Άσπρο πεπτίδιο Ipamorelin σκονών, εκχύσιμα πεπτίδια Bodybuilding που μειώνει το λίπος σώματος

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: YW
Πιστοποίηση: GMP, ISO9001, USP, KOSHER
Αριθμό μοντέλου: 170851-70-4
Ποσότητα παραγγελίας min: 10 φιαλίδια
Τιμή: Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: Διακριτική μεταμφιεσμένη συσκευασία ή όπως απαιτείται
Χρόνος παράδοσης: 3~7 εργάσιμες ημέρες
Όροι πληρωμής: Μεταφορά καλωδίων της Western Union, Moneygram, Bitcoin και τράπεζας
Δυνατότητα προσφοράς: 5000vials/week
Εμφάνιση: Λυοφιλοποιημένη άσπρη σκόνη Μέγεθος: 5mg/vial
Αριθμός CAS: 170851-70-4 Αποθήκευση: στο ψυγείο
Μοριακός τύπος: C38H49N9O5 Μοριακή μάζα: 711,863
Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: το sinosource6666@gmail.com Whatsapp: +86-13657291547
Υψηλό φως:

Ανθρώπινη σκόνη ορμονών αύξησης

,

νομική ανθρώπινη ορμόνη αύξησης

Εκχύσιμη ορμόνη Ipamorelin πεπτιδίων για τη μείωση του λίπους σώματος

 

Περιγραφή:

 

Το Ipamorelin είναι μια ορμόνη penta-πεπτιδίων (aib-του-δ-2-Nal-δ-Phe-Lys-NH2), μια ορμόνη αύξησης secretagogue και ένα μικρό ghrelin μορίων μιμητικό που αναπτύσσεται από Novo Nordisk. Το Ipamorelin ανήκει στην πιό πρόσφατη παραγωγή GHRPs και προκαλεί τη σημαντική απελευθέρωση της ορμόνης αύξησης. Παρόμοιο με ghrp-6 και ghrp-2, καταστέλλει τη σωματοστατίνη και αυξάνει την υποκίνηση και την απελευθέρωση της ορμόνης αύξησης (GH) από προηγούμενο το βλεννογόνο. Αυτήν την περίοδο, υπάρχουν λίγες κλινικές δοκιμές που περιλαμβάνουν Ipamorelin, οι οποίες μελετώνταν πρώτα στη δεκαετία του '90. Το Somatotropes είναι τα κύτταρα που είναι αρμόδια για την παράγοντας και releaseing GH.

 

Προδιαγραφές:

 

Χημικό όνομα: Ipamorelin

Συνώνυμα: Οξικό άλας Ipamorelin, IPAM, nnc-26-0161

Ακολουθία: Aib-του-δ-2-Nal-δ-Phe-Lys-NH2

Μοριακός τύπος: C38H49N9O5

Μοριακή μάζα: 711.85296

Αριθμός CAS: 170851-70-4

Κατηγορία: HGH & πεπτίδια

Ουσία: HGH (ανθρώπινη ορμόνη αύξησης)

Χρήση: Bodybuilders που κοιτάζει για να σφίγξει επάνω Οι απλοί άνθρωποι για την παχιά απώλεια και τεμαχισμένο τον ποιότητα μυ κερδίζουν ηλικιωμένα άτομα που ψάχνουν τα οφέλη αντι-γήρανσης γρήγορη αποκατάσταση τραυματισμών

 

Οφέλη:

 

Η επιστημονική έρευνα που έχει διευθυνθεί στα θέματα ζωικής δοκιμής έχει καθορίσει διάφορα διαφορετικά θεωρητικά οφέλη που έχουν συνδεθεί με Ipamorelin.  Αυτά τα θεωρητικά οφέλη περιλαμβάνουν:

 

Αυξανόμενη παχιά απώλεια

Αναζωογόνηση των ενώσεων

Ενίσχυση των ενώσεων

Ενίσχυση του συνδετικού ιστού

Ενίσχυση της μάζας κόκκαλων

Βελτιωμένος τόνος δερμάτων

 

Αυτοί οι τύποι θετικών οφελών έχουν οδηγήσει μερικές επιστημονικές μελέτες για να καθοριστεί ότι το πεπτίδιο θα μπορούσε να φέρει διάφορα θεωρητικά οφέλη όπως αφορούν την επιβράδυνση της διαδικασίας γήρανσης.

