Προφορική αναβολική άσπρη σκόνη υψηλής αγνότητας στεροειδών Anavar Oxandrolone για το κέρδος μυών

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: YW
Πιστοποίηση: ISO9001, USP, GMP, KOSHER
Αριθμό μοντέλου: 53-39-4
Ποσότητα παραγγελίας min: 10 γραμμάρια
Τιμή: Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: Διακριτική μεταμφιεσμένη συσκευασία ή όπως απαιτείται
Χρόνος παράδοσης: 3-7 εργάσιμες ημέρες
Όροι πληρωμής: T/T, Western Union, MoneyGram, Bitcoin
Δυνατότητα προσφοράς: 5000 kg/week
CAS:: 53-39-4 Αγνότητα:: 99%
MW:: 306.44 MF:: C19H30O3
Εμφάνιση:: Άσπρη σκόνη Χρήση:: Αδύνατο μαζικό κέρδος
Υψηλό φως:

μυς που χτίζει τα αναβολικά στεροειδή

,

αναβολικά νομικά στεροειδή

Άσπρη σκόνη Oxandrolone Anavar στεροειδών υψηλής αγνότητας προφορική αναβολική για το κέρδος μυών

 

Γρήγορες λεπτομέρειες:
 

Όνομα προϊόντων Oxandrolone
Άλλο όνομα anavar lonavar oxandrin vasorome
Αριθμός CAS 10161-34-9
EINECS 200-172-9
Μοριακός τύπος C19H30O3
Μοριακό βάρος 306.4
Δοκιμή 97-100%
Εμφάνιση Άσπρη ή σχεδόν άσπρη κρυστάλλινη σκόνη
Συσκευασία Διακριτική μεταμφιεσμένη συσκευασία ή όπως απαιτείται
Χρήση μπορέστε να χρησιμοποιηθείτε ως φαρμακευτικό υλικό
Ελάχιστη ποσότητα διαταγής 10g
Ναυτιλία Από το σαφή αγγελιαφόρο
Κύριος χρόνος ναυτιλίας 3-7 εργάσιμες ημέρες μετά από να λάβει την πληρωμή
Επιλογές πληρωμής Western Union, MoneyGram, T/T, Bitcoin
Τιμή Συζητημένος

 

Περιγραφή:

 

Το Oxandrolone, που πωλείται με τα εμπορικά σήματα Oxandrin και Anavar, μεταξύ άλλων, είναι ένα ανδρόγυνο και ένα αναβολικό στεροειδές (AAS) φάρμακο που χρησιμοποιείται για να βοηθήσει να προωθήσει το κέρδος βάρους στις διάφορες καταστάσεις, για να βοηθήσει να αντισταθμίσει πρωτεϊνικό catabolism που προκαλείται από τη μακροπρόθεσμη corticosteroid θεραπεία, να υποστηρίξει την αποκατάσταση από τα σοβαρά εγκαύματα, να μεταχειριστεί τον πόνο κόκκαλων που συνδέεται με την οστεοπόρωση, για να βοηθήσει στην ανάπτυξη των κοριτσιών με το σύνδρομο του Turner, και για άλλες ενδείξεις. Λαμβάνεται προφορικά.

 

Οι παρενέργειες του oxandrolone περιλαμβάνουν τα συμπτώματα του masculinization όπως η ακμή, η αυξανόμενη αύξηση τρίχας, οι αλλαγές φωνής, και η αυξανόμενη σεξουαλική επιθυμία. Το φάρμακο είναι ένα συνθετικό ανδρόγυνο και ένα αναβολικό στεροειδές, ως εκ τούτου είναι ένας αγωνιστής του δέκτη ανδρόγυνων (AR), ο βιολογικός στόχος των ανδρόγυνων όπως η τεστοστερόνη και το dihydrotestosterone. Έχει τα ισχυρά αναβολικά αποτελέσματα και τα αδύνατα αρρενογόνα αποτελέσματα, τα οποία του δίνουν ένα ήπιο σχεδιάγραμμα παρενέργειας και το καθιστούν ιδιαίτερα κατάλληλο για τη χρήση στις γυναίκες.

