Ακατέργαστες σκόνες Anastrozole Arimidex CAS 120511 73 1 ορμονών συμπληρωμάτων Bodybuilding

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: YW
Πιστοποίηση: GMP, ISO9001, USP, KOSHER
Αριθμό μοντέλου: 120511-73-1
Ποσότητα παραγγελίας min: 10G
Τιμή: Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: Διακριτική συσκευασία ή όπως απαιτείται
Χρόνος παράδοσης: 3 ~ 5 εργάσιμες ημέρες
Όροι πληρωμής: Μεταφορά καλωδίων της Western Union, Moneygram, Bitcoin και τράπεζας
Δυνατότητα προσφοράς: 5000kg/week
Χρήση: Κτήριο μυών CAS: 120511-73-1
Χημική δοκιμή: 98% λεπτό. παράδοση: Εκφράστε τον αγγελιαφόρο.
Χαρακτήρας: Άσπρη σκόνη MF: C17H19N5
Υψηλό φως:

φυσικό blocker οιστρογόνου

,

φυσικά αντι συμπληρώματα οιστρογόνου

Υψηλός - άσπρη ακατέργαστη σκόνη Anastrozole Arimidex ποιοτικών 99% Bodybuilding συμπληρωμάτων για το μυ που κερδίζει το CAS 120511 73 1
 
Περιγραφή:
 
Το Anastrozole είναι ένα φάρμακο που χρησιμοποιείται για να θεραπεύσει το καρκίνο του μαστού στις μετεμμηνοπαυστικές γυναίκες (γυναίκες που έχουν περάσει από την αλλαγή εμμηνόπαυσης της ζωής). Το Anastrozole είναι ένας τύπος επεξεργασίας ορμονών γνωστός ως ανασταλτικός παράγοντας aromatase. Το θηλυκό οιστρογόνο ορμονών υποκινεί μερικούς καρκίνους του μαστού για να αυξηθεί. Αυτοί περιγράφονται ως ορμόνη ευαίσθητη ή θετικοί όγκοι δεκτών.
 
Οι μετεμμηνοπαυστικές γυναίκες συνεχίζουν να παράγουν το οιστρογόνο. Αυτό παράγεται συνήθως όταν μετατρέπονται άλλες ορμόνες στο οιστρογόνο από ένα ένζυμο γνωστό ως aromatase, το οποίο βρίσκεται στο συκώτι και τους λιπαρούς ιστούς του σώματος. Το Anastrozole λειτουργεί με την παύση αυτής της μετατροπής από την πραγματοποίηση έτσι ώστε το ποσό οιστρογόνου που κυκλοφορεί στο σώμα μειώνεται.
 
Το Anastrozole έχει εξεταστεί για τη μείωση των οιστρογόνων, συμπεριλαμβανομένου του estradiol, στα άτομα. Το υπερβολικό estradiol στα άτομα μπορεί να προκαλέσει την καλοκάγαθα prostatic υπερπλασία, το gynecomastia, και τα συμπτώματα του hypogonadism. Το Anastrozole μπορεί επίσης να συμβάλει στον αυξανόμενο κίνδυνο του κτυπήματος, της επίθεσης καρδιών, της χρόνιας ανάφλεξης, της προστατικής διεύρυνσης και προστατικού καρκίνου. Μερικοί αθλητές και οικοδόμοι σωμάτων χρησιμοποιούν anastrozole ως τμήμα του στεροειδούς κύκλου τους για να μειώσουν και να αποτρέψουν τα συμπτώματα του υπερβολικού οιστρογόνου--gynecomastia, συναισθηματικές αστάθεια και διατήρηση νερού.
 