 

Πώς λειτουργεί;

 

Αφότου χορηγεί ένας αθλητής Ipamorelin, ένας εκλεκτικός σφυγμός στέλνεται που υποκινεί τον υποθάλαμο/βλεννογόνος για να απελευθερώσει τη GH. Αυτός ο σφυγμός μπορεί να υπομείνει για περίπου τρεις ώρες μετά από την έγχυση. Μόλις σταλεί ο σφυγμός της GH, τα κύτταρα πηγαίνουν άμεσα στο μυ να υποστηρίξουν την ανάπτυξη μένοντας σαφή οποιασδήποτε πιθανής αύξησης κόκκαλων ή χόνδρου. Αυτό είναι καλό για τους χρήστες Ipamorelin, δεδομένου ότι η μακροπρόθεσμη χρήση θα επηρεάσει την αδύνατη αύξηση μυών σωμάτων χωρίς τη δυνατότητα οποιεσδήποτε παραμορφώσεις κόκκαλων ή χόνδρου. Το ίδιο πράγμα δεν μπορεί να ειπωθεί για τους συνθετικούς χρήστες HGH, οι οποίοι δοκιμάζουν την έντονη παρενέργεια στις πρημένος ενώσεις και ακόμα και σε ορισμένες περιπτώσεις Carpel τη σήραγγα. Το Ipamorelin θα αυξήσει τη σύνθεση κυττάρων, να ανυψώσει τα επίπεδα έκκρισης ινσουλίνης από τον παγκρεατικό ιστό, και αυξάνει το ghrelin στο στομάχι - που βοηθά να απελευθερώσει την πείνα της GH και ελέγχου. Όλες αυτές οι λειτουργίες λειτουργούν για να προωθήσουν την παχιά απώλεια, των θρεπτικών ουσιών, και Μασαχουσέτη μυών οικοδόμησης την καθαρή.

 

Πλεονέκτημα άνω των ghrp-6, ghrp-2:

 

Το Ipamorelin αυξάνει τον αριθμό somatropes και την ποσότητα hgh που απελευθερώνεται από κάθε somatrope δεν προκαλεί ποτέ την πείνα μόνο επιλεκτικά απελευθερώνει τη GH σε οποιαδήποτε δόση δεν απελευθερώνει και αυξάνει τις αρνητικές ορμόνες όπως cortisol (πίεση/απώλεια μυών) & την προλακτίνη (διατήρηση νερού/σεξουαλική δυσλειτουργία/σκύλα tits) μια μέγα-δόση Ipamorelin θα οδηγήσει σε μια μέγα-απελευθέρωση της GH, όπου ως ghrp-2 & ghrp-6 έχει τα όρια 1mcg/του κλ

 

Παρενέργειες:

 

Αυτό το συμπλήρωμα είναι πραγματικά διάσημο για την έλλειψή του παρενεργειών (ή πολύ ελάχιστων παρενεργειών του).

 

Οι δοκιμές στα θέματα και οι αναθεωρήσεις από τους πραγματικούς χρήστες παρουσιάζουν μερικές πιθανές παρενέργειες, όπως οι πονοκέφαλοι και τα συναισθήματα της ελαφρύς-επικεφαλίδας. Εντούτοις, όταν συγκρίνονται με άλλους τύπους αύξηση-ορμόνη-απελευθέρωσης, αυτές οι παρενέργειες είναι χαρακτηριστικά πολύ ήπιες (εάν εμφανίζονται καθόλου). Αυτό είναι ένας βασικός λόγος για τον οποίο αυτό το συμπλήρωμα είναι μια δημοφιλής επιλογή με τα bodybuilders και με άλλους που επιθυμούν να κερδίσουν τη μάζα και τη δύναμη μυών μέσω των συμπληρωμάτων. Παίρνει επίσης το μεγάλο Τύπο στην αντι-γηράσκουσα βιομηχανία.

 

Δόση:

 

Το Ipamorelin, όπως άλλα πεπτίδια, έρχεται ως πάγωμα - ξηρά σκόνη που είναι πολύ λεπτή. Μπορείτε να το αποθηκεύσετε στο ψυγείο ή στη θερμοκρασία δωματίου πρίν ανασυγκροτείτε. Μιά φορά ανασυγκροτημένα με το βακτηριοστατικό νερό, τα φιαλίδια πρέπει να αποθηκευτούν σε μια δροσερή ξηρά θέση όπως το ψυγείο σας. Οι σύριγγες ινσουλίνης είναι ο καλύτερος τρόπος να αντιμετωπιστεί, συνήθως μέσω της υποδόριας έγχυσης.

