Φαρμακευτικά εκχύσιμα άσπρα στεροειδή Drostanolone Enanthate Masteron για Bodybuilding

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: YW
Πιστοποίηση: ISO9001, GMP, USP, KOSHER
Αριθμό μοντέλου: 472-61-145
Ποσότητα παραγγελίας min: 10 γραμμάρια
Τιμή: Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: Διακριτική μεταμφιεσμένη συσκευασία ή όπως απαιτείται
Χρόνος παράδοσης: 3-7 εργάσιμες ημέρες
Όροι πληρωμής: Western Union, MoneyGram, T/T, Bitcoin
Δυνατότητα προσφοράς: 5000 kg/month
CAS:: 472-61-145 Αγνότητα:: 99%
MW:: 416.64 MF:: C27H44O3
Χρήση:: Bodybuilding Εμφάνιση:: Άσπρη σκόνη
Υψηλό φως:

Στεροειδή κέρδους μυών

,

συνθετικό αναβολικό στεροειδές

Φαρμακευτικά εκχύσιμα άσπρα στεροειδή Drostanolone Enanthate Masteron για Bodybuilding

 

 

Γρήγορες λεπτομέρειες:

 

Όνομα προϊόντων Drostanolone Enanthate
CAS αριθ. 13425-31-5
Συνώνυμα Masteron Enanthate
Μοριακός τύπος C27H44O3
Μοριακό βάρος 416,637 γ·mol−1
Αγνότητα 99% λ.
Χρήση Μυς κέρδους
Χαρακτήρας Άσπρη κρυστάλλινη σκόνη
Βαθμός Φαρμακευτικός βαθμός
Πρότυπα USP, CP
Μέθοδος παράδοσης EMS, DHL, TNT, Fedex

 

Περιγραφή:

Το Drostanolone Enanthate ή Masteron Enanthate είναι συνήθως ένα στεροειδές που δημιουργείται αρχικά το 1959 από Syntex και τώρα μόνο παρέχεται για τη μαύρη/υπόγεια θέση αγοράς. Είναι σίγουρα συχνά ένας τύπος αναβολικού αρρενογόνου στεροειδούς που μπορεί να βασιστεί συνήθως Propionate a.k.a Drostanolone. Masteron που έχει διακοπεί τώρα.

Το αναβολικό αρρενογόνο στεροειδές όρου αναφέρεται στο πώς το φάρμακο προκαλεί τη σειρά κυττάρων tog και έχει επιπτώσεις στη βελτίωση της συνήθως αρσενικών ανάπτυξης τρίχας χαρακτηριστικών για παράδειγμα και του μεγέθους μυών. Τα ανδρόγυνα αναφέρονται για την αρσενική τεστοστερόνη ορμονών φύλων για παράδειγμα ενώ το anabolism σημαίνει την οικοδόμηση των κυττάρων μέσω του μεταβολισμού.

Το Masteron, ποιο Drostanolone Enanthate είναι συνήθως βασισμένο μακριά, χρησιμοποιήθηκε αρχικά ως μερίδα της θεραπείας σας για τους μη επιδεχόμενους χειρουργική επέμβαση ανθρώπους καρκίνου του μαστού μέσα στη δεκαετία του '70 και τη δεκαετία του '80. Ακόμα, στο τέλος μειώθηκε μακριά μέσα στην πρόσφατη δεκαετία του '80 και την πρόωρη δεκαετία του '90 καθώς άλλη θεραπεία έγινε πολύ σημαντικότερη. Ενώ Drostanolone εγκρίνεται από το FDA ως αναβολικό στεροειδές, κανένα φαρμακείο μέσα στις ΗΠΑ δεν το κατασκευάζει αυτή τη στιγμή.