 

Το Oxandrolone περιγράφηκε αρχικά το 1962 και εισήχθη για την ιατρική χρήση το 1964. Χρησιμοποιώ συνήθως στις Ηνωμένες Πολιτείες. Εκτός από την ιατρική χρήση του, το oxandrolone χρησιμοποιείται για να βελτιώσει τη διάπλαση και την απόδοση. Το φάρμακο είναι μια ελεγχόμενη ουσία σε πολλές χώρες, τόσο η nonmedical χρήση είναι γενικά παράνομη.

COA:

 

 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Περιγραφή Άσπρη ή σχεδόν άσπρη κρυστάλλινη σκόνη Προσαρμόζεται
Προσδιορισμός θετικός θετικός
Συνηθισμένες ακαθαρσίες 2.0%max <2>
Συγκεκριμένη περιστροφή -18° ~ -24° -20°
Απώλεια στην ξήρανση 1.0%max 0,40%
Υπόλοιποι διαλύτες καλύπτει τις απαιτήσεις (USP29) Προσαρμόζεται
esidue στην ανάφλεξη 0.2%max 0,06%
Οργανικές πτητικές ακαθαρσίες καλύπτει τις απαιτήσεις Προσαρμόζεται
Δοκιμή 97.0~100.5% 100.0%
Συμπέρασμα: Η προδιαγραφή προσαρμόζεται με στα πρότυπα USP30

 

Εφαρμογές:

 

Το Oxandrolone χρησιμοποιείται για την προώθηση του κέρδους βάρους, σε σχέση με με άλλα φάρμακα, μετά από την απώλεια βάρους λόγω σημαντικής χειρουργικής επέμβασης, τις επαναλαμβανόμενες μολύνσεις, το σοβαρό τραυματισμό, ή τους άγνωστους λόγους.

 

Χρησιμοποιείται επίσης για να αντισταθμίσει ορισμένες παρενέργειες της μακροπρόθεσμης στεροειδούς χρήσης (πρωτεϊνικό catabolism), ή για να ανακουφίσει τον πόνο κόκκαλων λόγω της οστεοαρθρίτιδας. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για άλλους όρους όπως καθορίζεται από το γιατρό σας. Το Oxandrolone είναι ένα αναβολικό στεροειδές. Λειτουργεί με τη βοήθεια του σώματος για να παραχθεί η τεστοστερόνη, η οποία βοηθά να χτίσει τη Μασαχουσέτη μυών.

 

Το Oxandrolone είναι και ένα αναβολικό στεροειδές και έχει όλες τις ιδιότητες ενός αρρενογόνου φαρμάκου. Οι ενέργειες του Oxandrolone είναι παρόμοιες με την τεστοστερόνη. Αλλά Anavar καλείται συχνά αδύνατη τεστοστερόνη. Έχει δύο πλεονεκτήματα έναντι άλλων στεροειδών. Αρχικά, μην μετατρεμμένος στο οιστρογόνο και δεν επηρεάζει σημαντικά το υποθαλαμικό βλεννογόνο κομμάτι στις χαμηλές δόσεις.

 

Τι αυτό σημαίνει είναι ότι επειδή δεν αναλύει στο οιστρογόνο, τα αρσενικά δεν θα αναπτύξουν τη διεύρυνση στηθών αφετέρου, επειδή δεν έχει επιπτώσεις στο hypothual βλεννογόνο άξονα. Υπολογίζει δόση όχι την επιρροή η καταστολή της τεστοστερόνης. Αυτό σημαίνει ότι η μεμονωμένη λήψη Anavar δεν θα έχει τέτοιες παρενέργειες όπως την απώλεια λίμπιντο, ανικανότητας ή ορχικών χαρακτηριστικών γνωρισμάτων ατροφίας που είναι συνήθως - βλέποντας με άλλα αναβολικά στεροειδή.

