Προφορικά τέμνοντα στεροειδή κύκλων Dianabol/Methandrostenolone CAS 72 αυξανόμενος μυς 63 9

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: LSW
Πιστοποίηση: GMP, ISO9001, USP, KOSHER
Αριθμό μοντέλου: 72-63-9
Ποσότητα παραγγελίας min: 10 γραμμάρια
Τιμή: Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: Διακριτική μεταμφιεσμένη συσκευασία ή όπως απαιτείται
Χρόνος παράδοσης: 3~7 εργάσιμες ημέρες
Όροι πληρωμής: Μεταφορά καλωδίων της Western Union, Moneygram, Bitcoin και τράπεζας
Δυνατότητα προσφοράς: 5000kg/week
Αριθμός CAS: 72-63-9 Εμφάνιση: άσπρη σκόνη
Μοριακός τύπος: C20H28O2 Μοριακό βάρος: 300.43512
ΗΜΙΖΩΗ: 4.5 - 6 ώρες Αποτελεσματική δόση: 15-50mgs ανά ημέρα
Υψηλό φως:

τέμνοντα στεροειδή σωρών

,

οξικό άλας methenolone

Προφορικά τέμνοντα στεροειδή κύκλων Dianabol/Methandrostenolone CAS: 72-63-9 για τον αυξανόμενο μυ

 

Περιγραφή:

 

Το Danabol (Dianabol) είναι ένα προφορικό στεροειδές που βοηθά στην παραγωγή της μάζας μυών και βελτιώνει τη δύναμη. Ενεργοποιεί τους δέκτες ανδρόγυνων για να επιταχύνει τη σύνθεση της πρωτεΐνης και του glycogenesis, μια διαδικασία που δημιουργείται λόγω της συγκέντρωσης του γαλακτικού οξέος στο σώμα. Το γαλακτικό οξύ είναι επίσης αρμόδιο για να ξεφορτωθεί τους διαιτητικούς υδατάνθρακες, που κρατούν σας από την τοποθέτηση στο λίπος. Για να το βάλουν απλά, οι βοήθειες methandrostenolone το άζωτο, που απαιτείται διατηρούν από τα κύτταρα για να παραγάγει τις αυξήσεις πρωτεΐνης και muscles.rapid στη μάζα

 

Προδιαγραφές:

 

Methandrostenolone (Dianabol)
CAS: 72-63-9
Χημικό όνομα: 17a-μεθυλικός-17b-υδροξύ-1,4-androstadien-3-ένας
Μοριακό βάρος: 300,441 g/mol
Τύπος: C20H28O2
Αρχικός κατασκευαστής: Ciba (αρχικά)
Ημιζωή: 4.5 - 6 ώρες
Χρόνος ανίχνευσης: 5 - 6 εβδομάδες
Αναβολική εκτίμηση: 90 - 210
Αρρενογόνος εκτίμηση: 40 - 60
Αποτελεσματική δόση: 15-50mgs ανά ημέρα
Αναβολική/αρρενογόνος αναλογία (σειρά): 90210:4060

 

Βασικές πληροφορίες:

 

Το όνομα του στεροειδούς δόθηκε στο σύνθετο Methandrostenolone πριν από χρόνια από Ciba, μια ελβετική χημική και φαρμακοβιομηχανία. Ενώ η παραγωγή σταμάτησε πριν από χρόνια, η ένωση είναι γνωστή ακόμα από εκείνο το όνομα και πολλές επιχειρήσεις παράγουν ακόμα αυτό το στεροειδές. Αυτές τις μέρες οι περισσότεροι στεροειδείς χρήστες στηρίζονται στους κύκλους και τις ενώσεις, αλλά πολλοί άνθρωποι αγοράζουν ακόμα Dianabol επειδή έχουν αποδειχθεί αποτελεσματικοί, είναι φτηνοί και διαδεδομένοι. Με βάση την έρευνα και τις μελέτες, Dianabol είναι αποτελεσματικότερο για τη δύναμη και το μαζικό κέρδος.

 

Οφέλη Dianabol:

 

1. Σαν τονωτικό

Metandienone που δημεύεται από το DEA το 2008.
Στις αρχές της δεκαετίας του 1960, οι γιατροί όρισαν συνήθως το καθημερινό metandienone για τις γυναίκες ως τονωτικό. Αυτό διακόπηκε γρήγορα επάνω στην ανακάλυψη των βαριά masculinizing αποτελεσμάτων του.