Καθώς Masteron ανήλθε στη φήμη για τα θεραπευτικά αποτελέσματά του, τα bodybuilders άρχισαν την για την προετοιμασία διαγωνισμού. Αντιμετωπίζεται τώρα όπως ουσιαστικά κρίσιμο μέσα στις υπέρ την τάξεις για τη χρήση του κατά κοπή για οποιαδήποτε επίδειξη. Η εξήγηση που το στεροειδές είναι τόσο χρήσιμο είναι το γεγονός ότι είναι συνήθως βασισμένη στο dihydrotestosterone a.k.a. DHT, ένα στεροειδές φύλων και μια ορμόνη ανδρόγυνων. Η ορμόνη Drostanolone είναι συνήθως ακριβώς η ορμόνη DHT εκτός από τη δομή έχουν αλλάξει για να εξασφαλίσει ότι η ορμόνη δεν υποβάλλεται σε οποιοδήποτε μεταβολικό δικαίωμα διακοπής μετά από την έγχυση. Αυτό το σχέδιο δράσης επίσης αυξάνει τα αναβολικά αποτελέσματα στην ορμόνη.

Δεδομένου ότι DHT δεν μπορεί να αρωματιστεί δεν φέρνει κανέναν κίνδυνο του estrogenic ανεπιθύμητου gynecomastia αποτελεσμάτων για παράδειγμα, η διαδικασία στην οποία ο αρσενικός ιστός στηθών αναπτύσσεται σε μια ανώμαλη τιμή. Αυτό είναι πραγματικά συνήθως πολύ πολύ περισσότερο που αναγνωρίζεται τακτικά ως “άτομο boobs” ή “moobs.” Το Drostanolone το ίδιο αναγνωρίζεται σίγουρα για τα αποτελέσματά του στα μειωμένος επίπεδα οιστρογόνου μέσα στη διάπλαση που είναι επίσης η αιτία γιατί είχε τα ανώτερα αποτελέσματα μερών στους πάσχοντες καρκίνου του μαστού. Αυτός ο αντίκτυπος που το στεροειδές φέρνει δημιουργεί μια περαιτέρω εταιρία και η αντίσταση φαίνεται προς τη διάπλαση μέσω των τεμνόντων κύκλων.

Το Drostanalone φέρνει μια δεσμευτική συγγένεια προς τους δέκτες ανδρόγυνων που μπορούν να είναι 500% μεγαλύτερο από αυτό της τεστοστερόνης. Αυτό προάγει σταθερότερο έναν αισθητικό σε παρόμοιο χρόνο ως παχιά απώλεια διαφήμισης δεδομένου ότι μπορεί κατ' ευθείαν να προσκρούσει lipolysis, η διακοπή των παχιών κυττάρων μέσα στη διάπλαση.

 

Το Masteron Enanthate, που πρέπει να μαθευτεί πιό κατάλληλα δεδομένου ότι Drostanolone Enanthate, είναι ένα μακρύ η παραλλαγή Drostanolone. Το Drostanolone πωλήθηκε αρχικά στην αγορά ιατρικών συνταγών με το εμπορικό σήμα Masteron, το οποίο ήταν Propionate Drostanolone (ένας κοντός η παραλλαγή Drostalonone. Το εμπορικό φίρμα Masteron που πιάνεται επάνω πολύ γρήγορα πέρα από οι κύκλοι, και τα δύο πρέπει πραγματικά να αναφερθούν ως «Propionate Drostanolone» και «Drostanolone Enanthate» εξαιτίας του γεγονότος ότι το εμπορικό σήμα Masteron είναι πραγματικά ένας περιγραφέας για Propionate Drostanolone, και μόνο Propionate Drostanolone. Εντούτοις, το εμπορικό φίρμα Masteron έχει κολλήσει μόνιμα επάνω στα χείλια των bodybuilders και των αθλητών παντού, και έτσι η παραλλαγή Enanthate Drostanolone αναφέρεται τώρα όλη την ώρα ως Masteron Enanthate. Χημικά, η διαφορά μεταξύ Propionate Masteron και Masteron Enanthate είναι πάρα πολύ ακριβείς οι ίδιες με τη διαφορά μεταξύ Propionate και της τεστοστερόνης Enanthate τεστοστερόνης. Η ορμόνη βάσεων, που είναι σε αυτήν την περίπτωση Drostanolone, επισυνάπτεται με έναν εστέρα Enanthate στη βήτα ομάδα υδροξυλίου 17 της.


