Άσπρες ακατέργαστες σκόνες ορμονών Stanozol, αγνότητα συμπληρωμάτων 99% κτηρίου μυών

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: YW
Πιστοποίηση: ISO9001, GMP, USP, KOSHER
Αριθμό μοντέλου: 10418-03-8
Ποσότητα παραγγελίας min: 10 γραμμάρια
Τιμή: negotiate
Συσκευασία λεπτομέρειες: Διακριτική μεταμφιεσμένη συσκευασία και όπως απαιτείται
Χρόνος παράδοσης: 3-7 εργάσιμες ημέρες
Όροι πληρωμής: Western Union, MoneyGram, T/T, Bitcoin
Δυνατότητα προσφοράς: 1000 KG/month
CAS:: 10418-03-8 Αγνότητα:: 99%
Εμφάνιση:: Άσπρη κρυστάλλινη σκόνη Χρόνος ναυτιλίας:: 3-7 εργάσιμες ημέρες
Χρήση:: Ανταγωνισμός Bodybuilding&athletes Εκφράστε:: Fedex., DHL, EMS. Θέση του Χογκ Κογκ, κ.λπ.
Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: το sinosource6666@gmail.com Whatsapp: +86-13657291547
Wickr: σινοπηγή
Υψηλό φως:

μυς που χτίζει τα αναβολικά στεροειδή

,

αναβολικά νομικά στεροειδή

Άσπρη σκόνη Stanozol στεροειδών κορυφαίας ποιότητας προφορική αναβολική για το κέρδος μυών

 

Γρήγορες λεπτομέρειες:

 

Όνομα προϊόντων Stanozolol
Άλλο όνομα Winstrol
Ιστοχώρος  
Αριθμός καταλόγων CAS 10418-03-8
EINECS 233-894-8
Μοριακός τύπος C21H32N2O
Μοριακό βάρος 328.49
Επαφή whatsapp: +8618872220784
Δοκιμή 99%
Εμφάνιση Άσπρη σκόνη
Συσκευασία 1kg/aluminium τσάντα φύλλων αλουμινίου ή όπως απαιτείται
Χρήση μπορέστε να χρησιμοποιηθείτε ως φαρμακευτικό υλικό
Ελάχιστη ποσότητα διαταγής 10g
Κύριος χρόνος ναυτιλίας Μέσα σε 24 ώρες μετά από να λάβει την πληρωμή
Επιλογές πληρωμής Western Union, MoneyGram, T/T, Bitcoins
Τιμή Συζητημένος
Ναυτιλία Εκφράστε την παράδοση με DHL, EMS, Fedex, HKEMS, TNT, UPS (μέσα σε 3-7days μετά από την πληρωμή)

 

 

Περιγραφή:

 

Για τα αναβολικά στεροειδή φάρμακα, μπορεί να προωθήσει την πρωτεϊνική σύνθεση, να εμποδίσει πρωτεϊνικό gluconeogenesis, να μειώσει τη χοληστερόλη αίματος και το πετρέλαιο Gan ακυλίου τρία, να προωθήσει την απόθεση του ασβεστίου και του φωσφόρου και να μειώσει την επίδραση καταστολής μυελών των οστών, μπορεί να κάνει τη σωματική δύναμη, όρεξη, κέρδος βάρους. Η πρόληψη και η θεραπεία του κληρονομικού αγγειωνευρωτικού οιδήματος Βαριάς μορφής τραύμα, χρόνια μόλυνση, υποσιτισμός και άλλη ασθένεια.

