Εκχύσιμη αναβολική τεστοστερόνη Enanthate CAS 315 37 7 άσπρη σκόνη υψηλό Puirty στεροειδών

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: ΣΟ
Μάρκα: YW
Πιστοποίηση: ISO9001,BRC,KOSHER,GMP
Αριθμό μοντέλου: 315-37-7
Ποσότητα παραγγελίας min: 10G
Τιμή: Negotiation
Συσκευασία λεπτομέρειες: Διακριτικό pakcage
Χρόνος παράδοσης: 5-8 Εργάσιμες Ημέρες
Όροι πληρωμής: T/T, Western Union, MoneyGram, Bitcoin
Δυνατότητα προσφοράς: 1000kg/week
CAS: 315-37-7 MF: C26H40O3
MW: 400.59 EINECS αριθ.: 206-253-5
Καθαρότητα: 99.5% Εμφάνιση: Άσπρη σκόνη
Υψηλό φως:

νομικά στεροειδή οικοδόμησης μυών

,

Σκόνη Trenbolone enanthate

 

 

Εκχύσιμη αναβολική τεστοστερόνη Enanthate CAS 315 37 7 άσπρη σκόνη υψηλό Puirty στεροειδών

 

 

Βασικές πληροφορίες:


Όνομα: Τεστοστερόνη Enanthate
CAS αριθ.: 315-37-7
Αγνότητα: 99.5%
MF: C26H40O3
MW: 400.59
EINECS αριθ.: 206-253-5
MOQ (ελάχιστη ποσότητα διαταγής): 10gram
Πρότυπα: Επιχειρηματικά πρότυπα
Εμφάνιση: Άσπρη σκόνη.
Χρήση: Η τεστοστερόνη Enanthate είναι ένα από το δημοφιλέστερο στην αγορά σήμερα. Είναι πολύ αποτελεσματικό στην οικοδόμηση του μυός, το κάψιμο παχύ και το κέρδος της δύναμης.

 

Περιγραφές:

 

Η τεστοστερόνη enanthate είναι ένας τύπος φαρμάκου ανδρόγυνων, και είναι μια συνθετική ένωση της τεστοστερόνης proprionate και της τεστοστερόνης enantate. Τα αποτελέσματά του είναι τα ίδια με εκείνους του οξικού άλατος τεστοστερόνης, οι οποίοι περιλαμβάνουν την προώθηση της ανάπτυξης των αρσενικών οργάνων φύλων και των δευτεροβάθμιων χαρακτηριστικών φύλων και την αντίσταση του οιστρογόνου. Έχει επίσης την πρωτεΐνη αφομοιώνοντας τα αποτελέσματα, τα οποία επιτρέπουν σε το για να βοηθήσουν την αύξηση μυών και το κέρδος βάρους.

 

Η τεστοστερόνη enanthate μπορεί να εμποδίσει το βλεννογόνο αδένα και να προωθήσει την έκκριση ορμονών φύλων, μειώνοντας κατά συνέπεια την ενδογενή τεστοστερόνη που εκκρίνεται από Leydig τα κύτταρα, η οποία επιτυγχάνει το σκοπό τη σπερματογένεση.


Η τεστοστερόνη enanthate μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως μακροπρόθεσμο αρσενικό φάρμακο ελέγχου των γεννήσεων. Χρησιμοποιείται κλινικά για να μεταχειριστεί το αρσενικό hypogonadism και τη γεννητική ανεπάρκεια, το hypogenesis οργάνων φύλων, τη στειρότητα, το eunuchism, και το cryptorchidism. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να μεταχειριστεί τη θηλυκή δυσλειτουργική μητρική αιμορραγία, το menopausal σύνδρομο, το καρκίνο του μαστού και το μητρικό καρκίνο. Μπορεί επίσης να θεραπεύσει την κίρρωση, την απλαστική αναιμία, την οστεοπόρωση και άλλες φυματικές ασθένειες.

