CAS 100 51 6 ασφαλές οργανικών διαλυτών φαρμακευτικό είδος Liquild βενζυλικού οινοπνεύματος άχρωμο

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: YW
Πιστοποίηση: GMP, ISO9001, USP, KOSHER
Αριθμό μοντέλου: 100-51-6
Ποσότητα παραγγελίας min: 50 ml
Τιμή: Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: Διακριτική μεταμφιεσμένη συσκευασία ή όπως απαιτείται
Χρόνος παράδοσης: 3~7 εργάσιμες ημέρες
Όροι πληρωμής: Μεταφορά καλωδίων της Western Union, Moneygram, Bitcoin και τράπεζας
Δυνατότητα προσφοράς: 5000L/week
Εμφάνιση: άχρωμο liquild Νερό διαλυτότητας: soluble33 g/L σε 20 °C
Αριθμός CAS: 100-51-6 MF: C7H8O
MW: 108.14 βουλευτής: −16-−13 °C (λιτ.)
Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: το sinosource6666@gmail.com Whatsapp: +86-13657291547
Υψηλό φως:

μυς που χτίζει το στεροειδές πετρέλαιο

,

φαρμακευτικές πρώτες ύλες

Άχρωμο διαλυτικό βενζυλικό οινόπνευμα CAS στεροειδών Liquild φαρμακευτικό βασισμένο στο πετρέλαιο: 100-51-6

 

Περιγραφή:

 

Το βενζυλικό οινόπνευμα είναι ένα άχρωμο υγρό με ένα αιχμηρό γούστο καψίματος και μια μικρή μυρωδιά. Χρησιμοποιείται ως τοπικό αναισθητικό και για να μειώσει τον πόνο που συνδέεται με την έγχυση λιδοκαΐνης. Επίσης, χρησιμοποιείται στην κατασκευή άλλων βενζυλικών ενώσεων, ως φαρμακευτική ενίσχυση, και στην αρωματοποιία και την αρωματική ουσία. Το βενζυλικό οινόπνευμα είναι ένα αρωματικό οινόπνευμα που χρησιμοποιείται σε μια ευρεία ποικιλία των καλλυντικών διατυπώσεων ως τμήμα αρώματος, συντηρητικό, διαλύτης, και ιξώδες-μειώνοντας πράκτορας. Το βενζυλικό οινόπνευμα μεταβολίζεται στο βενζοϊκό οξύ, το οποίο αντιδρά με τη γλυκίνη και εκκριμένος ως ιππουρικό οξύ στο ανθρώπινο σώμα. Οι αποδεκτές καθημερινές εισαγωγές καθιερώθηκαν από την Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας σε 5 mg/$l*kg για το βενζυλικό οινόπνευμα. Κανένα δυσμενές αποτέλεσμα του βενζυλικού οινοπνεύματος δεν έχει δει στις χρόνιες ζωικές μελέτες έκθεσης χρησιμοποιώντας τους αρουραίους και τα ποντίκια. Τα αποτελέσματα του βενζυλικού οινοπνεύματος στις χρόνιες ζωικές μελέτες έκθεσης περιορίζονται στη μειωμένη εισαγωγή τροφών και τη μειωμένη αύξηση. Μερικές διαφορές έχουν σημειωθεί σε μια αναπαραγωγική μελέτη τοξικότητας χρησιμοποιώντας τα ποντίκια, αλλά αυτές περιορίστηκαν στα χαμηλότερα μητρικά βάρη σωμάτων και τα μειωμένα μέσα βάρη απορριμάτων. Μια άλλη μελέτη επίσης σημείωσε ότι το εμβρυϊκό βάρος μειώθηκε έναντι των ελέγχων, αλλά μια τρίτη μελέτη δεν παρουσίασε καμία διαφορά μεταξύ του ελέγχου και των βενζυλικών οινόπνευμα-αντιμετωπισμένων ομάδων. Το βενζυλικό οινόπνευμα έχει συνδεθεί με έναν αυξανόμενο αριθμό resorptions και δυσμορφιών στις χάμστερ, αλλά δεν έχει υπάρξει κανένα αναπαραγωγικό ή αναπτυξιακό συμπέρασμα τοξικότητας στις μελέτες που χρησιμοποιούν τα ποντίκια και τους αρουραίους. Οι δοκιμές γενοτοξικότητας για το βενζυλικό οινόπνευμα είναι συνήθως αρνητικές, αλλά υπήρξαν μερικές δοκιμές που ήταν θετικές.

