Τεστοστερόνης ακατέργαστη μυών οικοδόμησης τεστοστερόνη Cypionate CAS 58-20-8 σκονών στεροειδών άσπρη

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: YW
Πιστοποίηση: GMP, ISO9001, USP, KOSHER
Αριθμό μοντέλου: 58-20-8
Ποσότητα παραγγελίας min: 10G
Τιμή: Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: Διακριτική συσκευασία ή όπως απαιτείται
Χρόνος παράδοσης: 3 ~ 5 εργάσιμες ημέρες
Όροι πληρωμής: Μεταφορά καλωδίων της Western Union, Moneygram, Bitcoin και τράπεζας
Δυνατότητα προσφοράς: 5000kg/week
CAS: 58-20-8 Χημική δοκιμή: 99% λ.
Συσκευασία: τσάντα ή κασσίτερος φύλλων αλουμινίου παράδοση: Εκφράστε τον αγγελιαφόρο
Χαρακτήρας: άσπρη ή off-white κρυστάλλινη σκόνη EINECS: 200-368-4
Υψηλό φως:

Στεροειδής ορμόνη τεστοστερόνης

,

αρσενική τεστοστερόνη ορμονών

Τεστοστερόνης ακατέργαστη μυών οικοδόμησης τεστοστερόνη Cypionate CAS 58-20-8 σκονών στεροειδών άσπρη για τη μάζα μυών

 

 

1.Quick λεπτομέρειες:

 

CAS ΑΡΙΘ.: 58-20-8

EINECS: 200-368-4

Δοκιμή: 99% λεπτό.

Μοριακός τύπος: C27H40O3

Μοριακό βάρος: 412.61

Συσκευασία: τσάντα ή κασσίτερος φύλλων αλουμινίου.

Παράδοση: Εκφράστε τον αγγελιαφόρο.

Η ελάχιστη διαταγή είναι 10 γραμμάρια.

Χαρακτήρας: άσπρη ή off-white κρυστάλλινη σκόνη.

Χρήση: Φαρμακευτική υλική, στεροειδής ορμόνη, Anabolin. Σαν αρσενική ορμόνη και αναβολικές ορμόνες.

Πρότυπα: USP28

 

 

2.Description:

Η τεστοστερόνη cypionate είναι μια στεροειδής ορμόνη από το ανδρόγυνο και βρίσκεται στα θηλαστικά και άλλα σπονδυλωτά, τεστοστερόνη cypionate εκκρίνονται πρώτιστα
Οι δοκιμές των ταχυδρομείων και των ωοθηκών του θηλυκού, αν και το μικρό ποσό εκκρίνεται επίσης από τους επινεφρίδιους αδένες, τεστοστερόνη cypionate είναι η αρσενική ορμόνη φύλων αρχής και ένα αναβολικό στεροειδές.

Η τεστοστερόνη cypionate διαδραματίζει έναν βασικό ρόλο στην ανάπτυξη του αρσενικού αναπαραγωγικού ιστού όπως testis και οι προστάτες. Επιπλέον, η τεστοστερόνη cypionate είναι ουσιαστική για την υγεία και την ευημερία καθώς επίσης και η πρόληψη της οστεοπόρωσης, τεστοστερόνη cypionate συντηρείται μέσω των περισσότερων σπονδυλωτών, αν και τα ψάρια κάνουν μια ελαφρώς διαφορά από το αποκαλούμενο ketotestosterone 11. Η τεστοστερόνη Cypionate είναι μακρύς-η τεστοστερόνη διαθέσιμη σήμερα. Έχει μια ημιζωή στο σώμα 15 έως 16 ημερών και βρίσκεται ως εκχύσιμο πετρέλαιο. Επειδή αντιδρά στο σώμα για τόσο πολύ καιρό, μπορεί να προκαλέσει περισσότερη διατήρηση νερού από άλλα στεροειδή και χρησιμοποιείται καλύτερα όπως ένωση συσσώρευσης σε έναν σωρό.

 


3.Applications:

 

Η τεστοστερόνη cypionate είναι μια στεροειδής ορμόνη από το ανδρόγυνο και βρίσκεται στα θηλαστικά και άλλα σπονδυλωτά, τεστοστερόνη cypionate εκκρίνονται πρώτιστα στις δοκιμές των ταχυδρομείων και οι ωοθήκες του θηλυκού, αν και το μικρό ποσό εκκρίνεται επίσης από τους επινεφρίδιους αδένες, τεστοστερόνη cypionate είναι η αρσενική ορμόνη φύλων αρχής και ένα αναβολικό στεροειδές.