 

Η ορμόνη Stanozolol δεν είναι καλοταιριασμένη για τη μάζα ιδιαίτερα αναβολικό και πολύ ελαφρώς αρρενογόνο αυτό είναι ένα στεροειδές πολύ ικανώτερο για τη δύναμη και την κοπή. Λόγω της δυνατότητάς του σε εντυπωσιακά χαμηλότερο SHBG θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί σε έναν κύκλο συσσώρευσης δεδομένου ότι μέσα να κατασταθούν άλλες ορμόνες αποδοτικότερες, αυξάνουν την ελεύθερη τεστοστερόνη και σταθεροποιούν ακόμη και τα κέρδη σε έναν ισχυρότερο βαθμό αλλά πιό πολύ θα βρεί άλλα στεροειδή για να είναι πολύ ευεργετικότερα μακροπρόθεσμα αυτό είναι αληθινά ένα από τα λίγα στεροειδή που μπορούμε καταλλήλως να ονομάσουμε ένα τέμνον στεροειδές. Για εκείνους που επιλέγουν, οι δόσεις Winstrol 50mg ανά ημέρα να προσθέσουν λίγο σε έναν κύκλο συσσώρευσης στο ουρά-τέλος που παρέχει τα οφέλη όπως συζητούνται αλλά κατά γενική ομολογία δεν είναι η καλύτερη επιλογή μας.

 

Αδιαφιλονίκητο Stanozolol είναι πολύ ευεργετικότερο σε έναν τέμνοντα κύκλο από είναι ένας κύκλος συσσώρευσης και πολλοί αρουραίοι γυμναστικής και ανταγωνιστικό συμπλήρωμα bodybuilders με αυτό το στεροειδές για ακριβώς εκείνο τον σκοπό. Οι τυποποιημένες δόσεις Winstrol θα εμπέσουν γενικά στο 50mg ανά σειρά ημέρας για 6-8 εβδομάδες με μερικά άτομα που επιλέγουν να πάνε τόσο υψηλές όσο 100mg ανά ημέρα κατά την ολόκληρη διάρκεια της χρήσης. Αυτό είναι λίγο μιας υψηλής δόσης και μπορεί να είναι αρκετά αγχωτικό στο συκώτι δεδομένου ότι είναι πολύ ηπατικό και μπορεί περαιτέρω

πραγματικά κάμψτε τα σχεδιαγράμματα λιπιδίων σας με έναν αρνητικό τρόπο. Μπορούμε εντούτοις να κάνουμε μια εξαίρεση με δόσεις ενός τις υψηλότερες Winstrol αλλά μόνο στη βραχυπρόθεσμη μόδα αλλά μπορεί να είναι πολύ χρήσιμη.

Οι δόσεις Winstrol 100mg ανά ημέρα για το ανταγωνιστικό bodybuilder ο τελευταίος 10-14 ημέρες πριν από έναν ανταγωνισμό μπορούν να είναι πολύ χρήσιμες και δεδομένου ότι αυτό είναι ένα πολύ λίγο χρονικό διάστημα το συκώτι και τα ζητήματα λιπιδίων δεν είναι όπως μεγάλα μιας ανησυχίας. Πολλά ανταγωνιστικά bodybuilders θα συμπληρώσουν με την ορμόνη Stanozolol σε 50mg ανά ημέρα για 6 εβδομάδες και θα την αυξήσουν έπειτα σε 100mg κάθε μέρα δεξιά πριν από μια επίδειξη για τις τελευταίες δύο εβδομάδες για να προσθέσουν πραγματικά ένα πρόσθετο επίπεδο σκληρότητας στη διάπλασή τους.

 

COA:

 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΟΚΙΜΗΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Περιγραφή Άσπρη ή σχεδόν άσπρη κρυστάλλινη σκόνη Άσπρη σκόνη
Προσδιορισμός Θετικός Θετικός
Δοκιμή 97.00~103.00% 99.38%
Απώλεια στην ξήρανση 0.5%max 0,25%
Σημείο τήξης 95~99ºC 96.0~98.0ºC
Συγκεκριμένη περιστροφή +48°~+51° +49.0°
Οργανικές πτητικές ακαθαρσίες συναντά τα requirments. Προσαρμόζεται
Υπόλοιποι διαλύτες συναντά τα requirments. Προσαρμόζεται
Συμπέρασμα Η προδιαγραφή προσαρμόζεται με στα πρότυπα USP32

