99% άσπρο ακατέργαστο στεροειδών σκονών Propionate CAS 57-85-2 τεστοστερόνης τεστοστερόνης αναβολικό στεροειδές για την απώλεια βάρους

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: YW
Πιστοποίηση: GMP, ISO9001, USP, KOSHER
Αριθμό μοντέλου: 57-85-2
Ποσότητα παραγγελίας min: 10G
Τιμή: Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: Διακριτική συσκευασία ή όπως απαιτείται
Χρόνος παράδοσης: 3 ~ 5 εργάσιμες ημέρες
Όροι πληρωμής: Μεταφορά καλωδίων της Western Union, Moneygram, Bitcoin και τράπεζας
Δυνατότητα προσφοράς: 5000kg/week
Χρήση: Κέρδος μυών/απώλεια βάρους CAS: 57-85-2
Χημική δοκιμή: 98% λεπτό. παράδοση: Εκφράστε τον αγγελιαφόρο.
Χαρακτήρας: Άσπρη ή σχεδόν άσπρη κρυστάλλινη σκόνη MF: C22H32O3
Υψηλό φως:

Στεροειδής ορμόνη τεστοστερόνης

,

αρσενική τεστοστερόνη ορμονών

99% άσπρο ακατέργαστο στεροειδών σκονών Propionate CAS 57-85-2 τεστοστερόνης τεστοστερόνης αναβολικό στεροειδές για την απώλεια βάρους
 
Περιγραφή:
 
Propionate τεστοστερόνης είναι κοντός-το στεροειδές τεστοστερόνης. Είναι μια εκχύσιμη ένωση με ένα πιό αργό ποσοστό απελευθέρωσης από την Η.Ε-εστεροποιημένη τεστοστερόνη, αλλά ένα γρηγορότερο ποσοστό απελευθέρωσης από όλο το υπόλοιπο των εστεροποιημένων τεστοστερονών. Υπάρχουν μερικά πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα στον κοντό να ενεργήσουν εστέρα. Το σημαντικότερο μειονέκτημα είναι ότι οι χρήστες πρέπει να εγχύσουν Propionate τεστοστερόνης στο ελάχιστο κάθε δεύτερη μέρα σε όλο τον κύκλο για να πάρουν τα κατάλληλα αποτελέσματα. Τα πλεονεκτήματα, εντούτοις, είναι ευκολότεροι έλεγχος και πρόληψη των πιθανών παρενεργειών. Επίσης επειδή υπάρχει λιγότερος εστέρας ανά φιαλίδιο, υπάρχει περισσότερη πραγματική τεστοστερόνη ανά έγχυση, η οποία παράγει τα καλύτερα αποτελέσματα. Ο Propionate εστέρας επεκτείνει την ημιζωή της τεστοστερόνης σε περίπου 4 και μισές ημέρες.
 
Propionate τεστοστερόνης είναι απλά τεστοστερόνη με το Propionate εστέρα συνδεδεμένο αυτό είναι χημική δομή. “Propionate” είναι προπιονικό οξύ, αλλά μόλις δεσμευθεί στην τεστοστερόνη είναι γνωστό ως δεσμό εστέρα (ή σύνδεσμος εστέρα). Το οξύ Propinoic συνδέεται με τη βήτα ομάδα υδροξυλίου 17 σχετικά με τη δομή τεστοστερόνης. Τα εστεροποιημένα αναβολικά στεροειδή είναι πιό λιποδιαλυτά, και απελευθέρωση αργά από την περιοχή εγχύσεων. Ο κύριος λόγος για το αυξανόμενο ποσοστό ημιζωής και απελευθέρωσης είναι επειδή μόλις εισαγάγει Propionate τεστοστερόνης την κυκλοφορία του αίματος, ενζυμική εργασία για να σπάσει το δεσμό μεταξύ του εστέρα και της τεστοστερόνης, η οποία παίρνει ένα ποικίλο χρονικό διάστημα - ανάλογα με ποιο εστέρα χρησιμοποιείται. Στο τέλος τα ένζυμα αφαιρούν τον εστέρα, και τι αφήνεται είναι καθαρή τεστοστερόνη που είναι ελεύθερη να κάνει την εργασία της στο σώμα. Η τεστοστερόνη μόνο χωρίς τον εστέρα που συνδέεται με το έχει μια ημιζωή περίπου 2 έως 4 ωρών. Όταν ο Propionate εστέρας συνδέεται με το, η ημιζωή της τεστοστερόνης επεκτείνεται σε περίπου 4 και μισές ημέρες.
 