 

2. Bodybuilding:

 

Το Dianabol είναι ένα εξαιρετικά ισχυρό στεροειδές οικοδόμησης μυών που έχει και τα αναβολικά και αρρενογόνα αποτελέσματα σε ένα πρόσωπο. Η αναβολική φύση Dianabol αυξάνει τη διατήρηση αζώτου και με τη σειρά την παραγωγή μυών. Η δυνατότητά της να αυξήσει την αντίδραση αζώτου βελτιώνει το συναίσθημα ενός προσώπου της ευημερίας και της πρωτεϊνικής κατασκευής στο σώμα. Το στεροειδές βοηθά επίσης το σώμα ενός προσώπου για να προσαρμοστεί γρήγορα στους αυξανόμενους φόρτους εργασίας που μειώνει την κούραση.

Το Dianabol βοηθά τα bodybuilders για να κρατήσει τις πρωτεΐνες στους μυς. Το δ -δ-bol προκαλεί μια σημαντική βελτίωση στην αύξηση ινσουλίνης. Η ινσουλίνη είναι μια καταβολική ουσία που παράγεται στο συκώτι και που χρησιμοποιείται σε άλλους ιστούς σωμάτων και είναι πολύ σημαντικό στο μεταβολισμό.

 

3. Το Dianabol μειώνει την εξαγωγή:

 

Το Dianabol βελτιώνει την ποιότητα ενός προσώπου του ύπνου και τους προστατεύει από να καψει έξω που οφείλεται στη συχνή κατάρτιση. Το Dianabol μειώνει την εξαγωγή λόγω της δυνατότητάς του να βελτιώσει τη σύνθεση RNA κατά τη διάρκεια των επίμονων workouts. Μειώνει την καταβολική πίεση σε έναν χρήστη - ένα γεγονός που επιτρέπει σε το για να εκτελέσει καλύτερα από άλλους ανθρώπους καθώς επίσης και για να ανακτήσει γρήγορα μετά από την επίμονη κατάρτιση.

 

Ανίχνευση της χρήσης:


Το Metandienone υπόκειται στην εκτενή ηπατική βιολογική μεταβολή από ποικίλες ενζυματικές διαβάσεις. Οι αρχικοί ουρικοί μεταβολίτες είναι ανιχνεύσιμοι μέχρι και 3 ημέρες, και ένας πρόσφατα ανακαλυμμένος hydroxymethyl μεταβολίτης βρίσκεται στα ούρα μέχρι και 19 ημέρες μετά από μια ενιαία στοματική δόση 5 mg. Αρκετοί από τους μεταβολίτες είναι μοναδικοί στο metandienone. Οι μέθοδοι για την ανίχνευση στα δείγματα ούρων περιλαμβάνουν συνήθως τη χρωματογραφία αερίων-φασματομετρία μαζών.

 

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ:

 

Το δ-Bal επιτρέπει στον ιστό μυών σας για να διατηρήσει περισσότερο άζωτο μια από τις ουσιαστικές δομικές μονάδες της πρωτεΐνης. Το περισσότερο άζωτο οι μυ'ες σας κρατούν, η περισσότερη πρωτεΐνη τα κύτταρά που σας μπορούν να χτίσουν. Αυτή η διαδικασία καλείται πρωτεϊνική σύνθεση, και είναι τι χτίζει και επισκευάζει το μυ. Και πιό πρωτεϊνικά μέσα περισσότερος μυς!


Dianabol που συσσωρεύει και που ανακυκλώνει:

 

Η συσσώρευση Dianabol είναι πολύ δημοφιλής μεταξύ των ανδρών και των γυναικών όμοιων. Ουσιαστικά, σημαίνει ότι οι χρήστες θα συνδυάσουν συχνά το στεροειδές με άλλο αναβολικό, με την τεστοστερόνη ορμονών, ή ακόμα και με την ανθρώπινη ορμόνη αύξησης το (HGH) προκειμένου να βιωθούν τα γρηγορότερα, πιό επιθυμητά αποτελέσματα. Αν και οι πεπειραμένοι αθλητές να περιλάβουν μέχρι πέντε διαφορετικά πράγματα σε έναν σωρό Dianabol, οι άπειροι χρήστες πρέπει πάντα να επιλέξουν ένα συμπλήρωμα τη φορά να καθοριστεί πώς οι οργανισμοί τους θα αντιδράσουν.