 

Εφαρμογές:

 

Η προφορική χρήση του stanozolol μπορεί επίσης να ασκήσει βαθιά επίδραση στα επίπεδα του SHBG (ορμόνη-δεσμευτική σφαιρίνη φύλων). Αυτό είναι ένα χαρακτηριστικό όλων των αναβολικών/αρρενογόνων στεροειδών, εντούτοις η δύναμη και η μορφή διοίκησής της καθιστούν Winstrol ιδιαίτερα αξιοσημείωτο εν προκειμένω. Από τις δεσμευτικές πρωτεΐνες πλάσματος όπως η πράξη SHBG για να περιορίσει προσωρινά τις στεροειδείς ορμόνες από την άσκηση της δραστηριότητας, αυτή η επίδραση θα παρείχε ένα μεγαλύτερο ποσοστό της ελεύθερης (απεριόριστης) στεροειδούς ορμόνης στο σώμα. Αυτό μπορεί να ανέλθει σε αποτελεσματικό μηχανισμό στον οποίο το stanozolol θα μπορούσε να αυξήσει τη δύναμη ενός ταυτόχρονα χρησιμοποιημένου στεροειδούς. Για να προαγάγει αυτόν τον σκοπό κάποιος θα μπορούσε επίσης προσθήκη Proviron, η οποία έχει μια εξαιρετικά υψηλή συγγένεια για SHBG. Αυτή η συγγένεια μπορεί να αναγκάσει Proviron για να μετατοπίσει άλλα πιό αδύνατα υποστρώματα για SHBG (όπως η τεστοστερόνη), ένας άλλος μηχανισμός στον οποίο το ελεύθερο επίπεδο ορμονών μπορεί να αυξηθεί. Η προσθήκη Winstrol και Proviron στον επόμενο κύκλο τεστοστερόνης σας μπορεί επομένως να αποδειχθεί πολύ χρήσιμη, ενισχύοντας εμφανώς την ελεύθερη κατάσταση αυτού του ισχυρού ανδρόγυνου οικοδόμησης μυών.

 

Δόση:

 

Δόσεις Winstrol για τον κύκλο συσσώρευσης:

 

Το αναβολικό στεροειδές Stanozolol, ο συνηθέστερα γνωστό ως Winstrol ή Winny είναι για τα περισσότερα άτομα μια φτωχή επιλογή για τη συσσώρευση. Η ορμόνη Stanozolol δεν είναι καλοταιριασμένη για τη μάζα ιδιαίτερα αναβολικό και πολύ ελαφρώς αρρενογόνο αυτό είναι ένα στεροειδές πολύ ικανώτερο για τη δύναμη και την κοπή. Λόγω της δυνατότητάς του σε εντυπωσιακά χαμηλότερο SHBG θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί σε έναν κύκλο συσσώρευσης δεδομένου ότι μέσα να κατασταθούν άλλες ορμόνες αποδοτικότερες, αυξάνουν την ελεύθερη τεστοστερόνη και σταθεροποιούν ακόμη και τα κέρδη σε έναν ισχυρότερο βαθμό αλλά πιό πολύ θα βρεί άλλα στεροειδή για να είναι πολύ ευεργετικότερα μακροπρόθεσμα αυτό είναι αληθινά ένα από τα λίγα στεροειδή που μπορούμε καταλλήλως να ονομάσουμε ένα τέμνον στεροειδές. Για εκείνους που επιλέγουν, οι δόσεις Winstrol 50mg ανά ημέρα να προσθέσουν λίγο σε έναν κύκλο συσσώρευσης στο ουρά-τέλος που παρέχει τα οφέλη όπως συζητούνται αλλά κατά γενική ομολογία δεν είναι η καλύτερη επιλογή μας.

