επιλογή. Η τεστοστερόνη καλά-ανέχεται γενικά από τους υγιείς ενήλικους άνδρες που την χρησιμοποιούν δεδομένου ότι είναι μια ορμόνη που βρίσκεται φυσικά στο σώμα μας δεν είναι ένα που είμαστε ασυνήθιστοι και στον υγιή ενήλικο τα άτομα αύξησαν τα επίπεδα είναι συχνά καλά - λαμβανόμενος. Περαιτέρω, κατά να συσσωρεύσει τα διάφορα αναβολικά αρρενογόνα στεροειδή μαζί, επειδή η φυσική παραγωγή τεστοστερόνης μας να παψει είναι σημαντικό να κρατηθεί κάποια τεστοστερόνη στο σώμα για την κατάλληλη φυσική λειτουργία και όταν προσθέτετε στα ευεργετικά αναβολικά χαρακτηριστικά αυτό έχει απλά νόημα. Ανεξάρτητα από το πώς προγραμματίζετε η τεστοστερόνη κύκλων σας στις περισσότερες περιπτώσεις απαραιτήτως θα είναι ένα μέρος τους όλοι και σε πολλές περιπτώσεις το μόνο στεροειδές που θα χρειαστείτε πάντα.

 

ΙΙΙ) γενική αύξηση


Μπορείτε να αγοράσετε Sustanon 250 για την πώληση για να χτίσετε τους μυς και τη μάζα, και ως εκ τούτου αυξάνετε τη δύναμη. Εκτός από αυτό, η ένωση βοηθά να περιορίσει το υπερβολικό λίπος σωμάτων. Κατά συνέπεια, η αθλητική απόδοσή σας θα βελτιωθεί.

 

Sustanon 250 ΕΝΑΝΤΙΟΝ της τεστοστερόνης Enanthate:

 

Το Sustanon 250, όντας α μακρύς-αρκετά ο συνδυασμός τεστοστερόνης, παίρνει λίγο περισσότερο «στο λάκτισμα» αλλά ωφελείται από αυτήν την αναβολική ένωση μπορεί να επιτευχθεί με λιγότερους των συχνών εγχύσεων. Η τεστοστερόνη Enanthate, αφ' ετέρου, πρέπει για να χορηγηθεί κάθε εβδομάδα λόγω των κοντύτερων εστέρων αν και τα αποτελέσματά του είναι γρηγορότερα από Sustanon.

 

Η τεστοστερόνη enanthate, όταν χρησιμοποιείται για τους κύκλους 10-12 εβδομάδων, είναι ένα ιδανικό στεροειδές δεδομένου ότι είναι ευκολότερο για τους αθλητές να καθορίσουν και να διαχειριστούν τα επίπεδα τεστοστερόνης. Αν και, αυτό το πλεονέκτημα μπορεί παίρνει κάπως χαμένο όταν η διάρκεια του κύκλου είναι 4-6 εβδομάδες δεδομένου ότι τα αποτελέσματα του στεροειδούς θα άρχιζαν μετά από 2-4 εβδομάδες. Λόγω των μικτών εστέρων, Sustanon είναι ένα δύσκολο στεροειδές για να εξετάσει πότε έρχεται στην αποδοτική διαχείριση των επιπέδων αίματος.

 

Για να μην χρησιμοποιηθεί σε:

 

Προστατικός καρκίνος.
Καρκίνος του μαστού.
Άνθρωποι με μια ιστορία του αρχικού καρκίνου συκωτιού.
Άνθρωποι με μια αναταραχή νεφρών αποκαλούμενη το nephrosis ή nephrotic σύνδρομο.
Άνθρωποι με ένα υψηλό επίπεδο του ασβεστίου στο αίμα τους (hypercalcaemia).
Άνθρωποι που είναι αλλεργικοί στα φυστίκια ή τη σόγια (η έγχυση περιέχει arachis το πετρέλαιο).
Γυναίκες που είναι έγκυες ή θηλάζοντας.