Η τεστοστερόνη προωθεί τη διατήρηση αζώτου στο μυ - το περισσότερο άζωτο ο μυς κρατά την περισσότερη πρωτεΐνη που μπορεί να αποθηκεύσει, και ο μεγαλύτερος αυτό παίρνει. Η τεστοστερόνη αυξάνει επίσης τα επίπεδα igf-1 του σώματος. Igf-1 ο κύριος ρόλος είναι να συντονιστεί η αύξηση και ο μεταβολισμός. Igf-Ι εξαρτάται ιδιαίτερα από την ορμόνη αύξησης για να συμπληρώσει αυτό είναι αύξηση προωθώντας τη δραστηριότητα.
 
 
Γρήγορες λεπτομέρειες:
 
Χημικό όνομα: Propionate τεστοστερόνης
Αλλιώς: Testoviron sterandryl Agovirin Testosteron
Αγνότητα: 98.25%
Αριθμός ληξιαρχείων CAS: 57-85-2
EINECS αριθ.: 200-351-1
MF: C22H32O3
MW: 344.49
CAS: 57-85-2
Βαθμός: Φαρμακευτικός βαθμός
Αποθήκευση: Σκιάζοντας, περιορισμένη συντήρηση
Κατηγορία φαρμάκων: Εκχύσιμο αναβολικό αρρενογόνο στεροειδές
Χρήση: Propionate τεστοστερόνης μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως φαρμακευτικό υλικό. Ενεργεί πολύ γρηγορότερα από άλλους εστέρες τεστοστερόνης όπως το cypionate ή enanthate, και απαιτεί ένα συχνότερο πρόγραμμα χορήγησης της δόσης, προκειμένου να διατηρηθούν τα σταθερά επίπεδα αίματος. Η κύρια λειτουργία propionate τεστοστερόνης είναι να προαχθεί ο μεταβολισμός. Τα αναβολικά αποτελέσματα περιλαμβάνουν την αύξηση της μάζας και της δύναμης μυών, την αύξηση της πυκνότητας κόκκαλων και της δύναμης, και την υποκίνηση της γραμμικής ωρίμανσης αύξησης και κόκκαλων.
 
 
Εφαρμογή:
 
Propionate τεστοστερόνης είναι ένα βασισμένο στο λάδι εκχύσιμο στεροειδές. Είναι η πιό σύντομη έκδοση της στεροειδούς τεστοστερόνης. Εάν το συγκρίνετε με άλλους εστέρες τεστοστερόνης όπως Enanthate και Cypionate, πρέπει να πειστείτε ότι αυτό το φάρμακο πρέπει για να διαχειριστεί συχνότερα. Αυτό γεγονότα σχετικά γρηγορότερα τα αποτελέσματα λόγω της εισαγωγής αυτής της προετοιμασίας βλέπουν αμέσως μετά από τη διοίκηση. Εάν σκοπεύετε να αγοράσετε Propionate τεστοστερόνης, πρέπει να ξέρετε ότι τα θετικά αποτελέσματα αυτής της θεραπείας είναι τα ίδια που λαμβάνονται λόγω άλλων εστέρων τεστοστερόνης. Στην πραγματικότητα, όλες οι μορφές της στεροειδούς τεστοστερόνης έχουν τις ιδιότητες που ανήκουν στην τεστοστερόνη ορμονών. Γενικά λέγοντας, αυτό το προϊόν προκαλεί τα αποτελέσματα που απαριθμούνται περαιτέρω: Αναλύοντας αυτά τα αποτελέσματα, μπορείτε να παρατηρήσετε ότι προωθούν την αυξανόμενη μάζα μυών και τη δύναμη και την επισκευή των χαλασμένων ιστών μυών. Όλες αυτές οι πτυχές απαιτούνται για εκείνους που πηγαίνουν αθλητισμός πληροφοριών και ανταγωνίζονται. Γίαυτό όλες οι εκδόσεις της στεροειδούς τεστοστερόνης, συμπεριλαμβανομένου Propionate τεστοστερόνης, είναι δημοφιλείς μεταξύ των αθλητών.
 