Το Masteron Enanthate είναι ένα μακρύ (και επομένως, πολύ ενεργώντας) η παραλλαγή Masteron, και επομένως χρησιμοποιείται καλύτερα στα πλαίσια των πιό μακροχρόνιων μηκών κύκλων (προς τα πάνω 10 – 12 εβδομάδων ή περισσότερο). Χρησιμοποιείται καλύτερα στους τέμνοντες κύκλους, και ακόμα καλύτερος για τους κύκλους προ-διαγωνισμού για τα ανταγωνιστικά bodybuilders. Εκείνοι που ψάχνουν οποιαδήποτε σημαντικά κέρδη δύναμης ή για να συσσωρεύσει επάνω σε Masteron Enanthate θα απογοητευθεί πολύ, όπως αυτό είναι ένα αναβολικό στεροειδές που δεν κρίνεται όπως πολύ εντυπωσιακό στον τομέα της αναβολικής δύναμης, και σε ορισμένες περιπτώσεις να είναι πιό αδύνατος στη δύναμη από την τεστοστερόνη. Η αναβολική εκτίμηση του Masteron είναι αυτή 63 – 130. Η αναβολική εκτίμηση της τεστοστερόνης από τη σύγκριση είναι 100. Μπορούμε να δούμε εδώ ότι Masteron είναι στη χειρότερη περίπτωση, για 30% πιό αδύνατο από τις αναβολικές ικανότητες της τεστοστερόνης, και στην καλύτερη περίπτωση είναι 30% ισχυρότερο από την τεστοστερόνη εν προκειμένω (όταν πρόκειται για τη δεσμευτική συγγένεια δεκτών). Έτσι, ενώ κάποιος μπόρεσε σίγουρα να δοκιμάσει να ικανοποιήσει τα αποτελέσματα από Masteron Enanthate, θα αποσπούσε με κανένα τρόπο έναν εντυπωσιακό ή οπουδήποτε κοντά στη δραματική απάντηση σε ένα άτομο. Επιπλέον, Masteron Enanthate χρησιμοποιείται καλύτερα από κοινού με άλλα αναβολικά στεροειδή. Είναι απόμερη χρήση μόνο να παραγάγει την απογοήτευση για το χρήστη, ειδικά εάν το άτομο δεν είναι γυμνός αρχάριος ή πρώτος αναβολικός στεροειδής χρήστης

 

COA:

 


Δοκιμή

Πρότυπα ανάλυσης

Αποτελέσματα

Περιγραφή

Άσπρη ή σχεδόν άσπρη κρυστάλλινη σκόνη

Άσπρη κρυστάλλινη σκόνη

Σημείο τήξης

63ºC-69ºC

65ºC-68ºC

Συγκεκριμένη περιστροφή

+20º-+30º

+25.6°

Απώλεια στην ξήρανση

≤0.5%

0,32%

Υπόλειμμα στην ανάφλεξη

≤0.1%

0,02%

Δοκιμή

≥97%

98.7%

Συμπέρασμα

Να είστε προσαρμόζεται με στα επιχειρηματικά πρότυπα

 

Εφαρμογές:

Το Masteron Enanthate είναι ένα μακρύ (και επομένως, πολύ ενεργώντας) η παραλλαγή Masteron, και επομένως χρησιμοποιείται καλύτερα στα πλαίσια των πιό μακροχρόνιων μηκών κύκλων (προς τα πάνω 10 – 12 εβδομάδων ή περισσότερο). Χρησιμοποιείται καλύτερα στους τέμνοντες κύκλους, και ακόμα καλύτερος για τους κύκλους προ-διαγωνισμού για τα ανταγωνιστικά bodybuilders.