 

 

Εφαρμογές:

 

Η τεστοστερόνη Enanthate είναι ένα από το παλαιότερο και ίσως το ο συνηθέστερα χρησιμοποιημένο αναβολικό στεροειδές όλου του χρόνου. Η τεστοστερόνη Enanthate είναι μια αργή να ενεργήσει μορφή απελευθέρωσης της ορμόνης τεστοστερόνης και θα ήταν η μορφή τεστοστερόνης πρώτων μεγάλη/πολύ εστέρα χρησιμοποιούμενη. ΗP$_ συνθετική τεστοστερόνη η ίδια θα αναπτυσσόταν στη δεκαετία του '30. Οι πρώτες batch τεστοστερόνης που κατασκευάζονται δεν θα σύνδεαν κανέναν εστέρα (αναστολή τεστοστερόνης) και άχρηστος να πει θα ενεργούσε γρήγορα και να απαιτήσει τις πολύ συχνές εγχύσεις. Το 1937 η πρώτη ελεγχόμενη εστέρας τεστοστερόνη θα χτυπούσε την αγορά χάρι σε Schering και το νέο Propionate τεστοστερόνης τους προϊόν. Αυτό θα επέτρεπε περισσότερο έλεγχο της ορμόνης τεστοστερόνης με τη ρύθμιση της χρονικής απελευθέρωσής του. Εντούτοις, στις αρχές της δεκαετίας του '50 ένας μεγαλύτερος εστέρας σε Enanthate θα συνδεόταν με την ορμόνη με αυτόν τον τρόπο επιβραδύνοντας τη δραστηριότητα της ορμόνης even more. Η τεστοστερόνη Enanthate θα γινόταν η εξουσιάζοντας μορφή τεστοστερόνης στον ιατρικό τομέα και η τεστοστερόνη Cypionate θα ένωνε μερικά έτη αργότερα. Η διαφορά στην τεστοστερόνη Enanthate και την τεστοστερόνη Cypionate είναι κατά ένα μεγάλο μέρος ανακόλουθη.

 

Η τεστοστερόνη Enanthate είναι μια από τις ο συνηθέστερα χρησιμοποιημένες τεστοστερόνες για την επεξεργασία της χαμηλής τεστοστερόνης. Είναι επίσης εξαιρετικά δημοφιλές στην απόδοση που ενισχύει τους κύκλους. Αυτό είναι ένα από τα πιό προσιτά αναβολικά στεροειδή στην αγορά, είναι ιδιαίτερα ευπροσάρμοστη, ανεχθείς καλά από πιό όλα τα ενήλικα άτομα και τον ανεφοδιασμό του είναι μέσω της στέγης.

 

Η τεστοστερόνη Enanthate είναι ένα αναβολικό στεροειδές που είναι τέλειο για όλα τα επίπεδα χρήσης. Αυτό είναι ο τέλειος αναβολικός στεροειδής για πρώτη φορά στεροειδής χρήστης και θα είναι εξίσου αποτελεσματικός για το άτομο με πολλή ώρα στη σέλα. Θα φέρει με το τις πιθανές παρενέργειες αλλά θα βρούμε επίσης ότι είναι πολύ εύκολο να ελεγχτούν. Εάν αυτό είναι εκπληκτικός δεν πρέπει πραγματικά να είναι. Σε τελευταία ανάλυση, αν και συνθετικό είναι απλά τεστοστερόνη, μια ορμόνη που το ανθρώπινο σώμα είναι όχι μόνο καλά-εξοικειωμένο με αλλά ένα που είναι ουσιαστικό στην υγεία και την ευημερία μας.