 

Ιατρικές χρήσεις

 

Το Oxandrolone έχει ερευνηθεί και έχει οριστεί ως επεξεργασία για μια ευρεία ποικιλία των όρων. Είναι FDA-approved για τη μεταχείρηση του πόνου κόκκαλων που συνδέεται με την οστεοπόρωση, τη βοήθεια του κέρδους βάρους μετά από τη χειρουργική επέμβαση ή το φυσικό τραύμα, κατά τη διάρκεια της χρόνιας μόλυνσης, ή στα πλαίσια της ανεξήγητης απώλειας βάρους, και την αντίδραση της καταβολικής επίδρασης της μακροπρόθεσμης corticosteroid θεραπείας. Από το 2016, ορίζεται συχνά off-label για να επιταχύνει την αποκατάσταση από τα σοβαρά εγκαύματα, να βοηθήσει την ανάπτυξη των κοριτσιών με το σύνδρομο του Turner, και να αντιδράσει στην VIH/aids-προκληθείσα σπατάλη. Το Oxandrolone βελτιώνει και τις βραχυπρόθεσμες και μακροπρόθεσμες εκβάσεις στους ανθρώπους που ανακτούν από τα σοβαρά εγκαύματα και είναι καθιερωμένο ως ασφαλή επεξεργασία για αυτήν την ένδειξη. Χρησιμοποιείται επίσης στη θεραπεία του ιδιοπαθούς σύντομου αναστήματος, της αναιμίας, του κληρονομικού angioedema, της οινοπνευματώδους ηπατίτιδας, και του hypogonadism.

Η ιατρική έρευνα έχει καθιερώσει την αποτελεσματικότητα του oxandrolone στη βοήθεια της ανάπτυξης των κοριτσιών με το σύνδρομο του Turner. Αν και το oxandrolone έχει χρησιμοποιηθεί από καιρό για να επιταχύνει την αύξηση των παιδιών με το ιδιοπαθές σύντομο ανάστημα, είναι απίθανο να αυξήσει το ενήλικο ύψος, και μπορεί σε ορισμένες περιπτώσεις ακόμη και να την μειώσει. Το Oxandrolone, επομένως, έχει αντικατασταθεί κατά ένα μεγάλο μέρος από την ορμόνη αύξησης για αυτήν την χρήση. Στα παιδιά με το ιδιοπαθές σύντομο ανάστημα ή το σύνδρομο του Turner δίνονται οι δόσεις του oxandrolone πολύ μικρότερες από εκείνοι που δίνονται στους ανθρώπους με τα εγκαύματα για να ελαχιστοποιήσουν την πιθανότητα του virilization και της πρόωρης ωρίμανσης.

 

Non-medical χρήσεις

 

Πολλοί bodybuilders και αθλητές χρησιμοποιούν το oxandrolone για τα αποτελέσματα μυς-οικοδόμησής του. Είναι πιό αναβολικό από αρρενογόνο, έτσι γυναίκες και εκείνοι που επιδιώκουν τη λιγότερο έντονη στεροειδή χρήση θεραπευτικών αγωγών αυτό ιδιαίτερα συχνά. Πολλοί εκτιμούν επίσης το χαμηλό hepatotoxicity του oxandrolone σχετικά με το περισσότερο άλλο προφορικά ενεργό AAS.

