aboutus

Εταιρικό Προφίλ

Η Co. τεχνολογίας Lianshangwang Wuhan, ΕΠΕ είναι κύριος προμηθευτής των αναβολικών στεροειδών και οι σκόνες ορμονών στην Κίνα, βρίσκονται σε μια της Κίνας από την ομορφότερη πόλη Wuhan, η οποία είναι καλά - γνωστός ως κίτρινοι πύργο γερανών και ποταμός Yangtze. Ειδικευόμαστε στις στεροειδείς σκόνες και έχουμε τις επαγγελματικές λογιστικές επιχειρήσεις για να τακτοποιήσουμε τη ναυτιλία. Υψηλός - η ποιότητα, η ανταγωνιστική τιμή, η γρήγορη παράδοση, η ασφαλής ναυτιλία και η διακριτική υπηρεσία μεταπώλησης κερδίζουν την εμπιστοσύνη και τον έπαινο από τους πελάτες σε όλο τον κόσμο.

 

Η επιχείρηση επενδύει το μεγάλους κεφάλαιο και τους εγκεφάλους στο τμήμα Ε&Α στα χημικά, βιοχημικά, φαρμακευτικά & της μεσαζόντων προϊόντα ερευνητικού πρόστιμου που εγκαθιστούν τη ζήτηση της αγοράς. Η υψηλού επιπέδου ερευνητική ομάδα, οι προηγμένες συσκευές και η καλή επιστημονική ατμόσφαιρα εξασφαλίζουν την ποιότητα της Ε&Α. Τα προϊόντα μας φθάνουν στα προηγμένα πρότυπα της εγχώριας αγοράς, πολλά από τα οποία φθάνουν στο διεθνές πρότυπο.

 

Το κεφάλαιο επιχείρησης βεβαιώνει είναι επάνω από RMB 100 εκατομμυρίων. Σύμφωνα με τα πρότυπα της κκπ, η επιχείρηση έχει χτίσει τις εγκαταστάσεις 10000 τετρ.μέτρων εξόπλισε τον προηγμένο εξοπλισμό. Το εργοστάσιο έχει το πλήρες Q. Α. & το Q. Γ. System. Είμαστε κύριοι διάφορων συνόλων ανάλυσης των οργάνων με την υψηλή αποδοτικότητα και την υψηλή ευαισθησία, όπως το HPLC, η ΑΕΡΙΑ ΧΡΩΜΑΤΟΓΡΑΦΊΑ και UV spectrophotometer για να αναλύσουμε και να ελέγξουμε τα προϊόντα. Η επιχείρηση έχει πάρει την έγκριση ISO9001. Έχουμε την αρχή της εξαγωγής και της εισαγωγής, λεπτός ο χημικός, βιοχημικός, φαρμακευτικών & οι μεσάζοντές του που διανέμονται από την επιχείρηση πωλούνται και στον εσωτερικό και τη διεθνή αγορά και συστήνονται ιδιαίτερα από τους πελάτες μας. Προκειμένου να αναπτυχθεί η αγορά περαιτέρω, είμαστε πρόθυμοι να συνεργαστούμε με τη manufactory και εμπορική επιχείρηση για να κάνουμε σε όλο τον κόσμο το ακμάζον μέλλον.

 

Υποστηρίζουμε μια επιχειρηματική ιδέα ότι «οι άνθρωποι πρώτα, μόλυβδος στην ανάπτυξη της επιστήμης και της τεχνολογίας, που εξυπηρετεί την κοινωνία», επιμένουν στη λήψη του δρόμου εκείνες οι " επιστήμη και τεχνολογία συνδέσεων ως γάμο», βάση στο υψηλό πρότυπο, νέο technologe, υψηλό - ποιότητα. Έχουμε μια batch που τα ταλέντα υψηλής τεχνολογίας που είναι οι διευθυντές χημικής βιομηχανίας, παραγωγοί, υπεύθυνοι για την ανάπτυξη, όλα τα είδη απολογισμού του επαγγελματικού και τεχνικού προσωπικού για 30% του συνολικού αριθμού της επιχείρησης, αφιερώνονται στην έρευνα, ανάπτυξη, παραγωγή του νέου προϊόντος υψηλής τεχνολογίας, εισάγουν τα προϊόντα καινοτόμησαν συνεχώς στην αγορά. Είμαστε κύριοι διάφορων συνόλων ανάλυσης των οργάνων με την υψηλή αποδοτικότητα και την υψηλή ευαισθησία, όπως το HPLC, η ΑΕΡΙΑ ΧΡΩΜΑΤΟΓΡΑΦΊΑ και UV spectrophotometer για να αναλύσουμε και να ελέγξουμε τα προϊόντα. Η επιχείρηση έχει πάρει την έγκριση ISO9001.