Η τεστοστερόνη cypionate διαδραματίζει έναν βασικό ρόλο στην ανάπτυξη του αρσενικού αναπαραγωγικού ιστού όπως testis και η προσθήκη prostates.in, η τεστοστερόνη cypionate είναι ουσιαστική για την υγεία και την ευημερία καθώς επίσης και η πρόληψη της οστεοπόρωσης, τεστοστερόνη cypionate συντηρείται μέσω των περισσότερων σπονδυλωτών, αν και τα ψάρια κάνουν μια ελαφρώς διαφορά από το αποκαλούμενο ketotestosterone 11.

 

 

4.COA:

 

Στοιχείο Πρότυπα Αποτέλεσμα
Περιγραφή Λευκό ή άσπρος-από την κρυστάλλινη σκόνη Άσπρη κρυστάλλινη σκόνη
Σημείο τήξης 98°C ~ 104°C 100°C ~ 101°C
Συγκεκριμένη περιστροφή +85° ~ +92° +87.5°
Απώλεια στην ξήρανση NMT 0,50% 0,30%
Υπόλειμμα στην ανάφλεξη NMT 0,20% Συμμορφώνεται
Δοκιμή 97.0% ~ 103,0% 99.5%
Συμπέρασμα Προσαρμοστείτε με σε USP36

 

 

5.Usage:

 

Η τεστοστερόνη Cypionate χρησιμοποιείται στα άτομα που δεν κάνουν αρκετές μιας φυσικής ουσίας αποκαλούμενης τεστοστερόνη. Στα αρσενικά, η τεστοστερόνη είναι αρμόδια για πολλές κανονικές λειτουργίες, συμπεριλαμβανομένης της αύξησης και ανάπτυξη των γεννητικών οργάνων, των μυών, και των κόκκαλων. Βοηθά επίσης να προκαλέσει την κανονική σεξουαλική ανάπτυξη (εφηβεία) στα αγόρια. Η τεστοστερόνη ανήκει σε μια κατηγορία φαρμάκων γνωστή ως ανδρόγυνα. Λειτουργεί με την επιρροή σε πολλών συστημάτων σωμάτων έτσι ώστε το σώμα μπορεί να αναπτυχθεί και να λειτουργήσει κανονικά.

Η τεστοστερόνη μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σε ορισμένα εφηβικά αγόρια για να προκαλέσει την εφηβεία σε εκείνοι με την καθυστερημένη εφηβεία. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να θεραπεύσει ορισμένους τύπους καρκίνων του μαστού στις γυναίκες.

 

 

6.Dosage:

Το πιό κοινό πρόγραμμα δόσης για αυτήν την ένωση (άτομα) είναι να εγχθούν 50 σε 100mg, κάθε μέρα ή τη 2$α ημέρα. Όπως με τους δημοφιλέστερους εστέρες, η συνολική εβδομαδιαία δόση θα ήταν στη σειρά 300-700mg. Όπως με όλες τις ενώσεις τεστοστερόνης, αυτό το φάρμακο είναι ο καταλληλότερα ταιριαγμένο για τις φάσεις συσσώρευσης κατάρτισης. Εδώ ο συχνότερα συνδυάζεται με άλλους ισχυρούς πράκτορες όπως Dianabol, Anadrol, ή Deca-Durabolin, συνδυασμοί που αποδεικνύουν να λειτουργήσουν αρκετά καλά. Propionate εντούτοις μερικές φορές επίσης χρησιμοποιείται με το anabolics/τα ανδρόγυνα κατά τη διάρκεια των φάσεων κοπής ή να κάνει δίαιτα κατάρτισης, ένας χρόνος όταν είναι γρήγορη δράση και η αρρενογόνος φύση εκτιμάται επίσης. Οι δημοφιλείς σωροί περιλαμβάνουν μια μέτρια δόση propionate με προφορικό έναν αναβολικό όπως Winstrol (15-35 mg καθημερινά), Primobolan (50-150mg καθημερινά) ή το oxandrolone (15-30mg καθημερινά). Υπό τον όρο ότι το ποσοστό λίπους σωμάτων είναι αρκετά χαμηλό, το βλέμμα πυκνό muscularity μπορεί να βελτιωθεί ειδικότερα (φράζοντας οποιαδήποτε υπερβολική συγκέντρωση οιστρογόνου από την τεστοστερόνη). Κάποιος θα μπορούσε επίσης να προσθέσει ένα μη-αρωματίζοντας ανδρόγυνο όπως το trenbolone ή Halotestin, τα οποία πρέπει να έχουν μια πιό ακραία επίδραση στην υποδόρια σκληρότητα λίπους και μυών σωμάτων. Φυσικά με την προστιθέμενη περιεκτικότητα σε ανδρόγυνα οποιεσδήποτε σχετικές παρενέργειες θα γίνουν εντονότερες.