 
Λεπτομέρειες προϊόντων:
 
Στεροειδής σκόνη Boldenone αντι-οιστρογόνου Arimidex (Anastrozole)
Όνομα προϊόντων: Arimidex
Συνώνυμο: arimidex Anastrozole Arimidex υψηλό - εκχύσιμη αντι ιατρική Arimidex στεροειδών οιστρογόνου HPLC Anastrozole 1MG ταμπλετών ποιοτικού Anastrozole Arimidex Anastrozole Arimidex καμία παρενέργεια/υψηλή αγνότητα Anastrozole Arimidex
CAS αριθ.: 120511-73-1
Μοριακός τύπος: C17H19N5
Μοριακό βάρος: 293.37
Δοκιμή: 99%
Εμφάνιση: Λευκό στην άσπρη κρυστάλλινη σκόνη
 
 
Εφαρμογή προϊόντων:
 
Το Anastrozole θα ληφθεί την ημέρα του κύκλου έναρξης, και Arimidex θα τρέξει σε όλη τη στεροειδή εφαρμογή. Το Arimidex είναι επίσης σημαντικό να επισημάνει ότι η δυνατότητα GP Arimidex να αυξηθεί η τεστοστερόνη στο σώμα είναι επίσης σημαντική. Μερικές μελέτες έχουν δείξει ότι τα φυσικά επίπεδα τεστοστερόνης αυξάνονται από μέχρι 60% μετά από 7 ημέρες της χρήσης αυτής της ουσίας. Κατά συνέπεια, τα bodybuilders διαπίστωσαν ότι Arimidex ήταν πολύ αποτελεσματικό κατά τη διάρκεια του PCT επειδή επρόκειτο όσο το δυνατόν περισσότερο να βελτιώσουν το φυσικό επίπεδο για να αποφύγουν αργά «την κατάρρευση».
 
Το Arimidex χρησιμοποιείται μερικές φορές για να θεραπεύσει τον αρσενικό καρκίνο του μαστού, αλλά δεν έχει μελετηθεί καλά στα άτομα. Το Alrimidex μελετάται για τα αποστειρωμένα άτομα στα επίπεδα τεστοστερόνης ισορροπίας και διατηρεί τα υγιή σπερματικά επίπεδα. Μερικοί αρσενικοί αθλητές και bodybuilders που παίρνουν τα αναβολικά στεροειδή για να χτίσουν το μυ παίρνουν επίσης Arimidex για να μειώσουν την παραγωγή οιστρογόνου, η οποία είναι η παρενέργεια της στεροειδούς χρήσης.
 
 
COA:
 
 
Στοιχεία Πρότυπα Αποτελέσματα
Περιγραφή Άσπρη κρυστάλλινη σκόνη Συμμορφώνεται
Προσδιορισμός IR Προσαρμοστείτε με στο τυποποιημένο IR
HPLC Προσαρμοστείτε με στο τυποποιημένο HPLC
Αντιδραστικός Προσαρμοστείτε
Διαλυτότητα Ελεύθερα διαλυτή ουσία στη μεθανόλη, την ακετόνη, την αιθανόλη και tetrahydrofuran. Και πολύ διαλυτός στο ακετονιτρίλιο. Συμμορφώνεται
Συνολική ακαθαρσία max.0.5% 0,18%
Συνολική απροσδιόριστη ακαθαρσία μέγιστο 0,2% 0,08%
Μεμονωμένος απροσδιόριστος impurlty μέγιστο 0,1% 0,05%
Σχετικό σύνθετο Β μέγιστο 0,2% 0,07%
Σχετικό σύνθετο Γ μέγιστο 0,2% 0,04%
Σχετικό σύνθετο Δ μέγιστο 0,1% 0,05%
Σχετικό σύνθετο Ε μέγιστο 0,1% 0,06%
Όριο του κυκλοεξανίου μέγιστο 0,08% ND
Όριο του ethylacetate μέγιστο 0,1% 0,07%
Σημείο τήξης 81.0~84.0℃ 82.5~83.2℃
Νερό μέγιστο 0,3% 0,21%
Υπόλειμμα στην ανάφλεξη μέγιστο 0,1% 0,07%
Βαριά μέταλλα max.0.001% Συμμορφώνεται
Δοκιμή (HPLC) 98.0%~102.0% 99.8%
Αποθήκευση Δροσερός και ξηρός
Συμπέρασμα Συμμορφώνεται σε USP32.
 