 

Δόση:

 

Οι ιατρικές και nonmedical χρήσεις Anavar είναι αρκετά διαφορετικές. Ορισμένο Anavar πρέπει να ληφθεί σύμφωνα με τις οδηγίες του γιατρού. Το φάρμακο συστήνεται συνήθως για να ληφθεί δύο έως τέσσερις φορές κάθε μέρα αλλά αυτό δεν είναι ένας κανόνας. Το φάρμακο ορίζεται συχνά με το γάλα ή τα τρόφιμα για εκείνους που δοκιμάζουν το στομάχι που ανατρέπεται. Η δόση καθορίζεται πάντα από τον όρο που αντιμετωπίζεται και η γενικά υγεία, η ηλικία, και το φύλο του προσώπου. Η τυποποιημένη δόση είναι 2.5mg σε 20mg ανά ημέρα. Η μέση δόση είναι 5mg σε 10mg ανά ημέρα. Η πορεία Anavar είναι συνήθως δύο έως τέσσερις εβδομάδες. Κάποια απαίτηση περιπτώσεων παράτεινε τη χρήση για μια περίοδο μέχρι τριών μηνών.

 

Η Nonmedical χρήση Anavar είναι διαφορετική. Πρέπει να χρησιμοποιηθεί πριν από και κατά τη διάρκεια τη συσσώρευση επάνω της φάσης. Πρέπει να υπάρξει ένας κύκλος και στη συνέχεια μια μετα θεραπεία κύκλων. Η δόση Anavar για τα bodybuilders και τους αθλητές ποικίλλει ανάλογα με την οικειότητα και την ανοχή. Οι αρχάριοι πρέπει να αρχίσουν με 15mg σε 25mg ανά ημέρα. Η ενδιάμεση δόση μπορεί να είναι 20mg σε 80mg ανά ημέρα. Οι αρχάριοι που προχωρούν στη δεύτερη ή τρίτη εβδομάδα μπορούν να αυξήσουν τη δόση μέχρι 50mg ανά ημέρα. Δεν πρόκειται καλύτερα να υπερβεί 50mg. Οι ενδιάμεσοι χρήστες δεν πρέπει να αυξήσουν τη δόση τους πέρα από 100mg ανά ημέρα. Ακόμη και οι προηγμένοι χρήστες συστήνονται για να αρχίσουν με 80mg ανά ημέρα και να κρατήσουν μια ΚΑΠ σε 100mg ανά ημέρα.

 

Πώς να χρησιμοποιήσει την ταμπλέτα Anavar:

 

Πάρτε αυτό το φάρμακο προφορικά συνήθως 2 έως 4 φορές καθημερινά ή όπως κατευθύνεται από το γιατρό σας. Μπορεί να ληφθεί με τα τρόφιμα ή το γάλα εάν το στομάχι που ανατρέπεται εμφανίζεται.

Η δόση είναι βασισμένη στη ιατρική κατάσταση και την απάντησή σας στην επεξεργασία.

 

Χρησιμοποιήστε αυτό το φάρμακο για να πάρετε τακτικά το περισσότερο όφελος από το. Για να σας βοηθήσετε να θυμηθείτε, το πάρτε στους ίδιους χρόνους κάθε μέρα. Αυτό το φάρμακο χρησιμοποιείται συνήθως για τη βραχυπρόθεσμη επεξεργασία μόνο.

 

Η κακή χρήση ή η κατάχρηση ενός αναβολικού στεροειδούς μπορεί να προκαλέσει τις σοβαρές παρενέργειες όπως οι καρδιακές παθήσεις (συμπεριλαμβανομένης της επίθεσης καρδιών), το κτύπημα, η ασθένεια ήπαρ, τα διανοητικά/προβλήματα διάθεσης, η ανώμαλη συμπεριφορά φάρμακο-επιδίωξης, ή η ανάρμοστη αύξηση κόκκαλων (στους εφήβους). Μην αυξήστε τη δόση σας ή μην χρησιμοποιήστε αυτό το φάρμακο συχνότερα ή για περισσότερο από ορισμένο. Όταν ένα αναβολικό στεροειδές χρησιμοποιείται κατ' άσχημο τρόπο ή δεν χρησιμοποιείται σωστά, μπορείτε να έχετε τα συμπτώματα απόσυρσης (όπως η κατάθλιψη, η οξυθυμία, η κούραση) όταν σταματάτε ξαφνικά το φάρμακο. Αυτά τα συμπτώματα μπορούν να διαρκέσουν από τις εβδομάδες στους μήνες.