 

Το προσωπικό μας θα ακολουθήσει υψηλό - ποιότητα και τέλειο εμπορικό σήμα με τις ακούραστες προσπάθειες, και θα κληρονομήσει το τολμηρό πνεύμα " σε ειλικρινή, επιμελής, τον καθαρισμό, προς τα πάνω», θα ακολουθήσει τη θεωρία διοίκησης επιχειρήσεων " των ζωών, των υπηρεσιών ή της ψυχής της ποιότητας «, με τα πρώτης τάξεως προϊόντα και την υψηλής ποιότητας υπηρεσία για να ικανοποιήσει τη ζήτηση του στην αγορά.

 

Μας δώστε μια πιθανότητα, πιστεύουμε ότι θα σας εκπλήξουμε με την ασφαλούς και γρήγορης παράδοση κορυφαίας ποιότητας, θερμή μετά από την υπηρεσία πώλησης. Ελπίζουμε να χτίσουμε τη μακροπρόθεσμη συνεργασία με τους παγκόσμιους φίλους και να καλωσορίσουμε στην Κίνα για μια επίσκεψη.

Ιστορία

Co. τεχνολογίας Lianshangwang Wuhan, Ltd.is μια περιεκτική και επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας ειδική στα εκχυλίσματα φυτού, Ε&Α ενσωμάτωσης, κατασκευή, λειτουργία και μάρκετινγκ σε ένα οργανικό σύνολο. Η επιχείρηση βρίσκεται στην πόλη Xiaogan, κοντινοί εθνικοί αυτοκινητόδρομοι No.107, που βαδίζονται με την πόλη Wuhan.

 

Το εργοστάσιό μας καλύπτει έναν τομέα 33500 τετραγωνικών μέτρων, με το καθαρό περιβάλλον και το συμπαθητικό σχεδιάγραμμα. Υπάρχουν διάφορα μεγάλου μεγέθους, μέσου μεγέθους εργαστήρια και QA και ερευνητικό κέντρο με τους προηγμένους εξοπλισμούς.

 

Τα προϊόντα μας φθάνουν στα προηγμένα πρότυπα της εγχώριας αγοράς, πολλά από τα οποία φθάνουν στο διεθνές πρότυπο, περνούν το πιστοποιητικό Kocher και ISO9001.

 

Το προσωπικό μας θα ακολουθήσει υψηλό - ποιότητα και τέλειο εμπορικό σήμα με τις ακούραστες προσπάθειες, και θα κληρονομήσει το πνεύμα επιχείρησης «στην εξοικονόμηση ενέργειας, πραγματικός, τολμηρός, καινοτόμος», θα ακολουθήσει τη διοικητική θεωρία επιχείρησης «των ζωών, των υπηρεσιών ή της ψυχής της ποιότητας», με τα πρώτης τάξεως προϊόντα και την υψηλής ποιότητας υπηρεσία για να ικανοποιήσει τη ζήτηση του στην αγορά.

Υπηρεσία

Η Co. τεχνολογίας Lianshangwang Wuhan, ΕΠΕ είναι ενεργός επιχείρηση που είναι κυρίως ειδικευμένη στις σκόνες ορμονών στεροειδών και άλλες χημικές πρώτες ύλες.

 

Τα πλεονεκτήματα και η υπηρεσία μας:

 

Υψηλός - ποιότητα με την ανταγωνιστική τιμή:


1) Πρότυπα: Επιχειρηματικά πρότυπα
2) Όλη η αγνότητα: >=99%
3) Είμαστε κατασκευαστής και μπορούμε να παρέχουμε σε υψηλό - ποιοτικά προϊόντα την τιμή εργοστασίων.