 

 

 

 

 

 

COA:
 
Δοκιμή Πρότυπα ανάλυσης Αποτελέσματα
Χαρακτηριστικά Λευκό στη λευκοκιτρινωπή κρυστάλλινη σκόνη προσαρμοστείτε
Δοκιμή 97 ~ 103% 99.31%
Απώλεια στην ξήρανση ≤0.5% 0,18%
Προσδιορισμός Θετικός προσαρμοστείτε
Συγκεκριμένη οπτική περιστροφή +77°~+82° +79.3°
Σημείο τήξης 32 ~ 37ºC 34~36ºC
Ελεύθερο heptanoic οξύ ≤0.2% 0,11%
Σχετικές ουσίες ≤2% προσαρμοστείτε
Υπόλοιποι διαλύτες (ΑΕΡΙΑ ΧΡΩΜΑΤΟΓΡΑΦΊΑ) ≤100ppm προσαρμοστείτε
Συμπέρασμα Αυτή η batch είναι συμμορφώνεται με το EP 5

 

 

Αποτελέσματα της τεστοστερόνης Enanthate:

 

Εάν πάσχετε από τη χαμηλή τεστοστερόνη τα αποτελέσματα της τεστοστερόνης Enanthate σημαίνουν απλά ότι δεν πάσχετε από τη χαμηλή τεστοστερόνη πλέον. Τα συμπτώματα που συνδέονται με τον όρο θα εξαφανιστούν και καθένας εκείνων των τομέων της ζωής σας θα βελτιωθεί. Εάν πάσχετε από τη χαμηλή τεστοστερόνη, πρέπει επίσης να ξέρετε ότι το μόνο πράγμα που θα θεραπεύσει πλήρως τον όρο είναι άμεση θεραπεία τεστοστερόνης μέσω των ορμονών όπως την τεστοστερόνη Enanthate.

 

Για την απόδοση που ενισχύει τον αθλητή, τα αποτελέσματα της τεστοστερόνης Enanthate θα είναι ιδιαίτερα ευπροσάρμοστα και θα τεντώσουν σε όλες τις πτυχές της απόδοσης. Η κατεύθυνση που πηγαίνετε θα εξαρτηθεί από τη διατροφή και την κατάρτισή σας. Αυτό δεν είναι ένα στεροειδές συσσώρευσης ή ένα τέμνον στεροειδές είναι απλά ένα στεροειδές που μπορεί να εξυπηρετήσει όλους τους σκοπούς της συμπλήρωσης.

 

Για το εκτός εποχής άτομο, υπάρχουν πολύ λίγα αναβολικά στεροειδή που μπορούν να προωθήσουν την αδύνατη αύξηση ιστού όπως την τεστοστερόνη Enanthate. Το άτομο θα είναι σε θέση να συσκευάσει στο ακατέργαστο μέγεθος σε ένα σημαντικό ποσοστό έτσι εφ' όσον καταναλώνονται οι επαρκείς θερμίδες. Πρέπει ακόμα να φάτε για να αυξηθείτε και θα πρέπει ακόμα να εκπαιδεύσετε. Αυτό δεν είναι ένα μαγικό συμπλήρωμα ούτε υπάρχει τίποτα μαγικός για τα αναβολικά στεροειδή παρά τη δημοφιλή αντίληψη. Δεδομένου ότι θα είστε σε θέση να συσκευάσετε σε πολύ μέγεθος, ως επίδομα θα είστε σε θέση να κάνετε έτσι με τη λιγότερη συσσώρευση λίπους σωμάτων που ειδάλλως θα εμφανιζόταν. Τα υψηλά επίπεδα της τεστοστερόνης θα ενισχύσουν το γενικό μεταβολικό ποσοστό του ατόμου παρά πολύ. Αυτό δεν είναι μια άδεια που τρώει χωρίς το τέλος στη θέα, μπορείτε ακόμα να κερδίσετε το λίπος αλλά πρέπει να είστε σε θέση να κάνετε την καλύτερη χρήση των θερμίδων σας.