 

Δόσεις Winstrol για τον τέμνοντα κύκλο:

 

Αδιαφιλονίκητο Stanozolol είναι πολύ ευεργετικότερο σε έναν τέμνοντα κύκλο από είναι ένας κύκλος συσσώρευσης και πολλοί αρουραίοι γυμναστικής και ανταγωνιστικό συμπλήρωμα bodybuilders με αυτό το στεροειδές για ακριβώς εκείνο τον σκοπό. Οι τυποποιημένες δόσεις Winstrol θα εμπέσουν γενικά στο 50mg ανά σειρά ημέρας για 6-8 εβδομάδες με μερικά άτομα που επιλέγουν να πάνε τόσο υψηλές όσο 100mg ανά ημέρα κατά την ολόκληρη διάρκεια της χρήσης. Αυτό είναι λίγο μιας υψηλής δόσης και μπορεί να είναι αρκετά αγχωτικό στο συκώτι δεδομένου ότι είναι πολύ ηπατικό και μπορεί περαιτέρω πραγματικά να κάμψει τα σχεδιαγράμματα λιπιδίων σας με έναν αρνητικό τρόπο. Μπορούμε εντούτοις να κάνουμε μια εξαίρεση με δόσεις ενός τις υψηλότερες Winstrol αλλά μόνο στη βραχυπρόθεσμη μόδα αλλά μπορεί να είναι πολύ χρήσιμη. Οι δόσεις Winstrol 100mg ανά ημέρα για το ανταγωνιστικό bodybuilder ο τελευταίος 10-14 ημέρες πριν από έναν ανταγωνισμό μπορούν να είναι πολύ χρήσιμες και δεδομένου ότι αυτό είναι ένα πολύ λίγο χρονικό διάστημα το συκώτι και τα ζητήματα λιπιδίων δεν είναι όπως μεγάλα μιας ανησυχίας. Πολλά ανταγωνιστικά bodybuilders θα συμπληρώσουν με την ορμόνη Stanozolol σε 50mg ανά ημέρα για 6 εβδομάδες και θα την αυξήσουν έπειτα σε 100mg κάθε μέρα δεξιά πριν από μια επίδειξη για τις τελευταίες δύο εβδομάδες για να προσθέσουν πραγματικά ένα πρόσθετο επίπεδο σκληρότητας στη διάπλασή τους.

 

Αποτελέσματα Stanozolol:

 

Το Stanozolol δεν είναι ένα αναβολικό στεροειδές πιό πολύ θα ονόμαζε ως «στεροειδές συσσώρευσης» παρά το που χρησιμοποιείται για να καταπολεμήσει το μυ που σπαταλά τις ασθένειες. Για τον αθλητή που κοιτάζει για να συσσωρεύσει αυτό δεν είναι μια μεγάλη επιλογή. Μερικοί αθλητές θα το χρησιμοποιήσουν σε μια εκτός εποχής φάση συσσώρευσης για την ισχυρή μείωση SHBG που μπορεί να φέρει έτσι ώστε άλλες ορμόνες είναι αποτελεσματικότερες, αλλά αυτό δεν είναι μια πολύ έξυπνη πρακτική. Το Stanozolol δεν είναι αυτό που θα καλούσαμε πιό επικίνδυνο στεροειδές με κάθε μέσο, αλλά δεν είναι η παρενέργεια φιλική ούτε. Η χρήση σώζεται καλύτερα για όταν θα παράσχει η ορμόνη τα περισσότερα πλεονεκτήματα.

Σημαντική σημείωση: Η θηλυκή εκτός εποχής χρήση μπορεί να είναι αποτελεσματικότερη από την αρσενική εκτός εποχής χρήση δεδομένου ότι οι γυναίκες είναι πιό ευαίσθητες στην ορμόνη και μπορεί να πάρει περισσότεροι από το. Εντούτοις, υπάρχουν καλύτερες εκτός εποχής επιλογές για τις περισσότερες γυναίκες και επίσης θα το βρούν σωζόμενο καλύτερα για άλλες περιόδους χρήσης.