 

Παρενέργειες Sustanon 250:

 

Όλοι τα φάρμακα, steroidal και μη-steroidal όμοιος φέρνουν με τους τις πιθανές αρνητικές παρενέργειες, sustanon-250 δεν κάνουν καμία εξαίρεση. Οι πιθανές παρενέργειες sustanon-250 είναι ίδιες με κάθε άλλη μορφή τεστοστερόνης δεδομένου ότι η ενεργός τεστοστερόνη ορμονών είναι τι περιλαμβάνει sustanon-250. Δεδομένου ότι η τεστοστερόνη, ανεξάρτητα από τη μορφή μετατρέπει στο οιστρογόνο μέσω της διαδικασίας aromatase που οι κοινές αναβολικές παρενέργειες estrogenic φύσης μπορούν να εμφανιστούν όπως Gynecomastia, η αυξανόμενη πίεση του αίματος, καθώς επίσης και τα ζητήματα χοληστερόλης και η ορχική ατροφία. Ενώ η ορχική ατροφία εμφανίζεται σε όλοι που χρησιμοποιούν την τεστοστερόνη θα αντιστρέψει μόλις διακοπεί η χρήση όταν χρησιμοποιημένος υπεύθυνα. Η ορχική ατροφία εμφανίζεται επειδή με τη χορήγηση της εξωγενούς τεστοστερόνης οι οργανισμοί μας δεν πρέπει πλέον για να παραγάγουν δικοί τους δεδομένου ότι η τεστοστερόνη παράγεται στους όρχεις, μόλις διακοπεί η παραγωγή συρρικνώνονται απλά μόλις αρχίσει πάλι η παραγωγή επιστρέφουν στο κανονικό μέγεθός τους. Πέρα από την ορχική ατροφία, που θα εμφανιστεί assuredly, άλλες κοινές παρενέργειες είναι εύκολα αποφευκτές. Δεδομένου ότι οι περισσότερες παρενέργειες οφείλονται στη μετατροπή οιστρογόνου με τη λήψη ενός ανασταλτικού παράγοντα aromatase από κοινού με την τεστοστερόνη μας μπορούμε να αποτρέψουμε το οιστρογόνο από τη δέσμευση καθώς επίσης και να μειώσουμε το ποσό στο σώμα. Περαιτέρω και το πιο σημαντικό, με την κατάλληλη διατροφή πλούσια σε υγιή λίπη μπορούμε κατά ένα μεγάλο μέρος να προστατεύσουμε από τα ζητήματα πίεσης του αίματος και χοληστερόλης.

 

Δόση Sustanon:

 

Το Sustanon 250 δόση ποικίλλει βασισμένος στη μεμονωμένη ανοχή σας και τα επιθυμητά αποτελέσματα σας. Η αποδεκτή σειρά δόσεων αρχίζει σε 250mg την εβδομάδα και τις κορυφές σε 1000mg την εβδομάδα. Εφ' όσον αρχίζετε στο χαμηλό σημείο της κλίμακας, απασχολείστε στον τρόπο σας επάνω, και δίνετε προσοχή στα συνθήματα του σώματός σας, μπορείτε να πειραματιστείτε με αυτήν την σειρά δόσεων έως ότου βρίσκετε το ποσό που είναι καλύτερο για σας. Αν και να βρείτε τα bodybuilders στα στεροειδή φόρουμ που συστήνουν τις δόσεις παραπάνω από 1000mg την εβδομάδα, σημειώστε ότι κανένα στοιχείο δεν υπάρχει για να προτείνει ότι περισσότερο από 1000mg παρέχει περαιτέρω αύξηση απόδοσης. Τα στοιχεία αποδεικνύουν ότι η πιθανότητα των παρενεργειών αυξάνεται εκθετικά πέρα από αυτήν την δόση, εντούτοις.

 

 

 

Άλλα καυτά πωλώντας πετρέλαια:

 