Χαρακτηριστικά γνωρίσματα προϊόντων:
 
Εγκεκριμένος για τη θεραπεία του postoperative καρκίνου του μαστού καθώς επίσης και των premenopausal και μετεμμηνοπαυστικών γυναικών μεταφέρετε τα ανασταλτικά φάρμακα anastrozol. Η δριμύτητα του καρκίνου του μαστού αυξάνεται από το οιστρογόνο, δεδομένου ότι οι ορμόνες φύλων προκαλούν την υπερπλασία και τη διαφοροποίηση δεκτών οιστρογόνου. Με την παρεμπόδιση της σύνθεσης του οιστρογόνου.
 
Η δοκιμή δείχνει ότι αυτό είναι η προτιμημένη θεραπεία φαρμάκων για τις μετεμμηνοπαυστικές γυναίκες, με το θετικό τοπικό καρκίνο του μαστού δεκτών οιστρογόνου (ER).
 
Ο αποτελεσματικός εκλεκτικός ανασταλτικός παράγοντας aromatase τριαζολών, που εμποδίζει το aromatase - το εξαρτώμενο κυτόχρωμα P450, εμποδίζει τη βιοσύνθεση οιστρογόνου και είναι ένας κύριος παράγοντας στο οιστρογόνο - υποκίνησε την αύξηση κυττάρων καρκίνου του μαστού. Μπορέστε να θεραπεύσετε το καρκίνο του μαστού, ειδικά για τις μετεμμηνοπαυστικές γυναίκες με τον ορμόνη-βοηθημένο πρόσφατος-σκηνικό καρκίνο του μαστού μετά από τη θεραπεία των ασθενών με την επανάληψη.
 
 
Συνιστώμενη δόση:
 
1. Χρήση στα άτομα:
Το Anastrozole έχει εξεταστεί για τη μείωση των οιστρογόνων, συμπεριλαμβανομένου του estradiol, στα άτομα. Το υπερβολικό estradiol στα άτομα μπορεί να προκαλέσει την καλοκάγαθα prostatic υπερπλασία, το gynecomastia, και τα συμπτώματα του hypogonadism. Μπορεί επίσης να συμβάλει στον αυξανόμενο κίνδυνο του κτυπήματος, της επίθεσης καρδιών, της χρόνιας ανάφλεξης, της προστατικής διεύρυνσης και προστατικού καρκίνου. Μερικοί αθλητές και οικοδόμοι σωμάτων χρησιμοποιούν anastrozole ως τμήμα του στεροειδούς κύκλου τους για να μειώσουν και να αποτρέψουν τα συμπτώματα του υπερβολικού οιστρογόνου--gynecomastia, συναισθηματικές αστάθεια και διατήρηση νερού. Το στοιχείο μελέτης προτείνει ότι οι δόσεις 0,5 mg σε 1 mg ημερησίως μειώνουν το estradiol περ. 50% ορών στους άνδρες, το οποίο διαφέρει στις μετεμμηνοπαυστικές γυναίκες.
 
2. Χρήση στα παιδιά:
Το Anastrozole μπορεί να χρησιμοποιηθεί off-label στα παιδιά με την πρόωρη εφηβεία, ή τα παιδιά με το εφηβικό gynecomastia. Μετά από την αρχή της εφηβείας, το epiphyseal πιάτο αρχίζει να κλείνει λόγω ενός αυξανόμενου ποσού παραγωγής οιστρογόνου που δραπετεύει τον τοπικό μεταβολισμό και που διαδίδει στο κυκλοφοριακό σύστημα. Αποδεικνύεται για να βοηθήσει να επιβραδύνει αυτήν την διαδικασία, και αυξάνει την ενήλικη πρόβλεψη ύψους στα εφηβικά αρσενικά που αντιμετωπίζεται με τις βασισμένες στις πρωτεΐνες ορμόνες πεπτιδίων για την επεξεργασία της ανεπάρκειας ορμονών αύξησης.
 