Οι απαιτήσεις δόσης Enanthate Masteron δεν πρέπει να είναι αυτές υψηλές, αλλά συστήνεται να αρχίσει (και να διατηρήσει κανονικά) γύρω από την εβδομαδιαία έκδοση 400mg. Τελικά, εξαρτάται σχεδόν τελείως από αυτό που το άτομο επιθυμεί να κερδίσει από τον κύκλο και η ίδια την ένωση. Η δόση Masteron Enanthate αρχαρίων αρχίζει κανονικά στην προαναφερθείσα ζώνη 400mg/week, αν και πολλά bodybuilders που την χρησιμοποιούν μόνο για τα αντι-estrogenic ή αποτελέσματα προ-διαγωνισμού του θα μπορούσαν εύκολα να χρησιμοποιήσουν 200mg/week πάνω από άλλες ενώσεις. Εάν το ποσοστό bodyfat του ατόμου είναι αρκετά χαμηλό σε αυτήν την περίπτωση, πρέπει να υπάρξουν σημαντικά αισθητικά οφέλη στη διάπλαση ακόμη και στη σειρά δόσης 200mg/week. Οι ενδιάμεσες και αυξανόμενες δόσεις Masteron Enanthate τόσο υψηλές όσο 600mg/week ή υψηλότερες (800mg/week ή περισσότερο) μπορούν να χρησιμοποιηθούν, αλλά είναι σχεδόν εξ ολοκλήρου περιττές. Εκείνοι που επιθυμούν να κερδίσουν τις σημαντικές ποσότητες της δύναμης και του μεγέθους από Masteron Enanthate θα έπρεπε να αποτολμήσουν ότι υψηλό, αλλά εξετάζοντας την ακριβή φύση αυτής της ένωσης και των ικανοτήτων του, θα ήταν απόβλητα για να χρησιμοποιήσει Masteron Enanthate για έναν σκοπό όπως η μάζα και το κέρδος δύναμης. Επιπλέον, οι ικανότητες Masteron γίνονται κατανοητές από σχεδόν όλα τα bodybuilders για να είναι μια αισθητική αύξηση ένα – όχι μια σημαντική αύξηση ένα απόδοσης, και βεβαίως όχι ένα σημαντικές μέγεθος και μια δύναμη κερδίζοντας το ένα ούτε.

 

Αποτελέσματα Masteron Enanthate

Για το πλήρες θετικό τα αποτελέσματα Masteron Enanthate για να δουν μια αδύνατη διάπλαση θα τους παρουσιάσουν καλύτερο. Αυτό σημαίνει ότι η υψηλή τηλεθέαση για αυτό το στεροειδές θα είναι κατά τη διάρκεια ενός τέμνοντος κύκλου, και όσο πιό αδύνατο το άτομο είναι τόσο εντονότερο στα αποτελέσματα θα είναι.

Για το ανταγωνιστικό bodybuilder που υποβάλλεται σε μια προετοιμασία εβδομάδας 12-16, θα βρείτε ότι Masteron ο συνηθέστερα παρουσιάζει στο τελευταίο μισό της προετοιμασίας μόλις αφαιρεθεί μια σημαντική ποσότητα του λίπους. Η προσθήκη της ορμόνης Drostanolone μπορεί να τον βοηθήσει να χάσει λίγο λίπος που κρεμά ακόμα αλλά το πιο σημαντικό αυτό θα εξασφαλίσει η διάπλασή ότι του κατέχει το σκληρό βλέμμα που επιδιώκεται.

 

Για το ψυχαγωγικό bodybuilder ή το στεροειδή χρήστη, ένας που δεν πρόκειται να είναι τόσο αδύνατος όσο ένα ανταγωνιστικό bodybuilder, Masteron Enanthate είναι ακόμα μια καλή επιλογή για έναν τέμνοντα κύκλο. Δεν μπορείτε να καταλήξετε τόσο σκληρά όσο το ανταγωνιστικό bodybuilder λόγω να μην όντας αρκετά ως άπαχο κρέας αλλά η σκληρότητα θα εμφανιστεί εν τούτοις.

Εντούτοις, εάν υπάρχει ένα σημαντικό στρώμα του λίπους που το σώμα μπορεί είναι πολύ δύσκολο να βρεθεί οποιοδήποτε αξιοπρόσεχτο όφελος από την άποψη της σκληρότητας και του καθορισμού. Αυτό είναι αληθινά ένα στεροειδές που λειτουργεί καλύτερα όταν ήδη άπαχο κρέας στους σεβασμούς στη σκληρότητα.