Οι μελέτες καρκινογένεσης, εντούτοις, ήταν αρνητικές. Το κλινικό στοιχείο δείχνει ότι το βενζυλικό οινόπνευμα μπορεί να παραγάγει τη nonimmunologic κνίδωση επαφών και τις nonimmunologic άμεσες αντιδράσεις επαφών, που χαρακτηρίζονται από την εμφάνιση των wheals, το ερύθημα, και το pruritis. 5% το βενζυλικό οινόπνευμα μπορεί να αποσπάσει μια αντίδραση. Το βενζυλικό οινόπνευμα δεν είναι μια ευαισθητοποιός ουσία σε 10%. Το βενζυλικό οινόπνευμα θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί ακίνδυνα στις συγκεντρώσεις μέχρι 5%, αλλά αυτό το κατασκευαστές πρέπει να εξετάσει τα nonimmunologic φαινόμενα κατά χρησιμοποίηση του βενζυλικού οινοπνεύματος στις καλλυντικές διατυπώσεις που σχεδιάζονται για τα νήπια και τα παιδιά. Επιπλέον, το βενζυλικό οινόπνευμα θεωρείται ασφαλής μέχρι 10% για τη χρήση στις χρωστικές ουσίες τρίχας. Η περιορισμένη έκθεση σωμάτων, η διάρκεια της χρήσης, και η συχνότητα της χρήσης θεωρούνται να καταλήξουν στο συμπέρασμα ότι οι nonimmunologic αντιδράσεις δεν θα ήταν μια ανησυχία. Λόγω της ευρείας ποικιλίας των τύπων προϊόντων στην οποία το βενζυλικό οινόπνευμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί, είναι πιθανό ότι η εισπνοή μπορεί να είναι μια διαδρομή της έκθεσης. Οι διαθέσιμες εξετάσεις ασφάλειας δεν θεωρούνται επαρκής για να υποστηρίξουν την ασφάλεια του βενζυλικού οινοπνεύματος στις διατυπώσεις όπου η εισπνοή είναι μια διαδρομή της έκθεσης. Τα στοιχεία τοξικότητας εισπνοής απαιτούνται για να ολοκληρώσουν την αξιολόγηση της ασφάλειας του βενζυλικού οινοπνεύματος όπου η εισπνοή μπορεί να εμφανιστεί.
 

Βασικές πληροφορίες:

 

Σχετικές κατηγορίες: Άνυδροι διαλύτες, διαλυτικά μπουκάλια, διαλυτικές επιλογές συσκευασίας, διαλύτης από την εφαρμογή, διαλύτες,
Βαθμός: άνυδρος
Πυκνότητα ατμού: 3.7 (εναντίον του αέρα)
Πίεση ατμού: 13,3 mmHg (100 °C)
3,75 mmHg (77 °C)
Κλειδί InChI: Wvddgkgomkodpv-uhfffaoysa-ν
Δοκιμή 99.8%
Temp αυτοανάφλεξης: 817 °F
Ακαθαρσίες: <0> <0> Δείκτης διάθλασης n20/D 1,539 (λιτ.)
BP: 203-205 °C (λιτ.)
Βουλευτής: −16-−13 °C (λιτ.)
Νερό διαλυτότητας: soluble33 g/L σε 20 °C
Πυκνότητα: 1,045 g/mL σε 25 °C (λιτ.)