 
Αντι αποτελέσματα στεροειδών οιστρογόνου:
 
Όταν ένα άτομο χρησιμοποιεί τα αναβολικά αρρενογόνα στεροειδή (AAS), ορισμένες ενώσεις θα αρωματίσουν στο οιστρογόνο. Οι κύριοι ένοχοι που θα κάνουν αυτό είναι όλοι οι εστέρες τεστοστερόνης, όπως: cypionate, enanthate, dianabol, durabolin Deca, και λιγότερο έτσι Boldenone (EQ). Εάν το οιστρογόνο δεν εμποδίζεται με τη χρησιμοποίηση ενός AI (ανασταλτικός παράγοντας aromatase), κατόπιν οι παρενέργειες υψηλός-οιστρογόνου μπορούν να εμφανιστούν. Το πιό γνωστό isgynecomastia παρενέργειας ή αυτό που είναι γνωστό συνήθως ως “gyno”, “σκύλα tits” ή “στήθη ατόμων”. Ένα άτομο μπορεί να παρατηρήσει ένα κομμάτι μέσα στο στήθος του - ή κάτω από την περιοχή θηλών εάν όχι μεταχειρισμένος γρήγορα, αυτό μπορεί να απαιτήσει τη σοβαρή χειρουργική επέμβαση για να αφαιρέσει. Μικρότερος - γνωστός αλλά οι πολύ σοβαρές παρενέργειες προκαλούνται από τη διατήρηση νερού, η οποία μπορεί να δώσει έναν φουσκωμένο ή ένα “σύνολο” κοιτάζει.
 
Το πρόσθετο βάρος νερού στο σώμα ή το πρόσωπό σας (συνήθως αποκαλούμενο «πρόσωπο φεγγαριών για στρογγυλός ή πλήρης του κοιτάζει) μπορεί να καταστρέψει μια συμπαθητική διάπλαση με την παραγωγή ενός προσώπου να φανεί παχιού. Εσωτερικά, η μεταφορά περίπου το πρόσθετο βάρος νερού θα τεντώσει τα λιπίδια του σώματος σε όλους τους τομείς. Ένα πρόσωπο μπορεί να αναμείνει μια άνοδο στη πίεση του αίματος, την πίεση καρδιών, και την απώλεια στην ενέργεια. Επίσης, το υψηλό οιστρογόνο μπορεί να έχει επιπτώσεις στο λίμπιντο.
Αφ' ετέρου, εάν είστε πάρα πολύ επιθετικοί στο οιστρογόνο παρεμπόδισης, με τη χρησιμοποίηση των ενώσεων που είναι πιό σκληρές από Arimidex, αυτό μπορεί να αναγκάσει το οιστρογόνο σας για να ρίξει πάρα πολύ χαμηλό. Κατά συνέπεια, μπορείτε να αναμείνετε το στυτικό disfunction (ΕΔ), την απώλεια ενέργειας, την κατάθλιψη και το χαμηλό λίμπιντο.

 

 

 

Το πλεονέκτημά μας:


1, υψηλός - ποιότητα με την ανταγωνιστική τιμή:
1) Πρότυπα: Επιχειρηματικά πρότυπα
2) Και το Purity≥98%
3) Είμαστε κατασκευαστής και μπορούμε να παρέχουμε σε υψηλό - ποιοτικά προϊόντα την τιμή εργοστασίων.

 

2, γρήγορα και ασφαλής παράδοση
1) Το δέμα μπορεί να σταλεί μέσα σε 24 ώρες μετά από την πληρωμή. Αριθμός καταδίωξης διαθέσιμος
2) Εξασφαλίστε και διακριτική αποστολή. Διάφορες μέθοδοι μεταφορών για την επιλογή σας.
3) Ποσοστό ≥99% περασμάτων τελωνείου
4) Έχουμε τον πράκτορά μας/remailer/διανομέας που μπορεί να μας βοηθήσει να στείλουμε τα προϊόντα μας πολύ γρήγορα και ασφαλή, και έχουμε το απόθεμα μέσα εκεί για τη μεταφορά.