 

Είναι δύσκολο να ειπωθεί εάν η τέμνουσα ή αθλητική χρήση είναι η καλύτερη χρήση για Stanozolol όπως μπορεί να είναι πολύ αποτελεσματική και για τους δύο. Αυτό είναι ένα στεροειδές που έχει τη δυνατότητα να αυξήσει σημαντικά τη δύναμη και χωρίς πολύ κέρδος βάρους. Αυτό το κάνει ένα άριστο στεροειδές για πολλούς αθλητές. Η δύναμη όχι μόνο σημαίνει τη δύναμη αλλά μπορεί να σημάνει και τη δύναμη και την ταχύτητα, και η δύναμη και η ταχύτητα είναι το όνομα του παιχνιδιού για πολλούς αθλητές. Το Stanozolol έχει αποδειχθεί επίσης για να έχει έναν θετικό αντίκτυπο στη δύναμη τενόντων καθώς επίσης και τη δύναμη κόκκαλων (θυμηθείτε ότι έχει χρησιμοποιήσει για να θεραπεύσει την οστεοπόρωση). Υπάρχουν εκείνοι που παραπονιούνται για τις achy ενώσεις κατά τη χρησιμοποίηση Stanozolol και μερικοί λένε ότι εκείνοι στον εκρηκτικό αθλητισμό δεν πρέπει να το χρησιμοποιήσουν για το λόγο αυτό, αλλά η κατάλληλη κατάρτιση, ένα κατάλληλο σχέδιο διατροφής και συμπλήρωσης και η κατάλληλη χρήση κάνουν αυτό ένα πολύ εύκολο ζήτημα που αποφεύγει. Εάν ήταν ένα τέτοιο αυστηρό ζήτημα αυτό δεν θα ήταν ένα στεροειδές που ήταν και βρίσκεται συνεχώς σχεδόν σε κάθε αθλητισμό σε όλη την υδρόγειο.

 

Σημαντική σημείωση: Ο κοινός πόνος που συνδέεται μερικές φορές με Stanozolol είναι ο συνηθέστερα από εκείνους που τον χρησιμοποιούν σε έναν τέμνοντα κύκλο, ιδιαίτερα bodybuilders και σκληροπυρηνικοί αρουραίοι γυμναστικής. Το στεροειδές ο συχνότερα θα παρουσιάσει σε έναν τέμνοντα κύκλο στο τέλος του κύκλου πότε το άτομο είναι ήδη αδύνατο και ξηρότερο από κανονικό. Όταν είμαστε εξαιρετικά αδύνατοι και ξηρός δεν είναι ασυνήθιστο για τις ενώσεις μας να πονέσουν, ειδικά όταν εκπαιδεύουμε σθεναρά. Μερικά bodybuilders και μερικοί αθλητές θα χρησιμοποιήσουν μια χαμηλή δόση Nandrolone για να βοηθήσουν να καταπολεμήσουν τις achy ενώσεις κατά τη διάρκεια αυτής της φάσης.

Αφηνόμαστε έπειτα με την τέμνουσα χρήση η ίδια. Το Stanozolol είναι μια από τις καλύτερες επιλογές για έναν τέμνοντα κύκλο δεδομένου ότι θα παραγάγει έναν σκληρότερο και καθορισμένος κοιτάζει. Αυτό το βλέμμα δεν θα εμφανιστεί εάν δεν είστε ήδη αδύνατοι αλλά θα κάνει μια αδύνατη διάπλαση να φανεί ακόμα καλύτερη. Είναι επίσης ένα μεγάλο στοιχείο για τη συντήρηση της δύναμης που χάνεται συχνά όταν σκληρά να κάνει δίαιτα είναι προσιτό. Σκληρά να κάνει δίαιτα που συνοδεύεται απαραιτήτως από τη χαμηλή θερμιδική εισαγωγή θα οδηγήσει συχνά στην απώλεια δύναμης και Stanozolol μπορεί να βοηθήσει να μειώσει αυτήν την απώλεια. Είναι επίσης ένα μεγάλο στεροειδές γιατί η συντήρηση της αδύνατης μάζας που χάνεται συχνά για την ίδια δύναμη λόγων είναι μειωμένη. Δεν μπορούμε να πούμε ότι Stanozolol είναι το καλύτερο στεροειδές για το σκοπό αυτό, αλλά παίζει έναν ρόλο και είναι μια χαιρετισμένη προσθήκη σε ένα γενικό τέμνον σχέδιο.