 

 

7.Traits:

 

Η τεστοστερόνη Cypionate είναι μια συνθετική έκδοση της φυσικά παραχθείσας ορμόνης τεστοστερόνης. Αυτή η ορμόνη είναι αρμόδια για πολλά διαφορετικά φυσικά και διανοητικά χαρακτηριστικά στα αρσενικά. Προωθεί την κίνηση φύλων, παχιά απώλεια, βοήθειες με το κέρδος και τη διατήρηση της αδύνατης μάζας μυών, πυκνότητα κόκκαλων αυξήσεων, και μπορεί ακόμη και να προστατεύσει από τις καρδιακές παθήσεις. Εάν παράγεται φυσικά ή μέσω της χρήσης της τεστοστερόνης Cypionate, αυτά τα γνωρίσματα δεν αλλάζουν. Όλα τα άλλα στεροειδή είναι πραγματικά το μόριο τεστοστερόνης που έχουν αλλάξει για να αλλάξει τις ιδιότητες της ορμόνης. Η τεστοστερόνη Cypionate φέρνει μια εκτίμηση 100 κατά το μέτρηση της αναβολικής/αρρενογόνου δομής της και αυτή η εκτίμηση χρησιμοποιείται για να μετρήσει όλα τα άλλα στεροειδή. Αυτό θα έκανε την τεστοστερόνη το «πατέρα» όλων των αναβολικών στεροειδών που χρησιμοποιούνται από τους αθλητές σήμερα.

 


8.Effects:

 

Με έναν καλά-προγραμματισμένο κύκλο Cypionate τεστοστερόνης, σχεδόν κάθε αναβολικό στεροειδές όφελος μπορεί να ληφθεί. Για τον εκτός εποχής αθλητή, περισσότερη αδύνατη μάζα μυών μπορεί να χτιστεί με το λιγότερο κέρδος λίπους σωμάτων. Προκειμένου να αυξηθείτε, πρέπει να καταναλώσετε αρκετές θερμίδες και το παχύ κέρδος θα εμφανιστεί, αλλά η τεστοστερόνη Cypionate θα εξασφαλίσει η ορμή του κέρδους βάρους σας είναι το βάρος θέλετε.

Ενώ η εκτός εποχής χρήση συσσώρευσης είναι η πιό κοινή, τα αποτελέσματα της τεστοστερόνης Cypionate μπορούν να είναι παρά πολύ ευεργετικά κατά τη διάρκεια της τέμνουσας φάσης επίσης. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου χρήσης, είμαστε σε θέση να συντηρήσουμε πολύ περισσότερο αδύνατο ιστό μυών που ειδάλλως θα χανόταν. Προκειμένου να χαθεί το λίπος σωμάτων, πρέπει να καψουμε περισσότερες θερμίδες από καταναλώνουμε και αυτό μπορεί και συχνά οδηγεί στο μυ και την απώλεια δύναμης. Περαιτέρω, ο μακρύτερος και ο σκληρότερος εσείς κάνει δίαιτα ο περισσότερος μυς και η δύναμη θα είναι σε κίνδυνο, αλλά λόγω των γνωρισμάτων της τεστοστερόνης του ιστού και η δύναμη μυών Cypionate προστατεύεται.

Ανεξάρτητα από το σκοπό της χρήσης, η τεστοστερόνη Cypionate καθορίζει την αύξηση απόδοσης από τη δυνατότητά της να προωθήσει την αποκατάσταση και την αντοχή. Με μια δόση επιπέδων απόδοσης της τεστοστερόνης Cypionate το σώμα σας μπορεί να ανακτήσει γρηγορότερα και δεν θα κουράσετε έξω όπως γρήγορα. Αυτό θα σας επιτρέψει στο workout πιό μακροχρόνιο και σκληρότερο, και περισσότερη πρόοδος μπορεί να σημειωθεί. Αυτό είναι αύξηση απόδοσης στο καλύτερό της!