 

3, έχουμε τους πελάτες σε όλο τον κόσμο.
1) Η επαγγελματική υπηρεσία και η πλούσια εμπειρία κάνουν τους πελάτες να αισθανθούν άνετα, το επαρκές απόθεμα και η γρήγορη παράδοση συναντούν την επιθυμία τους.
2) Η αγορά ανατροφοδοτεί και τα αγαθά ανατροφοδοτούν θα εκτιμηθούν, η συνανμένος απαίτηση των πελατών είναι η ευθύνη μας.
3) Υψηλός - ποιότητα, ανταγωνιστική τιμή, γρήγορη παράδοση, πρώτης τάξεως κέρδος υπηρεσιών η εμπιστοσύνη και έπαινος από τους πελάτες.

 

 

Καυτά πωλώντας προϊόντα:

 

1 Τεστοστερόνη Enanthate CAS: 315-37-7
2 Οξικό άλας τεστοστερόνης CAS: 1045-69-8
3 Propionate τεστοστερόνης CAS: 57-85-2
4 Τεστοστερόνη Cypionate CAS: 58-20-8
5 Τεστοστερόνη Phenylpropionate CAS: 1255-49-8
6 Τεστοστερόνη Isocaproate CAS: 15262-86-9
7 Τεστοστερόνη Decanoate CAS: 5721-91-5
8 Τεστοστερόνη Undecanoate CAS: 5949-44-0
9 Sustanon 250  
11 Turinabol CAS: 855-19-6
12 Προφορικό Turinabol CAS: 2446-23-3
13 Stanolone CAS: 521-18-6
14 Nandrolone Decanoate (DECA) CAS: 360-70-3
15 Nandrolone Cypionate CAS: 601-63-8
16 Nandrolone Phenypropionate (πυρηνικός σταθμός) CAS: 62-90-8
17 Οξικό άλας Boldenone CAS: 2363-59-9
18 Boldenone Undecylenate (ισορροπιες) CAS: 13103-34-9
19 Propionate Drostanolone (Masteron) CAS: 521-12-0
20 Drostanolone Enanthate CAS: 472-61-1
21 Οξικό άλας Methenolone (Primobolan) CAS: 434-05-9
22 Methenolone Enanthate CAS: 303-42-4
23 Οξικό άλας Trenbolone CAS: 10161-34-9
24 Trenbolone Enanthate  
25 Ανθρακικό άλας Hexahydrobenzyl Trenbolone CAS: 23454-33-3
26 Epiandrosterone CAS: 481-29-8

Προφορικό στεροειδές
27 Anavar CAS: 53-39-4
28 Anadrol CAS: 434-07-1
29 Winstrol CAS: 10418-03-8
30 Dianabol CAS: 72-63-9
31 Superdrol CAS: 3381-88-2

Αντι-οιστρογόνο
32 Κιτρικό άλας Tamoxifen (Nolvadex) CAS: 54965-24-1
33 Κιτρικό άλας Clomiphene (Clomid) CAS: 50-41-9
34 Κιτρικό άλας Toremifene (Fareston) CAS: 89778-27-8
35 Femara CAS: 112809-51-5
36 Aromasin CAS: 107868-30-4
37 Proviron CAS: 1424-00-6
38 Arimidex CAS: 120511-73-1
39 Formestane CAS: 566-48-3
40 Cabergoline (κορμός) CAS: 81409-90-7
41 Finasteride CAS: 98319-26-7
42 Dutasteride CAS: 164656-23-9

SARM
43 Ostarine (MK-2866) CAS: 841205-47-8
44 Cardarine (GW-501516) CAS: 317318-70-0
45 Andarine (S4) CAS: 401900-40-1
46 Ligandrol (lgd-4033) CAS: 1165910-22-4
47 Ibutamoren (MK-677) CAS: 159752-10-0
48 RAD140 CAS: 118237-47-0
49 SR9009 CAS: 1379686-30-2
50 YK11 CAS: 431579-34-9