Ενώ η αδύνατη χρήση είναι η καλύτερη χρήση για σκληραίνοντας δεν είναι η μόνη χρήση για αυτό το αναβολικό στεροειδές. Το Masteron Enanthate είναι μια καλή επιλογή για τον αθλητή που ψάχνει μια ώθηση στη δύναμη και πιό έτσι από τη συχνά δεδομένη πίστωση ξέν.

Οι περισσότεροι στεροειδείς χρήστες χρησιμοποιούν μόνο Masteron κατά την κοπή, όταν οι θερμίδες είναι χαμηλές και δύναμη είναι απαραιτήτως μειωμένοι. Αλλά για έναν αθλητή που ψάχνει μια ώθηση στη δύναμη με λίγα σε κανένα κέρδος βάρους, αυτό μπορεί να είναι μια στερεά επιλογή. Ο αθλητής πρέπει επίσης να βρεί τις βελτιώσεις στην αποκατάσταση και τη μυϊκή αντοχή, και ανεξάρτητα από τον τελικό στόχο η αποκατάσταση και η αντοχή είναι και οι δύο ανεκτίμητες.

 

Αφηνόμαστε έπειτα με τη χρήση συσσώρευσης και ενώ οποιοδήποτε αναβολικό στεροειδές μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη συσσώρευση Masteron Enanthate είναι ίσως μια από τις χειρότερες επιλογές. Η ορμόνη Drostanolone δεν συσκευάζει τη διάτρηση που απαιτείται για τη σημαντική αύξηση.

Κάποια αύξηση μπορεί να εμφανιστεί ειδικά με μια πολύ υψηλή δόση αλλά υπάρχουν μακρινές καλύτερα επιλογές. Υπάρχουν εκείνοι που θα περιλάβουν χαμηλός για να συγκρατήσουν τα ποσά Masteron Enanthate στον κύκλο τους για τα οφέλη αντι-οιστρογόνου κατά τη διάρκεια της φάσης συσσώρευσης, αλλά όταν μιλάμε για έναν κύκλο συσσώρευσης που περιλαμβάνει συχνά τις υψηλές δόσεις της τεστοστερόνης αυτό δεν θα είναι αρκετά να καταπολεμήσει προκληθείσα τη thearomatase estrogenic δραστηριότητα.

 

Δόση

 

Όπως αναφέρεται, παρμένος από μόνο του και propionate Drostanolone 100 mg δόσης, παρενέργειες δεν είναι χαρακτηριστικά. Εντούτοις, όσο υψηλότερη η δόση, ο αυξανόμενος κίνδυνος τις παρενέργειες.

 

Κατά μέσο όρο, ένα πεπειραμένο bodybuilder μπορεί να εγχύσει οπουδήποτε από 100 mg σε 400 mg propionate Drostanolone της λύσης δύναμης την εβδομάδα. Αυτός αναλύει σε μια δόση 100 mg propionate Drostanolone κάθε δεύτερη μέρα.

 

Μερικά bodybuilders μειώνουν τη δόση σε 50 mg για να αποτρέψουν καθημερινά τις παρενέργειες – με τα ποικίλα αποτελέσματα κύκλων Masteron.

 

Οι γυναίκες που χρησιμοποιούν Drostanolone συστήνονται για να κολλήσουν σε 50 mg ανά δόση εβδομάδας για να μειώσουν τη δυνατότητα για το virilism. Τα 50 mg εβδομαδιαίως δόση διαιρούνται επίσης σε μικρότερες εγχύσεις κάθε δύο έως τρεις ημέρες.

 

Λειτουργίες & γνωρίσματα

Το Masteron Enanthate (Drostanolone Enanthate) είναι ένα βασισμένο αναβολικό στεροειδές dihydrotestosterone (DHT). Το Drostanolone είναι απλά η ορμόνη DHT που αλλάζουν δομικά. Η αλλαγή υπάρχει μέσω της προσθήκης μιας μεθυλικής ομάδας στη θέση 2 άνθρακα. Αυτό εξασφαλίζει ότι η ορμόνη δεν υφίσταται τη μεταβολική διακοπή που παρουσιάζεται επάνω από το ένζυμο διυδρογενάσεων hydroxysteroid 3 που βρίσκεται στο σκελετικό μυ.