 

Σχετικά προϊόντα:

 

Όνομα προϊόντων CAS αριθ.
Σειρά τεστοστερόνης
Τεστοστερόνη Enanthate CAS 315-37-7
Βάση τεστοστερόνης CAS 58-22-0
Οξικό άλας τεστοστερόνης CAS 1045-69-8
Propionate τεστοστερόνης CAS 57-85-2
Τεστοστερόνη Cypionate CAS 58-20-8
Τεστοστερόνη phenylpropionate CAS 1255-49-8
Τεστοστερόνη Isocaproate CAS 15262-86-9
Τεστοστερόνη Decanoate CAS 5721-91-5
Τεστοστερόνη Sustanon 250 /
Τεστοστερόνη Undecanoate CAS 5949-44-0
Fluoxymesterone (Halotestin) CAS 76-43-7
17-Methyltestosterone CAS 58-18-4
Mestanolone CAS 521-11-9
Mesterolone (Proviron) CAS 1424-00-6
Προφορικό Turinabol CAS 2446-23-3
17a-μεθυλικός-1-τεστοστερόνη CAS 65-04-3
Οξικό άλας Clostebol (Turinabol) CAS 855-19-6
1-τεστοστερόνη CAS 65-06-5
Σειρά Nandrolone
Nandrolone CAS 434-22-0
Nandrolone Decanoate (DECA) CAS 360-70-3
Nandrolone Phenypropionate (Durabolin) CAS 62-90-8
Stanolone (Androstanolone) CAS 521-18-6
Mibolerone CAS 3704-09-4
Nandrolone Propionbate CAS
Nandrolone Cypionate CAS 601-63-8
Σειρά Trenbolone
Οξικό άλας Trenbolone (Finaplix h/Revalor-χ) CAS 10161-34-9
Trenbolone Enanthate CAS 10161-33-8
Metribolone (Methyltrienolone) CAS 965-93-5
Ανθρακικό άλας Hexahydrobenzyl Trenbolone (parabolan) CAS 23454-33-3
Βάση Trenbolone CAS 10161-33-8
Tibolone CAS 5630-53-5
Σειρά Boldenone
Βάση Boldenone CAS 846-48-0
Boldenone Undecylenate (ισορροπιες) CAS 13103-34-9
Οξικό άλας Boldenone CAS 2363-59-9
Boldenone Cypionate CAS 106505-90-2
Προφορικά στεροειδή
Oxymetholone (Anadrol) CAS 434-07-1
Oxandrolone (Anavar) CAS 53-39-4
Stanozolol (Winstrol) CAS 10418-03-8
Σκόνη μικροϋπολογιστών Stanozolol (Winstrol) CAS 10418-03-8
Dianabol (Metandienone) CAS 72-63-9
Σειρά Drostanolone
Propionate Drostanolone (Masteron) CAS 521-12-0
Drostanolone Enanthate CAS 472-61-1
Methasterone (Superdrol) CAS 3381-88-2
Σειρά Methenolone
Methenolone Enanthate CAS 303-42-4
Οξικό άλας/Primobolan Methenolone CAS 434-05-9
Στεροειδή αντι-οιστρογόνου
Tamoxifen CAS 10540-29-1
Κιτρικό άλας Tamoxifen (Nolvadex) CAS 54965-24-1