Αύξηση φύλων
51 Avanafil CAS: 330784-47-9
52 Vardenafil CAS: 224785-91-5
53 Υδροχλωρίδιο Dapoxetine CAS: 119356-77-3
54 Tadalafil CAS: 171596-29-5
56 Υδροχλωρίδιο Vardenafil CAS: 431579-34-9
57 Υδροχλωρίδιο CAS: 431579-34-9
58 Υδροχλωρίδιο Yohimbine CAS: 65-19-0

 

Πεπτίδια:

 

Όνομα προϊόντων Προδιαγραφή
ACE 031 1 mg/vial, 10 φιαλίδια/εξάρτηση
Follistatin 315 1 mg/vial, 10 φιαλίδια/εξάρτηση
Follistatin 344 1 mg/vial, 10 φιαλίδια/εξάρτηση
MGF 2 mg/vial, 10 φιαλίδια/εξάρτηση
ΓΟΜΦΟΣ - MGF 2 mg/vial, 10 φιαλίδια/εξάρτηση
DSIP 2 mg/vial, 10 φιαλίδια/εξάρτηση
TB500 2 mg/vial, 10 φιαλίδια/εξάρτηση
Oxytocin 2 mg/vial, 10 φιαλίδια/εξάρτηση
Hexarelin 2 mg/vial, 10 φιαλίδια/εξάρτηση
Triptorelin 2 mg/vial, 10 φιαλίδια/εξάρτηση
Ipamorelin 2 mg/vial, 10 φιαλίδια/εξάρτηση
Sermorelin 2 mg/vial, 10 φιαλίδια/εξάρτηση
Gonadorelin 2 mg/vial, 10 φιαλίδια/εξάρτηση
Tesamorelin 2 mg/vial, 10 φιαλίδια/εξάρτηση
BPC 157 2 mg/vial, 10 φιαλίδια/εξάρτηση
Aod-9604 2 mg/vial, 10 φιαλίδια/εξάρτηση
Χ 176-191 2 mg/vial, 10 φιαλίδια/εξάρτηση
Cjc-1295 2 mg/vial, 10 φιαλίδια/εξάρτηση
CJC-1295 DAC 2 mg/vial, 10 φιαλίδια/εξάρτηση
Ghrp-2 5 mg/vial, 10 φιαλίδια/εξάρτηση
Ghrp-6 5 mg/vial, 10 φιαλίδια/εξάρτηση
Selank 5 mg/vial, 10 φιαλίδια/εξάρτηση
Ghrp-2 10 mg/vial, 10 φιαλίδια/εξάρτηση
Ghrp-6 10 mg/vial, 10 φιαλίδια/εξάρτηση
Epitalon 10 mg/vial, 10 φιαλίδια/εξάρτηση
PT-141 10 mg/vial, 10 φιαλίδια/εξάρτηση
Gonadorelin 10 mg/vial, 10 φιαλίδια/εξάρτηση
Melanotan ΙΙ 10 mg/vial, 10 φιαλίδια/εξάρτηση
Prohormones
Mentabolan 4-DHEA
Trenavar 7-keto
Methylstenbolone 6OXO
Epistane Superdrol
Epiandrosterone Dimethazine
Arimistane Halovar
ATD Halodrol
6BRO MAXLMG
DHEA Hexadrone
1-DHEA Furazanbol
Mesterone Ανδρο-4-ene-3,11,17 trione

 

Εάν ενδιαφέρεστε για τα προϊόντα μας, καλωσορίστε για να με συμβουλευθείτε για τις αναλυτικές πληροφορίες.

 

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: το sinosource6666@gmail.com                       Whatsapp: +86-13657291547

 

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Ben

Τηλεφωνικό νούμερο : Wickr: sinosource

WhatsApp : +https://api.whatsapp.com/send?phone=8613657291547