 

Κατόπιν έχουμε τον τέμνοντα κύκλο και τα υψηλά επίπεδα της τεστοστερόνης που παρέχεται από την τεστοστερόνη Enanthate μπορούν να αποδειχθούν ανεκτίμητα. Προκειμένου να χαθεί το λίπος σωμάτων πρέπει να καψουμε περισσότερες θερμίδες από καταναλώνουμε. Μπορείτε να φάτε τα υγιέστερα τρόφιμα στη γη και να ασκήσετε τέσσερις ώρες ημερησίως, αλλά εάν καταναλώνετε περισσότερο από καίτε εσείς δεν θα χάσετε οποιοδήποτε λίπος. Λόγω του απαραίτητου θερμιδικού περιορισμού, αυτό μπορεί να βάλει την αδύνατη μάζα μυών μας σε κίνδυνο. Το σώμα θα πάρει τι που πρέπει να συναντήσει τις ζητήσεις ενέργειας του από οπουδήποτε αυτό μπορεί να το πάρει και αυτό μπορεί να περιλάβει τον ιστό μυών. Μια καλά προγραμματισμένη διατροφή έχει ως σκοπό να καψει το μυ λίπους σωμάτων όχι, αλλά καθώς γινόμαστε πιό αδύνατοι το σώμα θα αρχίσει το λίπος σωμάτων λόγω του ενστίκτου επιβίωσής του και θα πάρει τι χρειάζεται από τον ιστό μυών. Με τη συμπλήρωση με την τεστοστερόνη Enanthate, η έντονη αύξηση της αναβολικής δράσης θα προστατεύσει αυτόν τον αδύνατο ιστό και θα εξασφαλίσει εμείς καίει μόνο το λίπος σωμάτων. Θα δει επίσης το μεταβολισμό μας ενισχυμένο πολύ έτσι ώστε καίμε το λίπος σωμάτων σε ένα αποδοτικότερο ποσοστό.

 

Τα τελικά αποτελέσματα της τεστοστερόνης Enanthate θα αποληφθούν από όλους εκείνους που χρησιμοποιούν το στεροειδές ανεξάρτητα από τον άμεσο σκοπό χρήσης τους. Τα υψηλά επίπεδα τεστοστερόνης θα οδηγήσουν στη μεγαλύτερη μυϊκή αντοχή. Δεν θα κουράσετε έξω όπως γρήγορα και θα έχετε τη δυνατότητα να κάνετε περισσότερη εργασία. Θα βρείτε επίσης το γενικό ποσοστό αποκατάστασής ότι σας βελτιώνεται πολύ, το οποίο είναι ουσιαστικό να προχωρήσει. Πρόοδος δεν σημειώνεται στη γυμναστική. Όταν εκπαιδεύουμε σχίζουμε πραγματικά κάτω από τον ιστό μυών. Είναι μέσω της αποκατάστασης ότι προχωρούμε. Αυτό κάνει τις ενώσεις όπως την τεστοστερόνη Enanthate όχι μόνο ανεκτίμητο στα bodybuilders και τους ψυχαγωγικούς αρουραίους γυμναστικής αλλά στους αθλητές επίσης. Η αντοχή και η αποκατάσταση είναι δύο από τα στοιχεία κλειδί στην επιτυχή αθλητική απόδοση. Σαν προστιθέμενο επίδομα, τα υψηλά επίπεδα τεστοστερόνης θα αυξήσουν τη δύναμη του ατόμου. Αυτό είναι προφανώς ένα πλεονέκτημα σε έναν αθλητή και είναι πολύ καλωσορισμένο σε έναν εκτός εποχής κύκλο που σχεδιάζεται για την αύξηση διάπλασης. Κατά τη διάρκεια μιας διατροφής κάτω από το θερμιδικό περιορισμό, ειδικά στις σκληρές διατροφές ανταγωνιστικής bodybuilding φύσης, το άτομο δεν πρέπει να αναμείνει πολύς εάν οποιαδήποτε αύξηση δύναμης αλλά ήταν σε θέση να διατηρήσει περισσότερων από το.