 

Σχετικά προϊόντα:

 

Όνομα προϊόντων CAS αριθ.
Σειρά τεστοστερόνης
Τεστοστερόνη Enanthate CAS 315-37-7
Βάση τεστοστερόνης CAS 58-22-0
Οξικό άλας τεστοστερόνης CAS 1045-69-8
Propionate τεστοστερόνης CAS 57-85-2
Τεστοστερόνη Cypionate CAS 58-20-8
Τεστοστερόνη phenylpropionate CAS 1255-49-8
Τεστοστερόνη Isocaproate CAS 15262-86-9
Τεστοστερόνη Decanoate CAS 5721-91-5
Τεστοστερόνη Sustanon 250 /
Τεστοστερόνη Undecanoate CAS 5949-44-0
Fluoxymesterone (Halotestin) CAS 76-43-7
17-Methyltestosterone CAS 58-18-4
Mestanolone CAS 521-11-9
Mesterolone (Proviron) CAS 1424-00-6
Προφορικό Turinabol CAS 2446-23-3
17a-μεθυλικός-1-τεστοστερόνη CAS 65-04-3
Οξικό άλας Clostebol (Turinabol) CAS 855-19-6
1-τεστοστερόνη CAS 65-06-5
Σειρά Nandrolone
Nandrolone CAS 434-22-0
Nandrolone Decanoate (DECA) CAS 360-70-3
Nandrolone Phenypropionate (Durabolin) CAS 62-90-8
Stanolone (Androstanolone) CAS 521-18-6
Mibolerone CAS 3704-09-4
Nandrolone Propionbate CAS
Nandrolone Cypionate CAS 601-63-8
Σειρά Trenbolone
Οξικό άλας Trenbolone (Finaplix h/Revalor-χ) CAS 10161-34-9
Trenbolone Enanthate CAS 10161-33-8
Metribolone (Methyltrienolone) CAS 965-93-5
Ανθρακικό άλας Hexahydrobenzyl Trenbolone (parabolan) CAS 23454-33-3
Βάση Trenbolone CAS 10161-33-8
Tibolone CAS 5630-53-5
Σειρά Boldenone
Βάση Boldenone CAS 846-48-0
Boldenone Undecylenate (ισορροπιες) CAS 13103-34-9
Οξικό άλας Boldenone CAS 2363-59-9
Boldenone Cypionate CAS 106505-90-2
Προφορικά στεροειδή
Oxymetholone (Anadrol) CAS 434-07-1
Oxandrolone (Anavar) CAS 53-39-4
Stanozolol (Winstrol) CAS 10418-03-8
Σκόνη μικροϋπολογιστών Stanozolol (Winstrol) CAS 10418-03-8
Dianabol (Metandienone) CAS 72-63-9
Σειρά Drostanolone
Propionate Drostanolone (Masteron) CAS 521-12-0
Drostanolone Enanthate CAS 472-61-1
Methasterone (Superdrol) CAS 3381-88-2
Σειρά Methenolone
Methenolone Enanthate CAS 303-42-4
Οξικό άλας/Primobolan Methenolone CAS 434-05-9
Στεροειδή αντι-οιστρογόνου
Tamoxifen CAS 10540-29-1
Κιτρικό άλας Tamoxifen (Nolvadex) CAS 54965-24-1