 

COA

 

Παράμετρος Βαθμός
Στοιχεία της ανάλυσης Τεχνολογία. Βαθμός BP2000 Βαθμός αρωματοποιιών
Χρώμα (Hazen): ≤30 ≤20 ≤15
Άρωμα -- -- Ελαφριά μυρωδιά του λουλουδιού
Περιεχόμενο (ΑΕΡΙΑ ΧΡΩΜΑΤΟΓΡΑΦΊΑ) (%) 99.0 99.9 99.95
ΟΞΥΤΗΤΑ
(ΩΣ ΒΕΝΖΟΪΚΟ ΟΞΥ) (%)
0,1 0,08 0,05
Συγκεκριμένη πυκνότητα (20°C): 1043-1048 1043-1048 1043-1048
Cloride (PPM) ≤50 ≤50 ≤50
ΣΑΦΗΝΕΙΑ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ (1:30): Καθαρίστε Καθαρίστε Καθαρίστε

 

Χρήσεις του πετρελαίου σπόρου σταφυλιών:

 

1) Ακμή και δερματίτιδα

Η έρευνα προτείνει ότι το λινελαϊκό οξύ στο πετρέλαιο σπόρου σταφυλιών έχει αντιφλεγμονώδη, το αντι-αλλεργιογόνο, ακμή περιοριστική, και επισχετικές ιδιότητες υγρασίας. Περιέχει 73% του λινελαϊκού οξέος που μπορεί να είναι ευεργετικό στη θεραπεία της ακμής, της δερματίτιδας, των αλλεργικών αντιδράσεων, του έκτοπου εκζέματος και του ξηρού και itchy δέρματος. Μια απλή θεραπεία για αυτούς τους όρους δερμάτων είναι να εφαρμοστεί το πετρέλαιο σπόρου σταφυλιών επάνω στο επηρεασθε'ν δέρμα 2-3 φορές καθημερινά. Η κανονική προφορική εισαγωγή των συμπληρωμάτων εκχυλισμάτων σπόρου σταφυλιών μπορεί επίσης να προσθέσει στα οφέλη.

 

2) Rheumatoid αρθρίτιδα

Οι μελέτες έχουν δείξει ότι το πετρέλαιο σπόρου σταφυλιών μπορεί να βελτιώσει την παραγωγή του κολλαγόνου που είναι σημαντική για τη διατήρηση των υγιών συνδετικών ιστών στις ενώσεις μας. Η αντιφλεγμονώδης δραστηριότητά της μπορεί επίσης να μειώσει τον πόνο που προκαλείται από την αρθρίτιδα. Μια απλή θεραπεία είναι να αρχίσει 1 κουταλάκι του γλυκού του πετρελαίου σπόρου σταφυλιών καθημερινά σε ένα κενό στομάχι για 7 ημέρες και να μειωθεί έπειτα το ποσό στο 1/2 κουταλάκι του γλυκού καθημερινά σε ένα κενό στομάχι.

 

3) Σημεία ηλικίας και έγκαυμα ήλιων

Οι πλούσιες θρεπτικές ουσίες στο εκχύλισμα σπόρου σταφυλιών έχουν βρεθεί για να προστατεύουν από τη UV ακτινοβολία, και έχουν βρεθεί για να φωτίζουν τα αποτελέσματα επιτόπου ηλικίας και το χρωματισμένο δέρμα προκαλώ από τις υπεριώδεις ακτίνες. Το Threfore που παίρνει απλά Grapeseed τα συμπληρώματα μπορεί καθημερινά να θεραπεύσει και να ελαχιστοποιήσει τον κίνδυνο ηλιακού εγκαύματος και να μειώσει την εμφάνιση των σημείων ηλικίας. Η εφαρμογή ενός πετρελαίου σπόρου σταφυλιών μικρού ποσού επάνω στις επηρεασθείσες περιοχές δερμάτων μπορεί επίσης να είναι ευεργετική.

4) Ρυτίδες και σημάδια τεντωμάτων

Οι μελέτες έχουν δείξει ότι η αντιοξειδωτική δραστηριότητα του εκχυλίσματος σπόρου σταφυλιών μπορεί να μειώσει τη ζημία στα σωματικά κύτταρα και να ενισχύσει την παραγωγή του κολλαγόνου και της ελαστίνης που είναι σημαντική για ισχυρή και υγιή να φανεί δέρμα. Επομένως η λήψη Grapeseed των συμπληρωμάτων μπορεί καθημερινά να βοηθήσει να μειώσει την εμφάνιση των ρυτίδων, σημάδια τεντωμάτων,

 

και saggy δέρμα. Μια προτεινόμενη θεραπεία είναι να εφαρμοστεί επίσης Grapeseed το πετρέλαιο επάνω στο επηρεασθε'ν δέρμα καθημερινά ολονυκτίς. Εναλλακτικά, μια έως δύο πτώσεις του ελαιοδοχείου σπόρου σταφυλιών προστίθενται στο πρόσωπό σας moisturizer για να ενισχύσουν την αποτελεσματικότητά της.