 

Αυτή η απλή διαρθρωτική αλλαγή καθιστά επίσης την ορμόνη πολύ πιό αναβολική, και αυτή μας δίνει Drostanolone. Μόλις δημιουργηθεί η ορμόνη, αλλαγμένος από DHT, ένας εστέρας είναι έπειτα συνημμένος, και σε αυτήν την περίπτωση ο εστέρας συνημμένος είναι Enanthate. Το Enanthate δεν είναι ένα στεροειδές ή ένα φάρμακο αλλά τίποτα ένα περισσότερο από εργαλείο συγχρονισμού που χρησιμοποιείται για ένα φάρμακο.

 

Σχετικά προϊόντα:

 

Όνομα προϊόντων CAS αριθ.
Σειρά τεστοστερόνης
Τεστοστερόνη Enanthate CAS 315-37-7
Βάση τεστοστερόνης CAS 58-22-0
Οξικό άλας τεστοστερόνης CAS 1045-69-8
Propionate τεστοστερόνης CAS 57-85-2
Τεστοστερόνη Cypionate CAS 58-20-8
Τεστοστερόνη phenylpropionate CAS 1255-49-8
Τεστοστερόνη Isocaproate CAS 15262-86-9
Τεστοστερόνη Decanoate CAS 5721-91-5
Τεστοστερόνη Sustanon 250 /
Τεστοστερόνη Undecanoate CAS 5949-44-0
Fluoxymesterone (Halotestin) CAS 76-43-7
17-Methyltestosterone CAS 58-18-4
Mestanolone CAS 521-11-9
Mesterolone (Proviron) CAS 1424-00-6
Προφορικό Turinabol CAS 2446-23-3
17a-μεθυλικός-1-τεστοστερόνη CAS 65-04-3
Οξικό άλας Clostebol (Turinabol) CAS 855-19-6
1-τεστοστερόνη CAS 65-06-5
Σειρά Nandrolone
Nandrolone CAS 434-22-0
Nandrolone Decanoate (DECA) CAS 360-70-3
Nandrolone Phenypropionate (Durabolin) CAS 62-90-8
Stanolone (Androstanolone) CAS 521-18-6
Mibolerone CAS 3704-09-4
Nandrolone Propionbate CAS
Nandrolone Cypionate CAS 601-63-8
Σειρά Trenbolone
Οξικό άλας Trenbolone (Finaplix h/Revalor-χ) CAS 10161-34-9
Trenbolone Enanthate CAS 10161-33-8
Metribolone (Methyltrienolone) CAS 965-93-5
Ανθρακικό άλας Hexahydrobenzyl Trenbolone (parabolan) CAS 23454-33-3
Βάση Trenbolone CAS 10161-33-8
Tibolone CAS 5630-53-5
Σειρά Boldenone
Βάση Boldenone CAS 846-48-0
Boldenone Undecylenate (ισορροπιες) CAS 13103-34-9
Οξικό άλας Boldenone CAS 2363-59-9
Boldenone Cypionate CAS 106505-90-2
Προφορικά στεροειδή
Oxymetholone (Anadrol) CAS 434-07-1
Oxandrolone (Anavar) CAS 53-39-4
Stanozolol (Winstrol) CAS 10418-03-8
Σκόνη μικροϋπολογιστών Stanozolol (Winstrol) CAS 10418-03-8
Dianabol (Metandienone) CAS 72-63-9
Σειρά Drostanolone
Propionate Drostanolone (Masteron) CAS 521-12-0
Drostanolone Enanthate CAS 472-61-1
Methasterone (Superdrol) CAS 3381-88-2
Σειρά Methenolone
Methenolone Enanthate CAS 303-42-4
Οξικό άλας/Primobolan Methenolone CAS 434-05-9
Στεροειδή αντι-οιστρογόνου
Tamoxifen CAS 10540-29-1