Τα πολυάριθμα sportspersons αγοράζουν Propionate τεστοστερόνης και το χρησιμοποιούν για τις συσσωρεύοντας και κόβοντας φάσεις. Εντούτοις μερικά πρόσωπα μπορούν να υποστηρίξουν ότι αυτό το προϊόν είναι χρήσιμο ακριβώς για την κοπή ή ακριβώς για τη συσσώρευση, είναι απαραίτητο να γίνει κατανοητό ότι αυτό είναι μια πραγματική παρερμηνεία. Αυτή η επιβεβαίωση είναι γελοία. Πραγματικά, ανεξάρτητα από τον επιλεγμένο εστέρα τεστοστερόνης, είναι ένα ιδανικό στεροειδές για τα συσσωρεύοντας και κόβοντας αποτελέσματα, εάν λαμβάνεται κατάλληλα.
 
Δεδομένου ότι Propionate τεστοστερόνης μειώνει και αδρανοποιεί το μυ που σπαταλά τις ορμόνες, είναι μια τέλεια θεραπεία για το κέρδος των αδύνατων μυών. Επιπλέον, αυτό το χαρακτηριστικό γνώρισμα καθιστά αυτό το φάρμακο χρήσιμο για τους ασθενείς με τα VIH/aids που πάσχουν από τη σπατάλη μυών. Έτσι, είναι όπως ήταν αναμενόμενο ότι εκείνοι που επηρεάζονται από το μυ που σπαταλά λόγω αυτής της φοβερής ασθένειας και εκείνων που θέλουν να μειώσουν το πρόσθετο λίπος αγοράζουν Propionate τεστοστερόνης για αυτές τις ανάγκες.
 
 
COA:
 
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΟΚΙΜΗΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Περιγραφή Άσπρη ή σχεδόν άσπρη κρυστάλλινη σκόνη
Διαλυτότητα Σχεδόν αδιάλυτος στο νερό, ελεύθερα διαλυτή ουσία στο acetoneand στο οινόπνευμα, διαλυτό στα λιπαρά πετρέλαια.
Προσδιορισμός IR Θετικός
Δοκιμή (στα ξηρά bsis) 97.0~103.0% 98.60%
Συγκεκριμένη περιστροφή +84°~+90° +85.9°
Απώλεια στην ξήρανση 0.5%max 0,28%
Σχετικές ουσίες Οποιαδήποτε ακαθαρσία: 0.5%max <0>
Σύνολο: 1.0%max <1>
Όριο αμέλειας: 0.05%max <0>
Συμπέρασμα Η προδιαγραφή προσαρμόζεται με στα πρότυπα BP2005
 
 
Δόση:
 
Το πιό κοινό πρόγραμμα δόσης για αυτήν την ένωση (άτομα) είναι να εγχθούν 50 σε 100mg, κάθε μέρα ή τη 2$α ημέρα. Όπως με τους δημοφιλέστερους εστέρες, η συνολική εβδομαδιαία δόση θα ήταν στη σειρά 300-700mg. Όπως με όλες τις ενώσεις τεστοστερόνης, αυτό το φάρμακο είναι ο καταλληλότερα ταιριαγμένο για τις φάσεις συσσώρευσης κατάρτισης. Εδώ ο συχνότερα συνδυάζεται με άλλους ισχυρούς πράκτορες όπως Dianabol, Anadrol, ή Deca-Durabolin, συνδυασμοί που αποδεικνύουν να λειτουργήσουν αρκετά καλά. Propionate εντούτοις μερικές φορές επίσης χρησιμοποιείται με το anabolics/τα ανδρόγυνα κατά τη διάρκεια των φάσεων κοπής ή να κάνει δίαιτα κατάρτισης, ένας χρόνος όταν είναι γρήγορη δράση και η αρρενογόνος φύση εκτιμάται επίσης. Οι δημοφιλείς σωροί περιλαμβάνουν μια μέτρια δόση propionate με προφορικό έναν αναβολικό όπως Winstrol (15-35 mg καθημερινά), Primobolan (50-150mg καθημερινά) ή το oxandrolone (15-30mg καθημερινά). Υπό τον όρο ότι το ποσοστό λίπους σωμάτων είναι αρκετά χαμηλό, το βλέμμα πυκνό muscularity μπορεί να βελτιωθεί ειδικότερα (φράζοντας οποιαδήποτε υπερβολική συγκέντρωση οιστρογόνου από την τεστοστερόνη). Κάποιος θα μπορούσε επίσης να προσθέσει ένα μη-αρωματίζοντας ανδρόγυνο όπως το trenbolone ή Halotestin, τα οποία πρέπει να έχουν μια πιό ακραία επίδραση στην υποδόρια σκληρότητα λίπους και μυών σωμάτων. Φυσικά με την προστιθέμενη περιεκτικότητα σε ανδρόγυνα οποιεσδήποτε σχετικές παρενέργειες θα γίνουν εντονότερες.
 