Κιτρικό άλας Clomiphene CAS 50-41-9
Κιτρικό άλας Toremifene CAS 89778-27-8
Exemestane (Aromasin) CAS 107868-30-4
Formestane CAS 566-48-3
Anastrozole (Arimidex) CAS 120511-73-1
Letrazole (Femara) CAS 112809-51-5
Αύξηση φύλων
Cialis (Tadalafil) CAS 171596-29-5
Κιτρικό άλας Sildenafil () CAS 171599-83-0
Sildenafil Mesylate /
Υδροχλωρίδιο Vardenafil (Levitra) CAS 224785-91-5
HCL CAS 119356-77-3
Dutasteride (Avodart) CAS 164656-23-9
Finasteride CAS 98319-26-7
HCL Yohimbine CAS 65-19-0
Διαλύτες για τα στεροειδή
Βενζυλικό Benzoate CAS 120-51-4
Βενζυλικό οινόπνευμα CAS 100-51-6
Πετρέλαιο σπόρου σταφυλιών CAS 85594-37-2
Αιθυλικό Oleate CAS 111-62-6
Guaiacol CAS 90-05-1
Polysorbate 80 (Tween 80) CAS 9005-65-6
Γλυκόλη πολυαιθυλενίου (ΓΟΜΦΟΣ) CAS 25322-68-3
Γλυκόλη προπυλενίου CAS 57-55-6
Πετρέλαιο MCT  
Σειρά SARM
MK-2866 (Ostarine, Enobosarm) CAS 841205-47-8
GW501516 (gsk-516, Cardarine) CAS 317318-70-0
MK-677 (Ibutamoren) CAS 159634-47-6
S-4 (Andarine, gtx-007) Cas401900-40-1
Lgd-4033 Cas1165910-22-4
SR9009 Cas1379686-30-2
SR9011 Cas1379686-29-9
Yk-11 Cas431579-34-9
RAD140 CAS1182367-47-0
AICAR (Acadesine) CAS 2627-69-2
Polypeptide ορμόνες
CJC1295 χωρίς DAC CAS 863288-34-0
CJC1295 με DAC CAS 863288-34-0
Hexarelin CAS 140703-51-1
MGF  
MGF ΓΟΜΦΩΝ  
ΑΜ-1 CAS 75921-69-6
ΑΜ-2 CAS 121062-08-6
Ghrp-2 CAS 158861-67-7
Ghrp-6 CAS 87616-84-0
Ipamorelin CAS 170851-70-4
Sermorelin CAS 86168-78-7
Oxytocin CAS 50-56-6
TB500 CAS 77591-33-4
Pentadecapeptide BPC 157  
AOD 9604 CAS 221231-10-3
Triptorelin CAS 57773-63-4
Tesamorelin CAS 218949-48-5
DSIP CAS 62568-57-4
Selank  
PT141 CAS 189691-06-3
Gonadorelin CAS 34973-08-5
Epitalon 307297-39-8
IGF-1 LR3 1mg
Gdf-8 1mg
Follistatin 344  
Παχιά απώλεια
T3 νάτριο/Cytomel του /Liothyronine CAS 55-06-1
T4/L-Thyroxine άλας νατρίου CAS 25416-65-3
Λ-Carnitine CAS 541-15-1
DMAA CAS 13803-74-2
Theobromine CAS 83-67-0
Synephrine CAS 94-07-5
Rimonabant CAS 168273-06-1
HCL Lorcaserin CAS 846589-98-8
CLA (κλιμένο λινελαϊκό οξύ) CAS 2420-56-6
Orlistat  