Κιτρικό άλας Tamoxifen (Nolvadex) CAS 54965-24-1
Κιτρικό άλας Clomiphene CAS 50-41-9
Κιτρικό άλας Toremifene CAS 89778-27-8
Exemestane (Aromasin) CAS 107868-30-4
Formestane CAS 566-48-3
Anastrozole (Arimidex) CAS 120511-73-1
Letrazole (Femara) CAS 112809-51-5
Αύξηση φύλων
Cialis (Tadalafil) CAS 171596-29-5
Κιτρικό άλας Sildenafil () CAS 171599-83-0
Sildenafil Mesylate /
Υδροχλωρίδιο Vardenafil (Levitra) CAS 224785-91-5
HCL CAS 119356-77-3
Dutasteride (Avodart) CAS 164656-23-9
Finasteride CAS 98319-26-7
HCL Yohimbine CAS 65-19-0
Διαλύτες για τα στεροειδή
Βενζυλικό Benzoate CAS 120-51-4
Βενζυλικό οινόπνευμα CAS 100-51-6
Πετρέλαιο σπόρου σταφυλιών CAS 85594-37-2
Αιθυλικό Oleate CAS 111-62-6
Guaiacol CAS 90-05-1
Polysorbate 80 (Tween 80) CAS 9005-65-6
Γλυκόλη πολυαιθυλενίου (ΓΟΜΦΟΣ) CAS 25322-68-3
Γλυκόλη προπυλενίου CAS 57-55-6
Πετρέλαιο MCT  
Σειρά SARM
MK-2866 (Ostarine, Enobosarm) CAS 841205-47-8
GW501516 (gsk-516, Cardarine) CAS 317318-70-0
MK-677 (Ibutamoren) CAS 159634-47-6
S-4 (Andarine, gtx-007) Cas401900-40-1
Lgd-4033 Cas1165910-22-4
SR9009 Cas1379686-30-2
SR9011 Cas1379686-29-9
Yk-11 Cas431579-34-9
RAD140 CAS1182367-47-0
AICAR (Acadesine) CAS 2627-69-2
Polypeptide ορμόνες
CJC1295 χωρίς DAC CAS 863288-34-0
CJC1295 με DAC CAS 863288-34-0
Hexarelin CAS 140703-51-1
MGF  
MGF ΓΟΜΦΩΝ  
ΑΜ-1 CAS 75921-69-6
ΑΜ-2 CAS 121062-08-6
Ghrp-2 CAS 158861-67-7
Ghrp-6 CAS 87616-84-0
Ipamorelin CAS 170851-70-4
Sermorelin CAS 86168-78-7
Oxytocin CAS 50-56-6
TB500 CAS 77591-33-4
Pentadecapeptide BPC 157  
AOD 9604 CAS 221231-10-3
Triptorelin CAS 57773-63-4
Tesamorelin CAS 218949-48-5
DSIP CAS 62568-57-4
Selank  
PT141 CAS 189691-06-3
Gonadorelin CAS 34973-08-5
Epitalon 307297-39-8
IGF-1 LR3 1mg
Gdf-8 1mg
Follistatin 344  
Παχιά απώλεια
T3 νάτριο/Cytomel του /Liothyronine CAS 55-06-1
T4/L-Thyroxine άλας νατρίου CAS 25416-65-3
Λ-Carnitine CAS 541-15-1
DMAA CAS 13803-74-2
Theobromine CAS 83-67-0
Synephrine CAS 94-07-5
Rimonabant CAS 168273-06-1
HCL Lorcaserin CAS 846589-98-8
CLA (κλιμένο λινελαϊκό οξύ) CAS 2420-56-6
Orlistat  


Διαδικασία συσκευασίας & παράδοσης:


1 ικανοποιητικό απόθεμα, έτσι μπορούμε παράδοση αμέσως στην ίδια την ημέρα όταν λάβετε την πληρωμή.


2 περίπλοκος και επαγγελματικός λογιστικός πράκτορας. Παίρνουμε την ευθύνη να παρέχουμε στους πελάτες μας τη γρήγορη παράδοση και να εξασφαλίσουμε τη ναυτιλία.