Dianabol 50 50mg/ml
Dianabol 80 80mg/ml
Winstrol 50 (Stanozolol) 50mg/ml
Anadrol 50 50mg/ml
Anavar 50 50mg/ml
Deca 200 200mg/ml
Deca 250 250mg/ml
Πυρηνικός σταθμός 200 200mg/ml
Nandrolone Cypionate 200mg/ml
Boldenone Cypionate 200mg/ml
Boldenone undecylenate 300mg/ml
Τεστοστερόνη 50 (πράκτορας πετρελαίου) 50mg/ml
Τεστοστερόνη 100 (πράκτορας πετρελαίου) 100mg/ml
Τεστοστερόνη Cypionate 250mg/ml
Τεστοστερόνη Enanthate 250mg/ml
Τεστοστερόνη Enanthate 400mg/ml
Τεστοστερόνη Enanthate 600mg/ml
Propionate τεστοστερόνης 100mg/ml
Sustanon 200 200mg/ml
Sustanon 250 250mg/ml
Sustanon 300 300mg/ml
Sustanon 400 400mg/ml
Τεστοστερόνη Undecanoate 500mg/ml
Βάση Trenbolone 100mg/ml
Οξικό άλας Trenbolone 80mg/ml
Οξικό άλας Trenbolone 100mg/ml
Rippex225 225mg/ml
Trenbolone Enanthate 60mg/ml
Trenbolone Enanthate 100mg/ml
Trenbolone Enanthate 150mg/ml
Trenbolone hexahydrobenzylcarbonate 50mg/ml
Propionate Drostanolone 100mg/ml
Masteron 150mg/ml
Drostanolone Enanthate 200mg/ml
Methenolone Enanthate 100mg/ml
Οξικό άλας Methenolone 50mg/ml
Μίγμα 375 TMT  
Μίγμα 500 του TM  
Τριπλό Trenbolone 180
Supertest 450 450mg/ml
Anomass 400 400mg/ml
Rippex 225 225mg/ml
Τρι Tren 180 180mg/ml
Τρι δοκιμή 300 300mg/ml
Τρι Deca 300 300mg/ml
Μίγμα 450 δοκιμής 450mg/ml
Μίγμα 500 δοκιμής 500mg/ml
Δοκιμή 225 Nandro 225mg/ml
Μάζα 500 500mg/ml
Αποθήκη 400 περικοπών 400mg/ml
Δοκιμή 225 Tren 225mg/ml
Αποθήκη 450 δοκιμής Nandro 450mg/ml
Δοκιμή 450 Equi 450mg/ml
Σχίστε την περικοπή 175 175mg/ml
   
   
Προφορικό υγρό  
   
Dianabol 50 50mg/ml
Winstrol 25 (Stanozolol) 25mg/ml
Anadrol 25 25mg/ml
Anavar 20 20mg/ml
Clomid 50 (κιτρικό άλας Clomiphene) 50mg/ml
Nolvadex 20 (κιτρικό άλας Tamoxifen) 20mg/ml
Armidex 5 (Anastrozole) 5mg/ml
Femara 5 (Letrozole) 5mg/ml
Proviron 50 (Mesterolone) 50mg/ml

 

Το πλεονέκτημά μας:

 

Υψηλός - ποιότητα με την ανταγωνιστική τιμή:


1) Πρότυπα: Επιχειρηματικά πρότυπα
2) Όλη η αγνότητα: >=99%
3) Είμαστε κατασκευαστής και μπορούμε να παρέχουμε σε υψηλό - ποιοτικά προϊόντα την τιμή εργοστασίων.

 

Γρήγορη και ασφαλής παράδοση:


1) Το δέμα μπορεί να σταλεί σε 24 ώρες μετά από την πληρωμή. Αριθμός καταδίωξης διαθέσιμος
2) Εξασφαλίστε και διακριτική αποστολή. Διάφορες μέθοδοι μεταφορών για την επιλογή σας.
3) Ποσοστό περασμάτων τελωνείου: >=99%
4) Έχουμε τον πράκτορά μας/remailer/διανομέας που μπορεί να μας βοηθήσει να στείλουμε τα προϊόντα μας πολύ γρήγορα και ασφαλή, και έχουμε το απόθεμα μέσα εκεί για τη μεταφορά.

 

Έχουμε τους πελάτες σε όλο τον κόσμο:


1) Η επαγγελματική υπηρεσία και η πλούσια εμπειρία κάνουν τους πελάτες να αισθανθούν άνετα, το επαρκές απόθεμα και η γρήγορη παράδοση συναντούν την επιθυμία τους.
2) Η αγορά ανατροφοδοτεί και τα αγαθά ανατροφοδοτούν θα εκτιμηθούν, η συνανμένος απαίτηση των πελατών είναι η ευθύνη μας.
3) Υψηλός - ποιότητα, ανταγωνιστική τιμή, γρήγορη παράδοση, πρώτης τάξεως κέρδος υπηρεσιών η εμπιστοσύνη και έπαινος από τους πελάτες.

 

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις, παρακαλώ αισθανθείτε ελεύθερος να με έρθει σε επαφή με:

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: το sinosource6666@gmail.com

Whatsapp: +86-13657291547

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Ben

Τηλεφωνικό νούμερο : Wickr: sinosource

WhatsApp : +https://api.whatsapp.com/send?phone=8613657291547