 

Διαδικασία συσκευασίας & παράδοσης:

 

1: Ικανοποιητικό απόθεμα, έτσι μπορούμε παράδοση αμέσως στην ίδια την ημέρα όταν λάβετε την πληρωμή.

 

2: Περίπλοκος και επαγγελματικός λογιστικός πράκτορας. Παίρνουμε την ευθύνη να παρέχουμε στους πελάτες μας τη γρήγορη παράδοση και να εξασφαλίσουμε τη ναυτιλία.

 

3: Καλά εκπαιδευμένη και πειθαρχημένη συσκευάζοντας ομάδα. Μοναδικοί τρόποι να σταλούν 10 γραμμάρια στις σκόνες 100kg κάποτε στον προορισμό σας. Η γρήγορη και διακριτική αποστολή θα μπορούσε να τακτοποιηθεί για το τελωνειακό πέρασμα που εγγυήθηκε.

 

4: Η υπόσχεση επιχείρησής μας να παραδώσουμε τη συσκευασία των πελατών στα χέρια του ακίνδυνα, ή θα καλύψουμε τη συνολικά απώλεια και το reship εγκαίρως.

 

5: Υπηρεσία μεταπώλησης: Οποιαδήποτε ερωτήσεις ή προβλήματα μετά από να λάβουν το προϊόν, παρακαλώ αισθάνονται ελεύθερες να μας έρθουν σε επαφή με. Τα προβλήματα θα λύνονταν αμέσως.

 

Ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα:

 

1. Η επιχείρησή μας είναι ένας διάσημος φαρμακευτικός κατασκευαστής, που ειδικεύεται στις ακατέργαστες στεροειδείς σκόνες στη ηπειρωτική Κίνα. Είναι όχι μόνο ο κύριος κατασκευαστής της σκόνης στεροειδών και φαρμακευτικές πρώτες ύλες στον κεντρικό τομέα της Κίνας αλλά και των εξαγωγών σε όλο τον κόσμο. Όλες οι σκόνες είναι εργοστάσιο που παρέχει άμεσα.

 

2. Τα προϊόντα μας έχουν εξαχθεί στη Γερμανία, τη Νορβηγία, την Πολωνία, τη Φινλανδία, την Ισπανία, το UK, τη Γαλλία, τη Ρωσία, τις ΗΠΑ, τη Βραζιλία, το Μεξικό, την Αυστραλία, την Ιαπωνία, την Κορέα, την Ταϊλάνδη, την Ινδονησία, την Ουρουγουάη και πολλές άλλες χώρες. Η μηνιαία παραγωγή είναι άνω των 100kgs. Λατρεύουμε έναν μεγάλο αριθμό πιστών πελατών που εξυπηρετούν στους τομείς γυμναστικής, τομείς αθλητών, ιατρικό όργανο, κλινικές και ούτω καθεξής.

 

3. Προϊόντα κορυφαίας ποιότητας με το ανταγωνιστικότερο ποσοστό. Τα ελεύθερα δείγματα είναι διαθέσιμα.

 

4. Καλά μεταμφιεσμένη συσκευασία. Γρήγορα και ασφαλής παράδοση από DHL, TNT, τη Fedex, HKEMS, το UPS, κ.λπ.

 

5. Εύκαμπτοι όροι πληρωμής

 

6. Αποκλειστική εξυπηρέτηση πελατών και 24/7 σε απευθείας σύνδεση έγκαιρη και χρήσιμη υπηρεσία μεταπώλησης.

 

 

Πώς να τοποθετήσει μια διαταγή:

 

 
Βήμα 1 Όνομα τι η ανάγκη σας (που προϊόν, ποσότητα)
Βήμα 2 Η πλήρης πληρωμή θα γινόταν μόλις έρθουμε σε μια συμφωνία για όλες τις λεπτομέρειες.
Βήμα 3 Το δέμα θα στελνόταν έξω επάνω στην παραλαβή της πληρωμής.
Βήμα 4 Οι πληροφορίες για το δέμα θα προσφέρονταν (φωτογραφία, αριθμός καταδίωξης)
Βήμα 5 Τελικά θα παίρνατε το δέμα σε 5~9 ημέρες.

 

 

 

Οποιαδήποτε ερώτηση, pls αισθάνεται ελεύθερη να έρθει σε επαφή με σε με.

 

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: το sinosource6666@gmail.com            Whatsapp: +86-13657291547

Στοιχεία επικοινωνίας
Ben

Τηλεφωνικό νούμερο : Wickr: sinosource

WhatsApp : +https://api.whatsapp.com/send?phone=8613657291547