 


9.Reviews:

 

Με πολλά αναβολικά στεροειδή για να επιλέξουν από, πολύ λίγοι φέρνουν ένα τέτοιο υψηλό επίπεδο της μεταβλητότητας και της ανεκτικότητας ως τεστοστερόνη Cypionate. Τελειοποιήστε για τους αρχαρίους και οι μακροπρόθεσμοι στεροειδείς χρήστες σε οποιοδήποτε κύκλο, αυτό είναι αδύνατοι να πάνε στραβά με αυτό το στεροειδές. Εάν είστε νέοι στα αναβολικά στεροειδή και έχετε έξω η φυσική δυνατότητά σας, αυτό είναι το τέλειο στεροειδές για να δει την πρόοδό σας συνεχίζεται άλλη μια φορά. Εάν είστε προηγμένος στεροειδής χρήστης και έχετε χρησιμοποιήσει Cypionate στους προηγούμενους κύκλους, θα συνεχίσει να είναι εξίσου αποτελεσματικό κάθε φορά. Αυτό δεν είναι ένα αναβολικό στεροειδές που διατηρείται για μια ιδιαίτερη ομάδα ανθρώπων, ή ένα που είναι μόνο χρήσιμα σε έναν συγκεκριμένο χρόνο αλλά μάλλον ένα στερεό θεμελιώδες στεροειδές που είναι τέλειο για οποιοδήποτε κύκλο.

 


10.Cook συνταγή:

 

Δοκιμή Cypionate μετατροπή 40ml @ 250mg/ml 10 γραμμαρίου
λίρα Κύπρου δοκιμής 10 γραμμαρίων
2ml βενζυλικό οινόπνευμα = BA 5%
30,5 μιλ. πετρελαίου σουσαμιού

60ml @ 250mg/ml
Σκόνη Cypionate δοκιμής: 15 γραμμάρια
42,7 grapeseed μιλ. πετρελαίου
2,8 μιλ. BA 5%

Η συνταγή λίρας Κύπρου 50ml @ 200mg/ml δοκιμής για το σπίτι παρασκευάζει
10g σκόνη τεστοστερόνης cypionate
17.5ml αιθυλικό Oleate (EO)
16ml Grapeseed πετρέλαιο (GSO)
1.5ml BA (3%)
7.5ml BB (15%)

 

 

11.Competitive πλεονεκτήματα:

 

Η επιχείρησή μας είναι ένα επαγγελματικό κύριο εργοστάσιο παραγωγής στην Κίνα στο φαρμακευτικό τομέα πολλών ετών. Περιοχές παράδοσης των προϊόντων μας: ΗΠΑ, UK, Καναδάς, Αυστραλία, Βραζιλία, Ρωσία, Πορτογαλία, Λετονία, Ελβετία, Ισλανδία, Ουκρανία, Γερμανία, Γαλλία, Κάτω Χώρες, Βέλγιο, Περού, Σουηδία, Νέα Ζηλανδία, η Δημοκρατία της Τσεχίας, Λιθουανία, Ιρλανδία, Τυνησία, Μεξικό, Ελλάδα, Πουέρτο Ρίκο, Ταϊλάνδη, Ισραήλ και ούτω καθεξής.

 

Μέθοδος πληρωμής: T/T, Δυτική Ένωση, Moneygram, bitcoin κ.λπ.

 

Διακριτική συσκευασία: Η συσκευασία ταιριάζει εσείς καλύτερα θα επιλεγόταν για να διασχίσει το τελωνείο ακίνδυνα. Ή εάν έχετε τον ιδανικό τρόπο σας, θα μπορούσε να είναι λαμβάνει υπόψη επίσης.

 

Κορυφαία ποιότητα: Υψηλός - η ποιότητα που εξασφαλίζεται, μόλις βρεθεί οποιοδήποτε πρόβλημα, η συσκευασία θα ήταν για σας.

 

Ασφάλεια που στέλνει: Στέλνοντας από σαφή (Fedex, UPS, DHL, EMS), αεροπορικώς. Η επαγγελματικότερη αποστολέας θα ήταν για σας.

 

Έχουμε το απόθεμα, έτσι μπορούμε παράδοση γρήγορα στην ίδια την ημέρα όταν λάβετε την πληρωμή.