 

 

Λειτουργίες & γνωρίσματα:

 

Η τεστοστερόνη Enanthate είναι μια ενιαία μεγάλη ένωση τεστοστερόνης βάσεων εστέρα. Αυτό είναι μια καθαρή συνθετική ορμόνη τεστοστερόνης που συνδέει έναν καρβοξυλικό όξινο εστέρα σε Enanthate (enanthoic οξύ). Ο ίδιος ο εστέρας είναι συνδεμένος με την ορμόνη στη βήτα ομάδα υδροξυλίου 17. Με την ένωση του εστέρα Enanthate, αυτό επιτρέπει έναν έλεγχο της ενεργού διάρκειας ορμονών και του συνολικού χρόνου απελευθέρωσης. Μόλις εγχθεί, η τεστοστερόνη δεν γίνεται ενεργός έως ότου αρχίζει ο εστέρας να αποσυνδέει από την ορμόνη. Η συνολική αποσύνδεση δεν συμβαίνει μονομιάς αλλά επιτρέπει μια αργή, σταθερή απελευθέρωση της ενεργού ορμόνης στο σώμα. Μόλις εγχθεί, θα υπάρξει μια αιχμηρή ακίδα στην τεστοστερόνη μέσα στην πρώτη μετα έγχυση ωρών 24-48. Από εδώ η ορμόνη θα χωρίσει συνεχώς και θα διαλύσει μέσω του σώματος. Από το χρονικό πλαίσιο της, η τεστοστερόνη Enanthate φέρνει μια ημιζωή περίπου 8 ημερών, οι οποίες θα επιτρέψουν τόσο λίγα όπως μια έγχυση κάθε 2 εβδομάδες σε μια θεραπευτική ρύθμιση. Εντούτοις, κάθε 7-10 ημέρες θα αποδειχθούν πολύ αποτελεσματικότερες στη διατήρηση της σταθερότητας.

 

Όπως είναι με όλες τις ορμόνες τεστοστερόνης, η τεστοστερόνη Enanthate φέρνει μια αναβολική εκτίμηση 100 και μια αρρενογόνο εκτίμηση 100. Η ορμόνη τεστοστερόνης είναι η βάση από-που όλες οι εκτιμήσεις όλων των αναβολικών στεροειδών μετριούνται. Και αντίθετα από τις εκτιμήσεις μερικών στεροειδών, η τεστοστερόνη μεταφράζει τέλεια από τη δομική φύση της στη λειτουργική βάση. Αυτή η ορμόνη θα παρουσιάσει τα υψηλά επίπεδα της αναβολικής και αρρενογόνου δραστηριότητας.

 

Σε λειτουργική βάση, η τεστοστερόνη Enanthate είναι η τέλεια θεραπεία για τη μεταχείρηση της χαμηλής τεστοστερόνης. Εάν πάσχετε από τη χαμηλή τεστοστερόνη, αυτό σημαίνει απλά το σώμα ότι σας δεν παράγει πλέον αρκετών αυτού του αρχικού ανδρόγυνου από μόνο του. Δεδομένου ότι η τεστοστερόνη Enanthate είναι απλά ότι, η τεστοστερόνη, αυτό θα θεραπεύσει το χαμηλού επιπέδου όρο. Τα εκατομμύρια επάνω στα εκατομμύρια των ατόμων πάσχουν παγκοσμίως από κάποιο τύπο χαμηλού επιπέδου ανεπάρκειας ανδρόγυνων. Στις ΗΠΑ μόνο υπολογίζεται ότι περισσότερα από 20 εκατομμύριο άτομα πάσχουν από μια ανεπάρκεια ανδρόγυνων. Οι γυναίκες μπορούν επίσης να πάσχουν από τη χαμηλή τεστοστερόνη και η τεστοστερόνη Enanthate μπορεί να την μεταχειριστεί. Εντούτοις, οι περισσότερες γυναίκες θα εξυπηρετηθούν καλύτερα με τις εναλλακτικές μορφές επεξεργασίας τεστοστερόνης όπως τα πηκτώματα που περιέχουν ένα μίγμα τεστοστερόνης και προγεστερόνης ή τους μικρούς σβόλους μοσχευμάτων τεστοστερόνης όπως Testopel.