 

Όπως τα περισσότερα αναβολικά στεροειδή, πρέπει να χρησιμοποιηθεί στους κύκλους για να μειώσει τους κινδύνους παρενεργειών Dianabol. Οι αρχάριοι χρησιμοποιούν συχνά το προϊόν για έξι έως οκτώ εβδομάδες, αυξάνοντας βαθμιαία τη δόση καθώς πηγαίνουν να ανακαλύψουν τα όρια ανοχής των οργανισμών τους. Οι ενδιάμεσοι χρήστες να επεκτείνουν εκείνο τον κύκλο Dianabol έξω σε 10 εβδομάδες ή έτσι, και να τον συνδυάσουν με άλλα στεροειδή ή συμπληρώματα για να ωθήσουν την αποτελεσματικότητά του.

Μόνο οι πιό πεπειραμένοι χρήστες και εκείνοι με τα πιό υψηλά επίπεδα ανοχής το χρησιμοποιούν για έναν πιό μακροχρόνιο κύκλο. Συστήνεται ότι καμία χρήση Dianabol σε οποιαδήποτε δόση για περισσότερο από 14 εβδομάδες σε μια σειρά - και πολλές δεν μπορούν να ανεχτούν έναν κύκλο εκείνου του μήκους.

 

Πληροφορίες δόσεων:

 

Οι τυποποιημένες δόσεις Dianabol θα ποικίλουν παρά πολύ ανάλογα με την εμπειρία και τις μεμονωμένες επιθυμίες. Παρά τη φήμη και το μύθο Διαδικτύου, μια ταμπλέτα ποιοτικού Dbol θα παραγάγει τα ξεχωριστά αποτελέσματα με τόσο λίγα όπως 15mg ανά ημέρα. Εντούτοις, οι περισσότεροι θα είναι πολύ πιό ικανοποιημένοι με ένα 20-25mg ανά τη χορήγηση της δόσης ημέρας. Λάβετε υπόψη, κάθε φορά που αυξάνουμε τη δόση, αυτό αυξάνει την πιθανότητα των αρνητικών παρενεργειών και τους καθιστά δυσκολότερους να ελέγξουν. Εάν μια θετική εμπειρία απολαμβάνουν στη σειρά 20-25mg, 30-35mg ανά ημέρα μπορεί να προσπαθηθεί εάν επιδιώκεται. 50mg ανά ημέρα θα ήταν ο επόμενος επιταχύνει, και αυτή είναι μια μεγάλη δόση Dianabol, αλλά εύχρηστη για τον πεπειραμένο αναβολικό στεροειδή χρήστη. Εντούτοις, πολλοί δεν θα χρειαστούν μια τέτοια δόση. Οι υψηλότερες δόσεις δεν είναι ασυνήθιστες σε μερικούς σκληροπυρηνικούς κύκλους, μπορείτε εύκολα να βρείτε κάποιο μέχρι 100mg ανά ημέρα, αλλά τέτοιες δόσεις δεν μπορούν να συστηθούν. Οι δόσεις αυτής της φύσης θα παραγάγουν τις παρενέργειες και θα είναι σκληρές στην υγεία σας. Ακόμα κι αν μπορείτε να ελέγξετε τις οπτικές παρενέργειες με μια τέτοια δόση, τα εσωτερικά αποτελέσματα μπορούν να είναι μια πολύ διαφορετική ιστορία.

 

 

 

Άλλα σχετικά δημοφιλή στεροειδή:

 