 
Συνταγή:
 
Σκόνη: 10 γραμμάρια
Παράγει: Παράγει: 100 μιλ. @ 100 mg/$l*ml
Απαιτήσεις:
 
· propionate τεστοστερόνης δοκιμής 10 γραμμαρίων
 
· 72,5 μιλ. πετρελαίου σουσαμιού
 
· ·Σύριγγες 3cc & 5/10cc
 
· ·18 ή 20 βελόνες μετρητών
 
· ·Φιαλίδιο
 
· ·Αποστειρωμένο φιαλίδιο
 
· ·Αποστειρωμένο φίλτρο Whatman
 
 
Παρενέργειες:
 
Οι παρενέργειες Propionate τεστοστερόνης θα περιβάλουν κυρίως τη estrogenic φύση της. Η ορμόνη τεστοστερόνης έχει τη δυνατότητα να μετατρέψει στο οιστρογόνο μέσω της αλληλεπίδρασής της με το ένζυμο aromatase. Δεδομένου ότι aromatization εμφανίζεται, εάν τα επίπεδα οιστρογόνου γίνονται υψηλά αυτό μπορεί να οδηγήσει στο gynecomastia και την υπερβολική διατήρηση νερού. Η αυστηρή υπερβολική διατήρηση νερού μπορεί επίσης να οδηγήσει στη υψηλή πίεση αίματος. Ευτυχώς, είναι πολύ εύκολο να ελεγχθούν και να αποφευχθούν οι estrogenic παρενέργειες Propionate τεστοστερόνης.
 
Propionate τεστοστερόνης είναι μια ισχυρή αρρενογόνος ορμόνη και κατά συνέπεια οι αρρενογόνες παρενέργειες είναι δυνατές. Οι πιθανές αρρενογόνες παρενέργειες Propionate τεστοστερόνης περιλαμβάνουν την ακμή, επιταχυνόμενη απώλεια τρίχας σε εκείνοι που προδιαθέτονται στην αρσενικές φαλάκρα σχεδίων και την αύξηση τρίχας σωμάτων. Ενώ αυτές οι παρενέργειες Propionate τεστοστερόνης είναι δυνατές, εξαρτώνται ιδιαίτερα από τις γενετικές προδιαθέσεις. Πολλά άτομα δεν θα έχουν ένα ζήτημα καθόλου, ενώ άλλα μπορεί να πρέπει να ασκήσουν λίγη προσοχή.
 
Propionate τεστοστερόνης μπορεί να ασκήσει αρνητική επίδραση στη χοληστερόλη, ιδιαίτερα χοληστερόλη HDL στην καταστολή των συνολικών επιπέδων HDL. Μια θεραπευτική δόση δεν πρέπει να υποστηρίξει μια ισχυρή στατιστική μείωση, εντούτοις, η ίδια δόση θα μπορούσε να προωθήσει την καταστολή HDL όταν συνδεδεμένη με ένα AI. Με μια supraphysiological δόση, συνολική καταστολή HDL κατά τόσο όσο και 20% είναι πολύ δυνατό. Εάν συνδεδεμένο με ένα AI περισσότερο από πιθανώς θα εξοργιστεί.
 
Για τον αθλητή απόδοσης, αν και η παραγωγή θα αρχίσει πάλι από μόνο του περισσότερο ενθαρρύνεται για να εφαρμοστεί ένα μετα σχέδιο θεραπείας κύκλων (PCT). Αυτό θα περιορίσει το συνολικό χρόνο αποκατάστασης και θα εξασφαλίσει εσείς έχει αρκετή τεστοστερόνη για την κατάλληλη σωματική λειτουργία ενώ τα επίπεδά σας συνεχίζουν να αυξάνονται φυσικά. Όχι, ένα σχέδιο PCT δεν θα σας επιστρέψει σε κανονικό από μόνο του, δεν υπάρχει κανένα σχέδιο PCT που μπορεί να κάνει αυτό, αλλά θα εξασφαλίσει μια αποδοτικότερη και άνετη αποκατάσταση. Επίσης πολύ θα προστατεύσει τον αδύνατο ιστό μυών σας. Μόλις διακοπεί ένας κύκλος και τα φυσικά επίπεδα τεστοστερόνης είναι χαμηλά, είναι πολύ εύκολο για cortisol να γίνει η κυρίαρχη ορμόνη, και αυτό θα βάλει τον αδύνατο ιστό σας σε κίνδυνο. Εφαρμόστε ένα σχέδιο PCT και αυτό το πρόβλημα λύνεται.
 