 

Για το άτομο που πάσχει από τη χαμηλή τεστοστερόνη, υπάρχουν πολυάριθμα συμπτώματα που μπορούν να εμφανιστούν. Αυτός ο όρος μπορεί να έχει δυσμενείς επιπτώσεις στη φυσική, διανοητική και σεξουαλική υγεία σας σε έναν πλήθο των τρόπων. Τα συμπτώματα οι ίδιοι δεν είναι απειλητικά για τη ζωή εντούτοις, είναι ένας ανθυγειινός όρος, πολύ ενοχλητικός και μπορεί να είναι μια ανοικτή πόρτα σε πολλούς πολύ σοβαρότερους όρους. Τα συμπτώματα της χαμηλής τεστοστερόνης περιλαμβάνουν:

 

Απώλεια λίμπιντο (μπορεί να αναφερθεί στη μερική ή συνολική απώλεια)
Στυτική δυσλειτουργία (ανικανότητα να διατηρήσει ή να λάβει και ανέγερση)
Απώλεια μάζας μυών (παρά τη διατροφή & την άσκηση)
Απώλεια δύναμης (παρά τη διατροφή & την άσκηση)
Αυξανόμενο λίπος σώματος (παρά τη διατροφή & την άσκηση)
Απώλεια διανοητικής σαφήνειας
Μειωμένη δυνατότητα να στραφεί
Λήθαργος
Αϋπνία
Οξυθυμία
Μειωμένη ενέργεια
Κατάθλιψη
Αποδυναμωμένο ανοσοποιητικό σύστημα


Η τεστοστερόνη αυξάνει πολύ τη διατήρηση αζώτου

Η τεστοστερόνη αυξάνει πολύ τη διατήρηση αζώτου με αυτόν τον τρόπο που επιτρέπει σε περισσότερη πρωτεΐνη για να αποθηκευτεί στους μυς του σώματος με αυτόν τον τρόπο που αυξάνει την πρωτεϊνική σύνθεση. Περαιτέρω, όπως από τη φύση της, η τεστοστερόνη εμποδίζει πολύ και μειώνει τις glucocorticoid ορμόνες στο σώμα ο μυς που σπαταλά τις ορμόνες που όχι μόνο καταστρέφουν τον ιστό μυών αλλά προωθούν τα σώμα-παχιά κέρδη επίσης. Εξίσου όπως σημαντικός, ως με δύναμη αναβολική και αρρενογόνο τεστοστερόνη προωθεί την αποκατάσταση και την αναγέννηση γρηγορότερα ανακτούμε γρηγορότερος και μεγαλύτερος η αύξησή μας περαιτέρω, όσο μεγαλύτερη η αναγέννησή μας όσο μεγαλύτερη η αθλητική απόδοσή μας.

 

 

Τα σχετικά προϊόντα μας:

 