 

Οι αθλητές παίρνουν Ipamorelin σε δύο ή τριών χρόνους δόσης 200mcg -300mcg, καθημερινά, χρησιμοποιώντας μια μικροσκοπική βελόνα ινσουλίνης που εγχέει. Αρχίζουν συνήθως με τη χαμηλότερη δόση δεδομένου ότι οι παρενέργειες μπορούν να περιλάβουν τους πονοκέφαλους ή τι αισθάνεται όπως μια επικεφαλής-βιασύνη. Το Ipamorelin μπορεί να ληφθεί οποιαδήποτε στιγμή αλλά παίρνοντας το περίπου 30-45 λεπτά προτού ένα workout να φανεί ιδανικό λόγω του σφυγμού στην ορμόνη αύξησης (GH) δημιουργεί την άδεια της μέγιστης αύξησης.

 
 

 


Άλλα σχετικά δημοφιλή πεπτίδια:
 

Όνομα SPE
Melanotan Ι 10mg/vial, 10vial/box
Melanotan ΙΙ 10mg/vial, 10vial/box
CJC 1295 2mg/vial, 10vial/box
cjc1295 dac 2mg/vial, 10vial/box
Sermorelin 2mg/vial, 10vial/box
Sermorelin 5mg/vial, 10vial/box
PT 141 10mg/vial, 10vial/box
Ipamorelin 2mg/vial, 10vial/box
Ipamorelin 5mg/vial, 10vial/box
MGF 2mg/vial, 10vial/box
MGF ΓΟΜΦΩΝ 2mg/vial, 10vial/box
Ghrp-6 5mg/vial, 10vial/box
Ghrp-2 5mg/vial, 10vial/box
Hexarelin 2mg/vial, 10vial/box
Hexarelin 5mg/vial, 10vial/box
Thymosin βήτα 4 (TB4) (φυματίωση-500) 2mg/vial, 10vial/box
Follistatin 344 1mg/vial, 10vial/box
Oxytocin 2mg 2mg/vial, 10vial/box

 
Το πλεονέκτημά μας:
 
Υψηλός - ποιότητα με την ανταγωνιστική τιμή:
1) Πρότυπα: Επιχειρηματικά πρότυπα
2) Όλη η αγνότητα: >=99%
3) Είμαστε κατασκευαστής και μπορούμε να παρέχουμε σε υψηλό - ποιοτικά προϊόντα την τιμή εργοστασίων.
 
Γρήγορη και ασφαλής παράδοση:
1) Το δέμα μπορεί να σταλεί σε 24 ώρες μετά από την πληρωμή. Αριθμός καταδίωξης διαθέσιμος
2) Εξασφαλίστε και διακριτική αποστολή. Διάφορες μέθοδοι μεταφορών για την επιλογή σας.
3) Ποσοστό περασμάτων τελωνείου: >=99%
4) Έχουμε τον πράκτορά μας/remailer/διανομέας που μπορεί να μας βοηθήσει να στείλουμε τα προϊόντα μας πολύ γρήγορα και ασφαλή, και έχουμε το απόθεμα μέσα εκεί για τη μεταφορά.
 
Έχουμε τους πελάτες σε όλο τον κόσμο:
1) Η επαγγελματική υπηρεσία και η πλούσια εμπειρία κάνουν τους πελάτες να αισθανθούν άνετα, το επαρκές απόθεμα και η γρήγορη παράδοση συναντούν την επιθυμία τους.
2) Η αγορά ανατροφοδοτεί και τα αγαθά ανατροφοδοτούν θα εκτιμηθούν, η συνανμένος απαίτηση των πελατών είναι η ευθύνη μας.
3) Υψηλός - ποιότητα, ανταγωνιστική τιμή, γρήγορη παράδοση, πρώτης τάξεως κέρδος υπηρεσιών η εμπιστοσύνη και έπαινος από τους πελάτες.
 

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις, παρακαλώ αισθανθείτε ελεύθερος να με έρθει σε επαφή με:

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: το sinosource6666@gmail.com

Whatsapp: +86-13657291547

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Ben

Τηλεφωνικό νούμερο : Wickr: sinosource

WhatsApp : +https://api.whatsapp.com/send?phone=8613657291547