 
 
Τα πλεονεκτήματά μας:
 
1. Καλή φήμη:
Η επιχείρησή μας είναι κύρια χημική επιχείρηση στην Κίνα, και έχει περισσότερο από 16 έτη ιστορίας. Έχουμε πάνω από 10 υποκαταστήματα, όλοι απολαμβάνουν την καλή φήμη από τους παγκόσμιους πελάτες.
 
2. Υψηλός - ποιοτική &low τιμή
Τα όλα προϊόντα μας έχουν τη κορυφαία ποιότητα και η υψηλή αγνότητα, δεδομένου ότι είμαστε το εργοστάσιο, η τιμή μας είναι ανταγωνιστική.
 
3. Πολλαπλάσιες μέθοδοι πληρωμής.
Έχουμε mutiple τις μεθόδους πληρωμής, T/T, δυτικό Unoin, MoneyGram, και Bitcoin για την ευκολία σας.
 
4. Μαζικό απόθεμα
Προκειμένου να εξυπηρετηθούν καλύτερα οι πελάτες μας, προετοιμάζουμε το μαζικό απόθεμα στην αποθήκη εμπορευμάτων μας, μπορούμε πάντα να στείλουμε το δέμα σας μέσα σε 24 ώρες.
 
5. Υψηλό ποσοστό περασμάτων εκτελωνισμού.
Μέσω 16 ετών σκληρής δουλειάς, έχουμε συσσωρεύσει την πλούσια εμπειρία εξαγωγής στις ΗΠΑ, UK, Γαλλία, Ιταλία, Γερμανία, Ισπανία, απόχη, Κορέα, Ινδία και ούτω καθεξής. Θα χρησιμοποιήσουμε τους ειδικούς τρόπους να μεταμφιέσουμε τα αγαθά, το ποσοστό εκτελωνισμού 98% είναι εγγυημένο, εάν η παράδοση δεν είναι επιτυχής, εμείς θα στείλει εκ νέου δωρεάν.
 
6. Θερμάνετε μετά από την υπηρεσία.
Εάν έχετε οποιαδήποτε προβλήματα για τα αγαθά, κάνετε το κανένα διστάζει να μας έρθει σε επαφή με, μπορούμε να παρέχουμε τη 7/24 υπηρεσία.
 
 
Πώς να προχωρήσει μια διαταγή:
 
Βήμα 1: Όταν σκοπεύατε να αγοράσετε κάτι, pls μου στείλετε μια έρευνα με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, skype ή whatsapp.
 
Step2: Θα απαντήσω εσείς με μια αναφορά μόλις σας λαμβάνω έρευνα.
 
Step3: Θα διαπραγματευτούμε τα προϊόντα, τιμή, συσκευασία, μέθοδοι πληρωμής και ούτω καθεξής.
 
Step4: Τακτοποιείτε την πληρωμή.
 
Step5: Θα τακτοποιήσω την αποστολή μετά από να λάβω σας χρήματα.
 
Step6: Ο αριθμός καταδίωξης και η εικόνα του δέματος θα σας σταλούν σε.
 
Step7: Επισημάνετε τον αριθμό καταδίωξης στον ιστοχώρο έως ότου λαμβάνετε τα αγαθά.
 
Step8: Εάν να έχοντας οποιεσδήποτε ερωτήσεις για τα αγαθά, pls με ελάτε σε επαφή με, θα δοκιμάσω το καλύτερό μου για να σας ικανοποιήσω
 
 
Σχετικά προϊόντα:
 