 

5) Πρόληψη καρκίνου

Μερικές μελέτες προτείνουν ότι η κανονική προφορική εισαγωγή του εκχυλίσματος σπόρου σταφυλιών μπορεί να καταστείλει την ανάπτυξη των διαφορετικών τύπων καρκίνων και μπορεί να προκαλέσει το apoptosis - μια διαδικασία που προκαλεί την αυτοκαταστροφή και την αποβολή των χαλασμένων και περιττών κυττάρων σε πολλά κυψελοειδή συστήματα. Επομένως, να πάρει μια Grapeseed κάψα δύο έως τρεις μπορεί φορές καθημερινά να είναι χρήσιμη ως προληπτικό μέτρο για τους ανθρώπους που είναι σε έναν υψηλό κίνδυνο της ασθένειας. Μπορεί επίσης να βοηθήσει με τη ζημία συκωτιού και άλλες παρενέργειες που προκαλούνται από το φάρμακο χημειοθεραπείας.

 

6) Hemorrhoids

Οι κιρσώδεις φλέβες, οι φλέβες αραχνών και τα hemorrhoids προκαλούνται με τα χαλασμένα αιμοφόρα αγγεία και συμβιβάζουν τη δυνατότητα των τριχοειδών αγγείων να ρυθμιστεί η ροή αίματος στις φλέβες, η οποία οδηγεί στη συγκέντρωση του αίματος μέσα στις φλέβες. Grapeseed το πετρέλαιο περιέχει το oligomeric proanthocyanidin και flavonoids, τα οποία είναι γνωστά για να βοηθούν με την τριχοειδή ακεραιότητα. Επομένως, η λήψη μιας κάψας εκχυλισμάτων σπόρου σταφυλιών μπορεί δύο φορές την ημέρα να είναι ευεργετική για τα χαλασμένα σκάφη, τις εξασθενισμένες τριχοειδείς βαλβίδες και τη φτωχή κυκλοφορία αίματος που προκαλούν τα hemorrhoids και τις κιρσώδεις φλέβες.

 

7) Διαβήτης

Διάφορες εντατικές μελέτες έχουν δείξει ότι η προφορική εισαγωγή του λινελαϊκού οξέος μπορεί να μειώσει τις περιπλοκές που συνδέονται με το διαβήτη. Επομένως, η κανονική κατανάλωση εκχυλίσματος σπόρου σταφυλιών, που είναι πλούσια στο λινελαϊκό οξύ και άλλα antiglycemic συστατικά, μπορεί να βοηθήσει με το διαβήτη και την οπτική εξασθένιση στους διαβητικούς. Μια σύσταση είναι να ληφθεί μια Grapeseed κάψα δύο φορές την ημέρα.

 

8) Υψηλές πιέσεις αίματος

Η πρόσφατη έρευνα έχει δείξει ότι ο σπόρος σταφυλιών μπορεί να βελτιώσει τα χαλασμένα αιμοφόρα αγγεία και η βοήθεια ρυθμίζει υψηλό
πίεση του αίματος και υψηλός - επίπεδα χοληστερόλης. Επομένως, η λήψη μιας κάψας Grapeseed του αποσπάσματος μπορεί καθημερινά
η βοήθεια βελτιώνει την καρδιαγγειακή υγεία.