Κιτρικό άλας Clomiphene CAS 50-41-9
Κιτρικό άλας Toremifene CAS 89778-27-8
Exemestane (Aromasin) CAS 107868-30-4
Formestane CAS 566-48-3
Anastrozole (Arimidex) CAS 120511-73-1
Letrazole (Femara) CAS 112809-51-5
Αύξηση φύλων
Cialis (Tadalafil) CAS 171596-29-5
Κιτρικό άλας Sildenafil () CAS 171599-83-0
Sildenafil Mesylate /
Υδροχλωρίδιο Vardenafil (Levitra) CAS 224785-91-5
HCL CAS 119356-77-3
Dutasteride (Avodart) CAS 164656-23-9
Finasteride CAS 98319-26-7
HCL Yohimbine CAS 65-19-0
Διαλύτες για τα στεροειδή
Βενζυλικό Benzoate CAS 120-51-4
Βενζυλικό οινόπνευμα CAS 100-51-6
Πετρέλαιο σπόρου σταφυλιών CAS 85594-37-2
Αιθυλικό Oleate CAS 111-62-6
Guaiacol CAS 90-05-1
Polysorbate 80 (Tween 80) CAS 9005-65-6
Γλυκόλη πολυαιθυλενίου (ΓΟΜΦΟΣ) CAS 25322-68-3
Γλυκόλη προπυλενίου CAS 57-55-6
Πετρέλαιο MCT  
Σειρά SARM
MK-2866 (Ostarine, Enobosarm) CAS 841205-47-8
GW501516 (gsk-516, Cardarine) CAS 317318-70-0
MK-677 (Ibutamoren) CAS 159634-47-6
S-4 (Andarine, gtx-007) Cas401900-40-1
Lgd-4033 Cas1165910-22-4
SR9009 Cas1379686-30-2
SR9011 Cas1379686-29-9
Yk-11 Cas431579-34-9
RAD140 CAS1182367-47-0
AICAR (Acadesine) CAS 2627-69-2
Polypeptide ορμόνες
CJC1295 χωρίς DAC CAS 863288-34-0
CJC1295 με DAC CAS 863288-34-0
Hexarelin CAS 140703-51-1
MGF  
MGF ΓΟΜΦΩΝ  
ΑΜ-1 CAS 75921-69-6
ΑΜ-2 CAS 121062-08-6
Ghrp-2 CAS 158861-67-7
Ghrp-6 CAS 87616-84-0
Ipamorelin CAS 170851-70-4
Sermorelin CAS 86168-78-7
Oxytocin CAS 50-56-6
TB500 CAS 77591-33-4
Pentadecapeptide BPC 157  
AOD 9604 CAS 221231-10-3
Triptorelin CAS 57773-63-4
Tesamorelin CAS 218949-48-5
DSIP CAS 62568-57-4
Selank  
PT141 CAS 189691-06-3
Gonadorelin CAS 34973-08-5
Epitalon 307297-39-8
IGF-1 LR3 1mg
Gdf-8 1mg
Follistatin 344  
Παχιά απώλεια
T3 νάτριο/Cytomel του /Liothyronine CAS 55-06-1
T4/L-Thyroxine άλας νατρίου CAS 25416-65-3
Λ-Carnitine CAS 541-15-1
DMAA CAS 13803-74-2
Theobromine CAS 83-67-0
Synephrine CAS 94-07-5
Rimonabant CAS 168273-06-1
HCL Lorcaserin CAS 846589-98-8
CLA (κλιμένο λινελαϊκό οξύ) CAS 2420-56-6
Orlistat  