Αριθ. Όνομα προϊόντων CAS αριθ.
ΣΕΙΡΑ ΤΕΣΤΟΣΤΕΡΟΝΗΣ
1 Τεστοστερόνη enanthate CAS: 315-37-7
2 Τεστοστερόνη CAS: 58-22-0
3 Οξικό άλας τεστοστερόνης CAS: 1045-69-8
5 Propionate τεστοστερόνης CAS: 57-85-2
6 Τεστοστερόνη cypionate CAS: 58-20-8
7 Τεστοστερόνη phenylpropionate CAS: 1255-49-8
8 Τεστοστερόνη isocaproate CAS: 15262-86-9
9 Τεστοστερόνη decanoate CAS: 5721-91-5
10 Τεστοστερόνη Sustanon 250  
11 Τεστοστερόνη undecanoate CAS: 5949-44-0
12 Methyltestosterone CAS: 65-04-3
13 Methyltestosterone CAS: 58-18-4
14 Methyltestosterone CAS: 1039-17-4
15 Turinabol CAS: 855-19-6
16 Oralturinabol CAS: 2446-23-3
17 Mestanolone CAS: 521-11-9
18 Stanolone (androstanolone) CAS: 521-18-6
19 Mesterolone (Proviron) CAS: 1424-00-6
20 Fluoxymesterone (Halotestin) CAS: 76-43-7
NANDROLONE ΣΕΙΡΑ
21 Nandrolone CAS: 434-22-0
22 Nandrolone Decanoate (DECA) CAS: 360-70-3
23 Nandrolone Cypionate CAS: 601-63-8
24 Nandrolone Phenypropionate (Durabolin) CAS: 62-90-8
TRENBOLONE ΣΕΙΡΑ
25 Οξικό άλας Trenbolone (Finaplix h/Revalor-χ) CAS: 10161-34-9
26 Trenbolone Enanthate (parabolan) CAS: 10161-33-8
27 Metribolone (Methyltrienolone) CAS: 965-93-5
28 Ανθρακικό άλας Hexahydrobenzyl Trenbolone CAS: 23454-33-3
29 Tibolone CAS: 5630-53-5
BOLDENONE ΣΕΙΡΑ
30 Boldenone CAS: 846-48-0
31 Boldenone Undecylenate (ισορροπιες) CAS: 13103-34-9
DROSTANOLONE ΣΕΙΡΑ
32 Propionate Drostanolone (Masteron) CAS: 521-12-0
33 Drostanolone Enanthate CAS: 472-61-1
34 Σκόνη Superdrol (μεθυλικός-drostanolone) CAS: 3381-88-2
ΣΕΙΡΆ DHEA
35 Epiandrosterone CAS: 481-29-8
36 Dehydroepiandrosterone (DHEA) CAS: 53-43-0
37 Dehydroisoandrosterone 3 οξικό άλας CAS: 853-23-6
38 7-keto DHEA CAS: 566-19-8
METHENOLONE ΣΕΙΡΑ (Primobolan)
39 Methenolone Enanthate CAS: 303-42-4
40 Οξικό άλας Methenolone CAS: 434-05-9
ΠΡΟΦΟΡΙΚΑ ΣΤΕΡΟΕΙΔΗ
41 Oxymetholone (Anadrol) CAS: 434-07-1
42 Oxandrolone (Anavar) CAS: 53-39-4
43 Stanozolol (Winstrol) CAS: 10418-03-8
44 Methandrostenolone (Dianabol, methandienone) CAS: 72-63-9
Αντι-ΟΙΣΤΡΟΓΟΝΟ
45 Androsterone CAS: 53-41-8
46 Κιτρικό άλας Tamoxifen (Nolvadex) CAS: 54965-24-1
47 Κιτρικό άλας Clomiphene CAS: 50-41-9
48 Κιτρικό άλας Toremifene CAS: 89778-27-8
49 Exemestane (Aromasin) CAS: 107868-30-4
50 Anastrozole (Arimidex) CAS: 120511-73-1
51 Letrazole (Femara) CAS: 112809-51-5
EPINEPHRINE&THYROXINE
52 T3 CAS: 55-06-1
53 T4 CAS: 51-48-9
54 HCL λ-επινεφρίνης CAS: 55-31-2
55 Tartrate υδρογόνου επινεφρίνης CAS: 51-42-3
ΣΤΕΡΟΕΙΔΗΣ ΜΕΣΑΖΩΝ
56 1,4-Androstadienedione CAS: 897-06-3
57 Ανδροστενεδιόνη CAS: 63-05-8
58 Methoxydienone CAS: 2322-77-2
 
 
Εάν ενδιαφέρεστε για τα προϊόντα μας, παρακαλώ αισθανθείτε ελεύθερος να με συμβουλευθεί.
 
Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: το sinosource6666@gmail.com            Whatsapp: +86-13657291547

Στοιχεία επικοινωνίας
Ben

Τηλεφωνικό νούμερο : Wickr: sinosource

WhatsApp : +https://api.whatsapp.com/send?phone=8613657291547