 

 

Κατάλογος σχετικών προϊόντων

 

Οξικό άλας τεστοστερόνης Οξικό άλας Trenbolone Τ-A001 MGF 2mg
Τεστοστερόνη Cypionate Trenbolone Enanthate Τ-A002 MGF 2MG ΓΌΜΦΩΝ
Τεστοστερόνη Decanoate Οξικό άλας Boldenone Τ-A003 cjc-1295 με DAC 2mg
Τεστοστερόνη Enanthate Boldenone undecylenate Τ-A004 CJC-1295withoutDAC 2mg
Τεστοστερόνη Isocaproate Boldenone Cypionate Τ-A005 PT-141 10mg
Τεστοστερόνη Phenylpropionate Propionate Boldenone Τ-A006 ΑΜ-1 10mg
Propionate τεστοστερόνης Nandrolone Decanoate Τ-A007 ΑΜ-2 10mg
Τεστοστερόνη Undecanoate Nandrolone phenylpropionate Τ-A008 ghrp-2 5mg
Mesterone Nandrolone undecylate Τ-A009 ghrp-6 5mg
Τεστοστερόνη Sustanon 250 Nandrolone cypionate Τ-A009 ghrp-6 10mg
Οξικό άλας Clostebol Propionate Nandrolone Τ-A010 Ipamorelin 2mg
Methylandrostanolone Methyltrienolone Τ-A011 Hexarelin 2mg
Methenolone Enanthate Propionate Drostanolone Τ-A012 Sermorelin 2mg
Οξικό άλας Methenolone Drostanolone Enanthate Τ-A013 Oxytocin 2mg
Anadrol Stanolone Τ-A014 TB500 2mg
Anavar Tadalafil Τ-A015 pentadecapeptide BPC 157 2mg
Winstrol Vardenafil Τ-A016 GH 176-191 2mg
Κιτρικό άλας Clomifene Dianabol Τ-A017 Triptorelin 2mg
Κιτρικό άλας Toremifene Κιτρικό άλας Tamoxifen Τ-A018 Tesamorelin 2mg
Finasteride υδροχλωρίδιο Τ-A020 Gonadorelin 2mg
Τ-A022 Selank 5mg Τ-A021 DSIP 2mg Τ-A020 Gonadorelin 10mg

 

Το πλεονέκτημά μας:

 

Υψηλός - ποιότητα με την ανταγωνιστική τιμή:


1) Πρότυπα: Επιχειρηματικά πρότυπα
2) Όλη η αγνότητα: >=99%
3) Είμαστε κατασκευαστής και μπορούμε να παρέχουμε σε υψηλό - ποιοτικά προϊόντα την τιμή εργοστασίων.

 

Γρήγορη και ασφαλής παράδοση:


1) Το δέμα μπορεί να σταλεί σε 24 ώρες μετά από την πληρωμή. Αριθμός καταδίωξης διαθέσιμος
2) Εξασφαλίστε και διακριτική αποστολή. Διάφορες μέθοδοι μεταφορών για την επιλογή σας.
3) Ποσοστό περασμάτων τελωνείου: >=99%
4) Έχουμε τον πράκτορά μας/remailer/διανομέας που μπορεί να μας βοηθήσει να στείλουμε τα προϊόντα μας πολύ γρήγορα και ασφαλή, και έχουμε το απόθεμα μέσα εκεί για τη μεταφορά.

 

Έχουμε τους πελάτες σε όλο τον κόσμο:


1) Η επαγγελματική υπηρεσία και η πλούσια εμπειρία κάνουν τους πελάτες να αισθανθούν άνετα, το επαρκές απόθεμα και η γρήγορη παράδοση συναντούν την επιθυμία τους.
2) Η αγορά ανατροφοδοτεί και τα αγαθά ανατροφοδοτούν θα εκτιμηθούν, η συνανμένος απαίτηση των πελατών είναι η ευθύνη μας.
3) Υψηλός - ποιότητα, ανταγωνιστική τιμή, γρήγορη παράδοση, πρώτης τάξεως κέρδος υπηρεσιών η εμπιστοσύνη και έπαινος από τους πελάτες.

 

CAS 100 51 6 ασφαλές οργανικών διαλυτών φαρμακευτικό είδος Liquild βενζυλικού οινοπνεύματος άχρωμο 0

 

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις, παρακαλώ αισθανθείτε ελεύθερος να με έρθει σε επαφή με:

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: το sinosource6666@gmail.com Whatsapp: +86-13657291547

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Ben

Τηλεφωνικό νούμερο : Wickr: sinosource

WhatsApp : +https://api.whatsapp.com/send?phone=8613657291547