Όνομα προϊόντων Αριθμός CAS
Οξικό άλας τεστοστερόνης 1045-69-8
Τεστοστερόνη Cypionate 58-20-8
Τεστοστερόνη Decanoate 5721-91-5
Τεστοστερόνη Enanthate 315-37-7
Propionate τεστοστερόνης 57-85-2
Τεστοστερόνη undecanoate 5949-44-0
Boldenone Undecylenate 13103-34-9
Οξικό άλας Boldenone 10161-34-9
Nandrolone Decanoate 360-70-3
Nandrolone phenylpropionate 62-90-8
Οξικό άλας Trenbolone 10161-34-9
Trenbolone Enanthate Αχρηστεύστε
Ανθρακικό άλας Hexahydrobenzyl Trenbolone 23454-33-3
Οξικό άλας Methenolone 434-05-9
Methenolone Enanthate 303-42-4
Oxymetholone 434-07-1
Oxandrolone 53-39-4
Stanolone 521-18-6
Stanozolol (winstrol) 10148-03-8
Tadalafil 171596-29-5
Κιτρικό άλας Sildenafil 139755-83-2
Metandienone 72-63-9
SARMs  
MGF ΓΟΜΦΩΝ 2mg
ΑΜ-2 10mg
Ghrp-2 5mg
Ghrp-6 5mg/10mg
Ipamorelin 2mg
HGH 176-191 2mg

 

Το πλεονέκτημά μας:

 

Υψηλός - ποιότητα με την ανταγωνιστική τιμή:


1) Πρότυπα: Επιχειρηματικά πρότυπα
2) Όλη η αγνότητα: >=99%
3) Είμαστε κατασκευαστής και μπορούμε να παρέχουμε σε υψηλό - ποιοτικά προϊόντα την τιμή εργοστασίων.

 

Γρήγορη και ασφαλής παράδοση:


1) Το δέμα μπορεί να σταλεί σε 24 ώρες μετά από την πληρωμή. Αριθμός καταδίωξης διαθέσιμος
2) Εξασφαλίστε και διακριτική αποστολή. Διάφορες μέθοδοι μεταφορών για την επιλογή σας.
3) Ποσοστό περασμάτων τελωνείου: >=99%
4) Έχουμε τον πράκτορά μας/remailer/διανομέας που μπορεί να μας βοηθήσει να στείλουμε τα προϊόντα μας πολύ γρήγορα και ασφαλή, και έχουμε το απόθεμα μέσα εκεί για τη μεταφορά.

 

Έχουμε τους πελάτες σε όλο τον κόσμο:


1) Η επαγγελματική υπηρεσία και η πλούσια εμπειρία κάνουν τους πελάτες να αισθανθούν άνετα, το επαρκές απόθεμα και η γρήγορη παράδοση συναντούν την επιθυμία τους.
2) Η αγορά ανατροφοδοτεί και τα αγαθά ανατροφοδοτούν θα εκτιμηθούν, η συνανμένος απαίτηση των πελατών είναι η ευθύνη μας.
3) Υψηλός - η ποιότητα, ανταγωνιστική τιμή, γρήγορη παράδοση, πρώτης τάξεως υπηρεσία κερδίζει την εμπιστοσύνη και τον έπαινο από τους πελάτες.

 

FAQ:

 

Πώς μπορώ να τοποθετήσω μια διαταγή;

 

Το Innitially με στέλνει μήνυμα με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και ενημερώνει τι και πόσους θέλετε. Επίσης, με ελάτε σε επαφή με οποιοσδήποτε ο τρόπος, τηλεφωνικώς, το Skype ή το Whatsapp.

 

Τι γίνεται με την πληρωμή;

 

TT, η δυτική ένωση, Moneygram και Bitcoins είναι μόνο διαθέσιμα. Μιά φορά ensursing το προϊόν, η ποσότητα και η διεύθυνση, θα υπάρξει μια αναφορά. Κατόπιν επιλέξτε τον καταλληλότερο τρόπο να πληρώσει.

 

Πόσο περίπου η παράδοση;

 

Συνήθως το προϊόν παραδοθείς σε σας μέσα σε 3-5 ημέρες μετά από να λάβει την πληρωμή. Μπορείτε να ακολουθήσετε το προϊόν όλη την ώρα, δεδομένου ότι ο κώδικας ταχυδρομικών τελών θα παραδοθεί σε σας αμέσως μετά από την αναχώρηση.

 

Πώς μπορώ να κάνω μετά από να λάβω το προϊόν;

 

Ελέγξτε το προϊόν πρώτος. Δείτε εάν η συσκευασία είναι ΕΝΤΑΞΕΙ και δοκιμάστε το προϊόν. Μην διστάστε να με ενημερώσετε η εμπειρία σας για την ποιότητα των προϊόντων, την υπηρεσία μας ή τίποτα σχετικό.

 

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Ben

Τηλεφωνικό νούμερο : Wickr: sinosource

WhatsApp : +https://api.whatsapp.com/send?phone=8613657291547