Σειρά τεστοστερόνης  
Τεστοστερόνη (CAS: 58-22-0)
Οξικό άλας τεστοστερόνης (CAS: 1045-69-8)
Τεστοστερόνη cypionate (CAS: 58-20-8)
Τεστοστερόνη decanoate (CAS: 5721-91-5)
Τεστοστερόνη enanthate (CAS: 315-37-7)
Τεστοστερόνη phenylpropionate (CAS: 1255-49-8)
Τεστοστερόνη isocaproate (CAS: 15262-86-9)
Propionate τεστοστερόνης (CAS: 57-85-2)
Τεστοστερόνη Sustanon 250  
Τεστοστερόνη undecanoate (CAS: 5949-44-0)
Methyltestosterone (17-methyltestosterone) (CAS: 58-18-4)
Προφορικό turinabol (4-Chlorodehydromethyltestosterone) (CAS: 2446-23-3)
Turinabol (οξικό άλας 4-Chlorotestosterone, οξικό άλας Clostebol) (CAS: 855-19-6)
Mestanolone (CAS: 521-11-9)
Stanolone (androstanolone) (CAS: 521-18-6)
Mesterolone (Proviron) (CAS: 1424-00-6)
Fluoxymesterone (Halotestin) (CAS: 76-43-7)
Σειρά Nandrolone  
Nandrolone (CAS: 434-22-0)
Nandrolone Decanoate (DECA) (CAS: 360-70-3)
Nandrolone phenylpropionate (Durabolin) (CAS: 62-90-8)
Οξικό άλας Dehydronandrolon (CAS: 2590-41-2)
Nandrolone cypionate (CAS: 601-63-8)
Laurate Nandrolone (CAS: 26490-31-3)
Propionate Nandrolone (CAS: 7207-92-3)
Nandrolone undecylate (CAS: 862-89-5)
Σειρά Trenbolone  
Trenbolone Enanthate (CAS: 10161-33-8)
Οξικό άλας Trenbolone (Finaplix h/Revalor-χ) (CAS: 10161-34-9)
Trenbolone Enanthate (parabolan)  
Ανθρακικό άλας Hexahydrobenzyl Trenbolone (CAS: 23454-33-3)
Methyltrienolone (CAS: 965-93-5)
Σειρά Boldenone  
Boldenone (CAS: 846-48-0)
Οξικό άλας Boldenone (CAS: 846-46-0)
Boldenone Cypionate (CAS: 106505-90-2)
Boldenone Undecylenate (ισορροπιες) (CAS: 13103-34-9)
Σειρά DHEA  
Epiandrosterone (CAS: 481-29-8)
Dehydroepiandrosterone (DHEA) (CAS: 53-43-0)
7-keto DHEA (CAS: 566-19-8)
Σειρά Drostanolone  
Drostanolone Enanthate (CAS: 472-61-1)
Propionate Drostanolone (Masteron) (CAS: 521-12-0)
Σκόνη Superdrol (μεθυλικός-Drostanolone) (CAS: 3381-88-2)
Σειρά Methenolone  
Οξικό άλας Methenolone (CAS: 434-05-9)
Methenolone Enanthate (CAS: 303-42-4)
Προφορικά στεροειδή  
Oxandrolone (Anavar) (CAS: 53-39-4)
Oxymetholone (Anadrol) (CAS: 434-07-1)
Stanozolol (Winstrol) (CAS: 10418-03-8)
Methandrostenolone (Dianabol, methandienone) (CAS: 72-63-9)
Σειρά Antiestrogen  
Κιτρικό άλας Tamoxifen (Nolvadex) (CAS: 54965-24-1)
Κιτρικό άλας Clomiphene (CAS: 50-41-9)
Anastrozole (CAS: 53-41-8)
Exemestane (Aromasin) (CAS: 107868-30-4)
Letrazole (Femara) (CAS: 112809-51-5)
Fulvestrant (στεροειδή) (CAS: 129453-61-8)
Στεροειδή APIs  
Androsta-1,4-διένιο-3,17-Dione (CAS: 897-06-3)
Ανδροστενεδιόνη (CAS: 63-05-8)
Methoxydienone (CAS: 2322-77-2)
Αρσενική αύξηση  
Avanafil (CAS: 330784-47-9)
Cialis (Tadalafil) (CAS: 171596-29-5)
υδροχλωρίδιο (CAS: 129938-20-1)
Dutasteride (CAS: 164656-23-9)
Finasteride (CAS: 98319-26-7)
Βάση Huanyang  
Βάση Jinyang  
Βάση Xinyang  
Κιτρικό άλας Sildenafil (Vigra) (CAS: 171599-83-0)
Vardenafil (Levitra) (CAS: 224785-91-5)
Acetildenafil (CAS: 831217-01-7)
HCL Yohimbine (CAS: 65-19-0)
Υπέρ ορμόνες  
Formestane (CAS: 566-48-3)
Tibolone (CAS: 5630-53-5)
Trestolone (CAS: 3764-87-2)
Mibolerone (CAS: 3704-09-4)
1-DHEA (CAS: 76822-24-7)
Αναισθητικά & αναλγητικό  
Procaine HCL (CAS: 51-05-8)
HCL λιδοκαΐνης (CAS: 73-78-9)
Υδροχλωρίδιο λιδοκαΐνης (CAS: 73-78-9)
Benzocaine (CAS: 94-09-7)
Phenacetin (CAS: 62-44-2)
Παρακεταμόλη (CAS: 103-90-2)
Πεπτίδια  
Cjc-1295 (CAS: 863288-34-0)
CJC-1295 DAC (CAS: 863288-34-0)
Ghrp-2 (Pralmorelin) (CAS: 158861-67-7)
Ghrp-6 (CAS: 87616-84-0)
Γόμφος-MGF (CAS: 51022-70-9)
Eptifibatide (CAS: 148031-34-9)
Alarelin (CAS: 79561-22-1)
Melanotan-1  
Melanotan-ΙΙ (ΑΜ-ΙΙ) (CAS: 121062-08-6)