 

Θερμή υπηρεσία μεταπώλησης για σας 24/7. Οποιεσδήποτε από την ερώτησή σας θα λύνονταν για τον πρώτο το συντομότερο δυνατό.

 

Μια έκπτωση θα δινόταν όταν κάνετε μια μεγάλη διαταγή.

 

12.Other καυτά πωλώντας στεροειδή:

 

Όνομα προϊόντων CAS αριθ.
Σειρά τεστοστερόνης
Τεστοστερόνη Enanthate CAS 315-37-7
Βάση τεστοστερόνης CAS 58-22-0
Οξικό άλας τεστοστερόνης CAS 1045-69-8
Propionate τεστοστερόνης CAS 57-85-2
Τεστοστερόνη Cypionate CAS 58-20-8
Τεστοστερόνη phenylpropionate CAS 1255-49-8
Τεστοστερόνη Isocaproate CAS 15262-86-9
Τεστοστερόνη Decanoate CAS 5721-91-5
Τεστοστερόνη Sustanon 250 /
Τεστοστερόνη Undecanoate CAS 5949-44-0
Fluoxymesterone (Halotestin) CAS 76-43-7
17-Methyltestosterone CAS 58-18-4
Mestanolone CAS 521-11-9
Mesterolone (Proviron) CAS 1424-00-6
Προφορικό Turinabol CAS 2446-23-3
17a-μεθυλικός-1-τεστοστερόνη CAS 65-04-3
Οξικό άλας Clostebol (Turinabol) CAS 855-19-6
1-τεστοστερόνη Cypiontae CAS 1965-6-5
Σειρά Nandrolone
Nandrolone CAS 434-22-0
Nandrolone Decanoate (DECA) CAS 360-70-3
Nandrolone Phenypropionate (Durabolin) CAS 62-90-8
Stanolone (Androstanolone) CAS 521-18-6
Mibolerone CAS 3704-09-4
Nandrolone Propionbate CAS
Nandrolone Cypionate CAS 601-63-8
Σειρά Trenbolone
Οξικό άλας Trenbolone (Finaplix h/Revalor-χ) CAS 10161-34-9
Trenbolone Enanthate CAS 10161-33-8
Metribolone (Methyltrienolone) CAS 965-93-5
Ανθρακικό άλας Hexahydrobenzyl Trenbolone (parabolan) CAS 23454-33-3
Βάση Trenbolone CAS 10161-33-8
Tibolone CAS 5630-53-5
Σειρά Boldenone
Βάση Boldenone CAS 846-48-0
Boldenone Undecylenate (ισορροπιες) CAS 13103-34-9
Οξικό άλας Boldenone CAS 2363-59-9
Boldenone Cypionate CAS 106505-90-2
Προφορικά στεροειδή
Oxymetholone (Anadrol) CAS 434-07-1
Oxandrolone (Anavar) CAS 53-39-4
Stanozolol (Winstrol) CAS 10418-03-8
Σκόνη μικροϋπολογιστών Stanozolol (Winstrol) CAS 10418-03-8
Dianabol (Metandienone) CAS 72-63-9
Σειρά Drostanolone
Propionate Drostanolone (Masteron) CAS 521-12-0
Drostanolone Enanthate CAS 472-61-1
Methasterone (Superdrol) CAS 3381-88-2
Σειρά Methenolone
Methenolone Enanthate CAS 303-42-4
Οξικό άλας/Primobolan Methenolone CAS 434-05-9
Στεροειδή αντι-οιστρογόνου
Tamoxifen CAS 10540-29-1
Κιτρικό άλας Tamoxifen (Nolvadex) CAS 54965-24-1
Κιτρικό άλας Clomiphene CAS 50-41-9
Κιτρικό άλας Toremifene CAS 89778-27-8
Exemestane (Aromasin) CAS 107868-30-4
Formestane CAS 566-48-3
Anastrozole (Arimidex) CAS 120511-73-1
Letrazole (Femara) CAS 112809-51-5
Αύξηση φύλων
Cialis (Tadalafil) CAS 171596-29-5
Κιτρικό άλας Sildenafil () CAS 171599-83-0
Sildenafil Mesylate /
Υδροχλωρίδιο Vardenafil (Levitra) CAS 224785-91-5
HCL CAS 119356-77-3
Dutasteride (Avodart) CAS 164656-23-9