3 καλά εκπαιδευμένη και πειθαρχημένη συσκευάζοντας ομάδα. Μοναδικοί τρόποι να σταλούν 10 γραμμάρια στις σκόνες 100kg κάποτε στον προορισμό σας. Η γρήγορη και διακριτική αποστολή θα μπορούσε να τακτοποιηθεί για το τελωνειακό πέρασμα που εγγυήθηκε.


4 οι εικόνες συσκευασίας και ο κώδικας στερέωσης παρέχονται μέσα σε 18 ώρες μετά από να λάβουν την πληρωμή. Οι ενημερωμένες πληροφορίες καταδίωξης θα παρασχεθούν κάθε δεύτερη μέρα.


5 υπηρεσία μεταπώλησης: Οποιαδήποτε ερωτήσεις ή προβλήματα μετά από να λάβουν το προϊόν, παρακαλώ αισθάνονται ελεύθερες να μας έρθουν σε επαφή με. Τα προβλήματα θα λύνονταν για σας αμέσως.

 

Ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα:

 

1. Η επιχείρησή μας είναι ένας διάσημος φαρμακευτικός κατασκευαστής, που ειδικεύεται στις ακατέργαστες στεροειδείς σκόνες στη ηπειρωτική Κίνα. Είναι όχι μόνο ο κύριος κατασκευαστής της σκόνης στεροειδών και φαρμακευτικές πρώτες ύλες στον κεντρικό τομέα της Κίνας αλλά και των εξαγωγών σε όλο τον κόσμο. Όλες οι σκόνες είναι εργοστάσιο που παρέχει άμεσα.

 

2. Τα προϊόντα μας έχουν εξαχθεί στη Γερμανία, τη Νορβηγία, την Πολωνία, τη Φινλανδία, την Ισπανία, το UK, τη Γαλλία, τη Ρωσία, τις ΗΠΑ, τη Βραζιλία, το Μεξικό, την Αυστραλία, την Ιαπωνία, την Κορέα, την Ταϊλάνδη, την Ινδονησία, την Ουρουγουάη και πολλές άλλες χώρες. Η μηνιαία παραγωγή είναι άνω των 100kgs. Λατρεύουμε έναν μεγάλο αριθμό πιστών πελατών που εξυπηρετούν στους τομείς γυμναστικής, τομείς αθλητών, ιατρικό όργανο, κλινικές και ούτω καθεξής.

 

3. Προϊόντα κορυφαίας ποιότητας με το ανταγωνιστικότερο ποσοστό. Τα ελεύθερα δείγματα είναι διαθέσιμα.

 

4. Καλά μεταμφιεσμένη συσκευασία. Γρήγορα και ασφαλής παράδοση από DHL, TNT, τη Fedex, HKEMS, το UPS, κ.λπ.

 

5. Εύκαμπτοι όροι πληρωμής.

 

6. Αποκλειστική εξυπηρέτηση πελατών και 24/7 σε απευθείας σύνδεση έγκαιρη και χρήσιμη υπηρεσία μεταπώλησης.

 

Πώς να τοποθετήσει μια διαταγή:

 

 
Βήμα 1 Όνομα τι η ανάγκη σας (που προϊόν, ποσότητα)
Βήμα 2 Η πλήρης πληρωμή θα γινόταν μόλις έρθουμε σε μια συμφωνία για όλες τις λεπτομέρειες.
Βήμα 3 Το δέμα θα στελνόταν έξω επάνω στην παραλαβή της πληρωμής.
Βήμα 4 Οι πληροφορίες για το δέμα θα προσφέρονταν (φωτογραφία, αριθμός καταδίωξης)
Βήμα 5 Τελικά θα παίρνατε το δέμα σε 5~9 ημέρες.

 

 

 

Οποιαδήποτε ερώτηση, pls αισθάνεται ελεύθερη να έρθει σε επαφή με σε με.

 

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: το sinosource6666@gmail.com        Whatsapp: +86-13657291547

Στοιχεία επικοινωνίας
Ben

Τηλεφωνικό νούμερο : Wickr: sinosource

WhatsApp : +https://api.whatsapp.com/send?phone=8613657291547