 

Γρήγορη και ασφαλής παράδοση:


1) Το δέμα μπορεί να σταλεί σε 24 ώρες μετά από την πληρωμή. Αριθμός καταδίωξης διαθέσιμος
2) Εξασφαλίστε και διακριτική αποστολή. Διάφορες μέθοδοι μεταφορών για την επιλογή σας.
3) Ποσοστό περασμάτων τελωνείου: >=99%
4) Έχουμε τον πράκτορά μας/remailer/διανομέας που μπορεί να μας βοηθήσει να στείλουμε τα προϊόντα μας πολύ γρήγορα και ασφαλή, και έχουμε το απόθεμα μέσα εκεί για τη μεταφορά.

 

Έχουμε τους πελάτες σε όλο τον κόσμο:


1) Η επαγγελματική υπηρεσία και η πλούσια εμπειρία κάνουν τους πελάτες να αισθανθούν άνετα, το επαρκές απόθεμα και η γρήγορη παράδοση συναντούν την επιθυμία σας.
2) Η αγορά ανατροφοδοτεί και τα αγαθά ανατροφοδοτούν θα εκτιμηθούν, η συνανμένος απαίτηση των πελατών είναι η ευθύνη μας.
3) Υψηλός - η ποιότητα, ανταγωνιστική τιμή, γρήγορη παράδοση, πρώτης τάξεως υπηρεσία κερδίζει την εμπιστοσύνη και τον έπαινο από τους πελάτες.

 

Θερμή υπηρεσία μεταπώλησης:

 

1) Το whatsapp μας και skype είναι 24 ώρες on-line, το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο θα απαντηθεί μόλις το βλέπουμε.

2) Εάν η συσκευασία είναι κολλημένη στο τελωνείο, έχουμε την εκ νέου αποστολή της πολιτικής.

3) Μπορούμε να παρέχουμε τις λεπτομερείς οδηγίες για τα στεροειδή που μαγειρεύουν τις δεξιότητες εάν χρειάζεστε.

 

 

Η ομάδα μας

Η Co. τεχνολογίας Lianshangwang Wuhan, ΕΠΕ εργάστηκε σε αυτό που αρχειοθετήθηκε πάνω από 5 έτη.

 

Έχουμε την αποθήκη εμπορευμάτων μας, και καθιερώσαμε το ποιοτικό σύστημα ελέγχου, το επαγγελματικό QA μας και QC τον ελεγκτή.

Εδώ είναι η διαδικασία ελέγχου για την αναφορά σας:

 

1. Ανάπτυξη και παραγωγή, ο ανεφοδιασμός όλων των ειδών προτύπων αναφοράς ιατρικής παραδοσιακού κινέζικου, εγκαταστάσεις μονομερών υψηλής αγνότητας
2. Χωρισμός και καθαρισμός της high-purity ανάπτυξης διαδικασίας ενίσχυσης εγκαταστάσεων παραγωγής μονομερών
3. Γραμμάρια χωρισμού στα χιλιόγραμμα των high-purity εγκαταστάσεων καθαρισμού μονομερών
4. Κινεζικές έρευνα προετοιμασιών ιατρικής φαρμακευτικές και ποιοτική επαναξιολόγηση της επιχείρησης
5. Η νέα φυσική ενεργός επιχείρηση μεταφοράς ανάπτυξης προϊόντος
6. Απομόνωση και προσδιορισμός των ακαθαρσιών φαρμάκων

7. QC αρμόδιο για τον ποιοτικό έλεγχο κατά τη διάρκεια της γραμμής παραγωγής.

8. QC ο διευθυντής ομάδων θα ελέγξει πάλι πρίν στέλνει, να εξασφαλίσει όλους πελάτες μας λάβετε τα τοπ πρότυπα - ποιότητα.

 

Ελάτε σε επαφή μαζί μας
Υπεύθυνος Επικοινωνίας : Mr. Ben
Τηλ.: : Wickr: sinosource
Χαρακτήρες Λοιπά(20/3000)