 

Ναυτιλία & παράδοση

 

1.Packages αποστέλλονται γενικά μέσα σε περίπου 2 ημέρες μετά από την παραλαβή της πληρωμής.
2.After κάθε ένας που στέλνει θα παράσχουμε σε σας:
1) αριθμός καταδίωξης για να ακολουθήσει τη συσκευασία σας on-line.
2) οι λίγες εικόνες με τη διαταγή & τις λεπτομέρειές σας.
3.About ο εκτελωνισμός, συσκευάσαμε στους τρόπους μεταμφίεσης. Στην εμπειρία μας, την κατάλληλη και ασφαλή παράδοση, δεν θα υπάρξουν προβλήματα.
4.We επιβεβαιώνουν την εκκαθάριση 99%.
5.Is αυτό η καλύτερη & ασφαλέστερη ναυτιλία για όλους τους πελάτες επανάληψής μας!


Λεπτομέρειες συσκευασίας


Οι διακριτικοί τρόποι συσκευασίας ως απαίτησή σας, 99% πηγαίνουν κατευθείαν.

 

Αποθήκευση


Το κατάστημα στη δροσερή και ξηρά περιοχή και κρατά μακρυά από το άμεσο φως του ήλιου.

 

MOQ


Δεχόμαστε οποιοδήποτε Qty που απαιτείτε, γραμμάρια στα χιλιόγραμμα.

 

Πληροφορίες διαταγής


Μέθοδοι πληρωμής: Δυτική ένωση, γραμμάριο χρημάτων, Bitcoin και μεταφορά τράπεζας.
Τρόποι παράδοσης: EMS, HKEMS, TNT, DHL, FEDEX, UPS Κ.ΛΠ.
Χρόνος αποστολών: Μέσα σε 12 ώρες μετά από την επιβεβαίωση της πληρωμής σας
Άλλη υπηρεσία: Ασφαλής αποστολή, υψηλή αγνότητα και καλύτερη αξία σας.

 

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις, pls αισθανθείτε ελεύθερος να με έρθει σε επαφή με: Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: το sinosource6666@gmail.com   Whatsapp: +86-13657291547

 

Θα απαντήσω εσείς με την καλύτερες τιμή και την υπηρεσία ο πιό σύντομα στο χρόνο. Σας ευχαριστούμε και χαιρετίστε την έρευνά σας!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Ben

Τηλεφωνικό νούμερο : Wickr: sinosource

WhatsApp : +https://api.whatsapp.com/send?phone=8613657291547