 

Διαδικασία συσκευασίας & παράδοσης:

 

1 ικανοποιητικό απόθεμα, έτσι μπορούμε παράδοση αμέσως στην ίδια την ημέρα όταν λάβετε την πληρωμή.

 

2 περίπλοκος και επαγγελματικός λογιστικός πράκτορας. Παίρνουμε την ευθύνη να παρέχουμε στους πελάτες μας τη γρήγορη παράδοση και να εξασφαλίσουμε τη ναυτιλία.

 

3 καλά εκπαιδευμένη και πειθαρχημένη συσκευάζοντας ομάδα. Μοναδικοί τρόποι να σταλούν 10 γραμμάρια στις σκόνες 100kg κάποτε στον προορισμό σας. Η γρήγορη και διακριτική αποστολή θα μπορούσε να τακτοποιηθεί για το τελωνειακό πέρασμα που εγγυήθηκε.

 

4 οι εικόνες συσκευασίας και ο κώδικας στερέωσης παρέχονται μέσα σε 18 ώρες μετά από να λάβουν την πληρωμή. Οι ενημερωμένες πληροφορίες καταδίωξης θα παρασχεθούν κάθε δεύτερη μέρα.

 

5 υπηρεσία μεταπώλησης: Οποιαδήποτε ερωτήσεις ή προβλήματα μετά από να λάβουν το προϊόν, παρακαλώ αισθάνονται ελεύθερες να μας έρθουν σε επαφή με. Τα προβλήματα θα λύνονταν για σας αμέσως.

 

Ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα:


1. Η επιχείρησή μας είναι ένας διάσημος φαρμακευτικός κατασκευαστής, που ειδικεύεται στις ακατέργαστες στεροειδείς σκόνες στη ηπειρωτική Κίνα. Είναι όχι μόνο ο κύριος κατασκευαστής της σκόνης στεροειδών και φαρμακευτικές πρώτες ύλες στον κεντρικό τομέα της Κίνας αλλά και των εξαγωγών σε όλο τον κόσμο. Όλες οι σκόνες είναι εργοστάσιο που παρέχει άμεσα.


2. Τα προϊόντα μας έχουν εξαχθεί στη Γερμανία, τη Νορβηγία, την Πολωνία, τη Φινλανδία, την Ισπανία, το UK, τη Γαλλία, τη Ρωσία, τις ΗΠΑ, τη Βραζιλία, το Μεξικό, την Αυστραλία, την Ιαπωνία, την Κορέα, την Ταϊλάνδη, την Ινδονησία, την Ουρουγουάη και πολλές άλλες χώρες. Η μηνιαία παραγωγή είναι άνω των 100kgs. Λατρεύουμε έναν μεγάλο αριθμό πιστών πελατών που εξυπηρετούν στους τομείς γυμναστικής, τομείς αθλητών, ιατρικό όργανο, κλινικές και ούτω καθεξής.


3. Προϊόντα κορυφαίας ποιότητας με το ανταγωνιστικότερο ποσοστό. Τα ελεύθερα δείγματα είναι διαθέσιμα.


4. Καλά μεταμφιεσμένη συσκευασία. Γρήγορα και ασφαλής παράδοση από DHL, TNT, τη Fedex, HKEMS, το UPS, κ.λπ.


5. Εύκαμπτοι όροι πληρωμής.


6. Αποκλειστική εξυπηρέτηση πελατών και 24/7 σε απευθείας σύνδεση έγκαιρη και χρήσιμη υπηρεσία μεταπώλησης.

 

 

Πώς να τοποθετήσει μια διαταγή:

 

 
Βήμα 1 Όνομα τι η ανάγκη σας (που προϊόν, ποσότητα
Βήμα 2 Η πλήρης πληρωμή θα γινόταν μόλις έρθουμε σε μια συμφωνία για όλες τις λεπτομέρειες.
Βήμα 3 Το δέμα θα στελνόταν έξω επάνω στην παραλαβή της πληρωμής.
Βήμα 4 Οι πληροφορίες για το δέμα θα προσφέρονταν (φωτογραφία, αριθμός καταδίωξης)
Βήμα 5 Τελικά θα παίρνατε το δέμα σε 5~9 ημέρες.

 

 

 

Οποιαδήποτε ερώτηση, pls αισθάνεται ελεύθερη να έρθει σε επαφή με σε με.

 

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: το sinosource6666@gmail.com       Whatsapp: +86-13657291547

 

Wickr: sinosource

Στοιχεία επικοινωνίας
Ben

Τηλεφωνικό νούμερο : Wickr: sinosource

WhatsApp : +https://api.whatsapp.com/send?phone=8613657291547