Finasteride CAS 98319-26-7
HCL Yohimbine CAS 65-19-0
Διαλύτες για τα στεροειδή
Βενζυλικό Benzoate CAS 120-51-4
Βενζυλικό οινόπνευμα CAS 100-51-6
Πετρέλαιο σπόρου σταφυλιών CAS 85594-37-2
Αιθυλικό Oleate CAS 111-62-6
Guaiacol CAS 90-05-1
Polysorbate 80 (Tween 80) CAS 9005-65-6
Γλυκόλη πολυαιθυλενίου (ΓΟΜΦΟΣ) CAS 25322-68-3
Γλυκόλη προπυλενίου CAS 57-55-6
Πετρέλαιο MCT  
Σειρά SARM
MK-2866 (Ostarine, Enobosarm) CAS 841205-47-8
GW501516 (gsk-516, Cardarine) CAS 317318-70-0
MK-677 (Ibutamoren) CAS 159634-47-6
S-4 (Andarine, gtx-007) Cas401900-40-1
Lgd-4033 Cas1165910-22-4
SR9009 Cas1379686-30-2
SR9011 Cas1379686-29-9
Yk-11 Cas431579-34-9
RAD140 CAS1182367-47-0
AICAR (Acadesine) CAS 2627-69-2
Polypeptide ορμόνες
CJC1295 χωρίς DAC CAS 863288-34-0
CJC1295 με DAC CAS 863288-34-0
Hexarelin CAS 140703-51-1
MGF  
MGF ΓΟΜΦΩΝ  
ΑΜ-1 CAS 75921-69-6
ΑΜ-2 CAS 121062-08-6
Ghrp-2 CAS 158861-67-7
Ghrp-6 CAS 87616-84-0
Ipamorelin CAS 170851-70-4
Sermorelin CAS 86168-78-7
Oxytocin CAS 50-56-6
TB500 CAS 77591-33-4
Pentadecapeptide BPC 157  
AOD 9604 CAS 221231-10-3
Triptorelin CAS 57773-63-4
Tesamorelin CAS 218949-48-5
DSIP CAS 62568-57-4
Selank  
PT141 CAS 189691-06-3
Gonadorelin CAS 34973-08-5
Epitalon 307297-39-8
IGF-1 LR3 1mg
Gdf-8 1mg
Follistatin 344  
Παχιά απώλεια
T3 νάτριο/Cytomel του /Liothyronine CAS 55-06-1
T4/L-Thyroxine άλας νατρίου CAS 25416-65-3
Λ-Carnitine CAS 541-15-1
DMAA CAS 13803-74-2
Theobromine CAS 83-67-0
Synephrine CAS 94-07-5
Rimonabant CAS 168273-06-1
HCL Lorcaserin CAS 846589-98-8
CLA (κλιμένο λινελαϊκό οξύ) CAS 2420-56-6
Orlistat CAS 96829-58-2
Pyruvate ασβεστίου CAS 52009-14-0
2, 4-Dinitrophenol (DNP) CAS 51-28-5
Οξύ Tauroursodeoxycholic (Tudca) CAS 14605-22-2
Τοπικό αναισθητικό
Παρακεταμόλη CAS 103-90-2
Phenacetin CAS 62-44-2
Benzocaine CAS 94-09-7
HCL λιδοκαΐνης CAS 137-58-6
Prilocaine CAS 721-50-6
HCL Benzocaine CAS 23239-88-5
HCL λιδοκαΐνης CAS 73-78-9
Procaine HCL CAS 51-05-8
HCL Prilocaine CAS 1786-81-8
HCL Tetracaine CAS 136-47-0
HCL Aarticaine CAS 23964-57-0
HCL Levobupivacaine CAS 27262-48-2
HCL Ropivacaine CAS 132112-35-7
Ropivacaine Mesylate CAS 854056-07-8

 

 

13.Contact:

 

Ben

 

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: το sinosource6666@gmail.com

WhatsApp: +86-13657291547

 

Μην διστάστε να με έρθετε σε επαφή με εάν ενδιαφέρεστε για ή έχετε οποιεσδήποτε άλλεσδήποτε ερωτήσεις, απαίτηση. Όλοι ευπρόσδεκτοι!

 

Τεστοστερόνης ακατέργαστη μυών οικοδόμησης τεστοστερόνη Cypionate CAS 58-20-8 σκονών στεροειδών άσπρη 0

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Ben

Τηλεφωνικό νούμερο : Wickr: sinosource

WhatsApp : +https://api.whatsapp.com/send?phone=8613657291547